Copy
Torsdag den 17. september
Vis denne e-mail i din browser

Tillykke til Assens Kommune


Udvikling Assens ønsker tillykke til Assens Kommune med den meget flotte fremgang i DI’s analyse af det lokale erhvervsklima. Assens Kommune er gået hele 30 pladser frem og ligger nu som nr. 31 – i den bedste tredjedel. I Dansk Byggeris tilsvarende undersøgelse, som kom tidligere på sommeren, gik Assens Kommune 26 pladser frem, så der er tale om en rigtig flot tendens.

Virksomhederne opfatter Assens Kommune som en god og proaktiv samarbejdspartner. Og når DI så oven i købet mener, at Udvikling Assens’ synlighed er en medvirkende faktor i den fine bedømmelse, kan vi jo kun være bare en lille smule stolte.
For det gør en forskel, at kommunen så klart og konsistent ser Udvikling Assens som virksomhedernes talerør, trækker på vores viden og netværk og dermed inddrager erhvervslivet i kommunens strategiske planlægning og udvikling.
 

Erhvervs- og turismechef
Kristine Lyngbo

Tak for besøget
 

Fredag den 11. september havde vi besøg af erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen, som gav et godt indblik i regeringens tanker om udviklingen i landdistrikterne. Det handlede blandt andet om finansieringsmuligheder, kystzoner og om planerne for motorvejsudvidelse.

Aktuelle udbud i Assens Kommune


Vær opmærksom på mulighederne for at få Assens Kommune som kunde. Kommunen har en god og opdateret oversigt over aktuelle udbud på deres hjemmeside. Lige nu er for eksempel vejskilte samt tilhørende jernvarer i kommunen i udbud.

Nye medlemmer i Udvikling Assens


Et stort velkommen til vores nye medlemsvirksomheder:

Faglige input


Også i de kommende uger er der faglige input til vores medlemsvirksomheder. Den 8. oktober sætter vi IPR – patent-rettigheder – på dagsordenen, og den 22. oktober handler det om støttemuligheder til virksomhedsudvikling.
Vi opdaterer kalenderen for efteråret løbende – følg med her i nyhedsbrevet og på vores LinkedIn-side. Arrangementerne er kun for medlemmer af Udvikling Assens.
 
Mere fra Udvikling Assens: NYHEDER | ERHVERVSSERVICE | BLIV MEDLEM

 
Udvikling Assens
Tobaksgården 7
5610 Assens
Telefon 3012 8561 
E-mail: post@udviklingassens.dk
Facebook: www.fb.com/udviklingassens
Linkedin: www.linkedin.com/company/udvikling-assens

Frameld dig nyhedsbrevet
Opdater dine oplysninger
Email Marketing Powered by Mailchimp