Copy
Torsdag den 21. januar
Vis denne e-mail i din browser

Godt nytår


Godt nytår til jer alle og tusind tak for det store fremmøde til vores nytårskur fredag den 8. januar. Det var en fornøjelse at se så mange medlemsvirksomheder og andre glade gæster – og ikke mindst at høre lokalet summe af netværk og positiv erhvervssnak. I var jo næsten ikke til at smide hjem på weekend…
Vintertid er ”bliv-klogere-tid”, og der kan hurtigt blive trængsel i kalenderen. For som du kan se i vores nyhedsbrev denne gang, er der mange spændende arrangementer både hos os i Udvikling Assens og hos andre.
Men det er også her om vinteren, vi bruger eller bør bruge tid på at se fremad – på at lægge strategi og planlægge taktik. Vi i Udvikling Assens giver dig gerne sparring i den proces. Giv os et kald, så finder jeg eller en af vores konsulenter en tid til en kop kaffe og en snak om mulighederne i din virksomhed – for styrket markedsføring, mere eksport, ny ekstern finansiering eller noget helt fjerde.
 

Erhvervs- og turismechef
Kristine Lyngbo

Film og den digitale verden

 

Vær med, når vi sammen med vores medlemsvirksomhed FatCat holder temaaften om videokommunikation og digital markedsføring på nettet. Hør mere om, hvad der gør video til et stærkt markedsføringsværktøj, og hvordan du kan bruge det. Det er torsdag den 28. januar kl. 19.00 i Tommerup Erhvervspark.

Læs mere og tilmeld dig her

Informationsmøde om indkøb og udbud i Assens Kommune


Tirsdag den 1. marts 2016 kl. 16.30-18.30 holder Assens Kommune informationsmøde om indkøb. De orienterer om retningslinjerne for de kommunale udbud, årets budget og udbudsplan samt licitationer af anlægsopgaver.

Export Steps Norden


De nordiske lande er let tilgængelige markeder. Ikke kun geografisk og logistisk, men også fordi forretningskulturen på mange områder minder om den danske. Der er en høj grad af tillid, stærke kulturelle bånd, og en fælles historisk forståelse gennem århundreder fornægter sig ikke.
Kom og hør nærmere om, hvordan du og din virksomhed kan få andel i væksten på de nordiske markeder og forretningsmulighederne i Norden, når vi sammen med Væksthus Syddanmark og Eksportrådet inviterer til Export Steps konference den 29. januar hos TenCate i Vissenbjerg.

Nye medlemmer i Udvikling Assens


Et stort velkommen til vores nyeste medlemsvirksomheder: Se alle medlemmer her

Faglige input


Vores program for foråret 2016 er på plads. Glæd dig til faglige input om bl.a. sociale medier, eksport, ledelse og personaleudvikling. Vi opdaterer kalenderen løbende – følg med her i nyhedsbrevet og på vores Facebook og LinkedIn-side.
Med mindre der står andet, er arrangementerne kun for medlemmer af Udvikling Assens.
 
Mere fra Udvikling Assens: NYHEDER | ERHVERVSSERVICE | BLIV MEDLEM

 
Udvikling Assens
Tobaksgården 7
5610 Assens
Telefon 3012 8561 
E-mail: post@udviklingassens.dk
Facebook: www.fb.com/udviklingassens
Linkedin: www.linkedin.com/company/udvikling-assens

Frameld dig nyhedsbrevet
Opdater dine oplysninger
Email Marketing Powered by Mailchimp