Copy
Fredag den 20. maj
Vis denne e-mail i din browser

Sikke’ en fest


I denne uge kommer nyhedsbrevet helt ekstraordinært på en fredag. Det har vi valgt for at kunne præsentere den virksomhed, som ved vores erhvervskonference og festmiddag i går fik prisen som Årets virksomhed 2016.
Vi ønsker tillykke til:
Løgismosestrand Camping driver forretning med hjerte og med hjerne. Alle medarbejdere bliver mødt med rummelighed, fleksibilitet og menneskelig forståelse. Virksomheden tager et stort socialt og samfundsmæssigt ansvar og investerer mange tidsmæssige ressourcer i at løfte mennesker, der har brug for det.
Prisen består af et diplom, et glaskunstværk, som er lavet af Camilla Hedenhoff (www.hedenhoff.dk) samt 10.000 kr., som Peter og hans kone Lone, som driver campingpladsen sammen med deres søn, har besluttet at give videre til Odense Zoo til deres arbejde med truede dyrearter. 

Jeg vil gerne udtrykke min store respekt for og anerkendelse af det arbejde, Peter og Lone gør. I er en inspiration for os alle. Og så i øvrigt 1000 tak til de 150 engagerede deltagere i arrangementet i går. Tak fordi I kom – vi ses igen næste år

Læs mere om konferencen og se billeder fra festen og prisoverrækkelsen her
Erhvervs- og turismechef
Kristine Lyngbo

Boligmesse


Sidst i oktober er der Bolig- og livsstilsmesse i Odense. Udvikling Assens koordinerer fælles messedeltagelse på en stor stand på 100 m2 for medlemsvirksomheder. På den måde viser vi fælles ansigt, støtter hinanden med det gode budskab, hjælpes om alt det praktiske og får i øvrigt prisen rigtigt langt ned☺ Du kan faktisk være med for kun 5.000 kr. 
Vil du høre mere? Ring til Kristine på telefon 2490 8720 – det er først-til-mølle i forhold til deltagelse.

Medlemstilbud fra Frøbjerg Festspil


Kunne I tænke jer at se "Den eneste Ene - The musical" på Frøbjerg Bavnehøj med medarbejdere/kolleger til august? Så er det NU, I skal slå til, du kan købe spisebillet og forestilling til KUN 370 kr. pr. voksen og 260 kr. til børn til og med 12 år person. (Normalpris er 420,- og 310,-). Alle priser er inkl. moms
 

Aktuelle udbud i Assens Kommune


I maj er vintertjeneste i udbud i Assens Kommune – husk at tjekke listen her, hvis du vil være leverandør til kommunen.

Styrk din virksomhed med personligt lederskab


For mange ledere i vækstvirksomheder kan arbejdet med det personlige lederskab være en afgørende vej til indfrielse af virksomhedens vækstpotentiale. Der er stadig få pladser på Væksthus Syddanmarks nye tilbud Strategisk Kompetenceudvikling – og muligheden for at arbejde målrettet med det personlige lederskab.

Nye medlemmer i Udvikling Assens


Et stort velkommen til vores nyeste medlemsvirksomheder: Se alle medlemmer her

Faglige input


Så nåede vi til vejs ende med medlemsarrangementer på denne side af sommeren. Men tjek vores hjemmeside på www.udviklingassens.dk/arrangementer og sæt kryds i din kalender - der er allerede 3 gode arrangementer på plads i efteråret.
Vi opdaterer kalenderen løbende - følg med her i nyhedsbrevet og på vores LinkedIn-side. Arrangementerne er kun for medlemmer af Udvikling Assens.
Mere fra Udvikling Assens: NYHEDER | ERHVERVSSERVICE | BLIV MEDLEM

 
Udvikling Assens
Tobaksgården 7
5610 Assens
Telefon 3012 8561 
E-mail: post@udviklingassens.dk
Facebook: www.fb.com/udviklingassens
Linkedin: www.linkedin.com/company/udvikling-assens

Frameld dig nyhedsbrevet
Opdater dine oplysninger
Email Marketing Powered by Mailchimp