Copy
Torsdag den 16. april
Vis denne e-mail i din browser

Vi vil gerne se jer til…
 

Den 1. maj flytter Udvikling Assens ind i Tobaksgaarden – og det glæder vi os til. Ikke kun af praktiske grunde – men fordi vi i den grad kan drage nytte af hinandens kompetencer. Vi har hvert vores fokus eller omdrejningspunkt, men vi arbejder alle på at skabe vækst og udvikling og på at gøre Assens Kommune til et endnu bedre sted at bo, arbejde og besøge.

Udstillingen ”Vikingerne kommer” i Tobaksgaarden er et godt eksempel på, hvordan kultur og erhvervsliv kan bruge hinanden, og vi inviterer derfor vores medlemmer til et spændende gå-hjem-møde onsdag den 20. maj. Her sætter Henrik Neelmeyer fra Egeskov og Henrik Damsgaard fra Nordea fokus på samspillet mellem erhvervsliv, turisme og kultur. Tilmeld dig på vores hjemmeside her senest den 1. maj. 
 
Og så er der naturligvis vores ordinære generalforsamling den 30. april – det vil vi også meget gerne se jer til.
 

Erhvervs- og turismechef
Kristine Lyngbo

Væksthuset – også for virksomhederne på Vestfyn


Væksthuset tilbyder sparring og individuel kortlægning af din virksomheds vækstmuligheder og potentialer. Hvis du har ambitioner om nye markeder, flere medarbejdere eller større indtjening, kan deres konsulenter hjælpe dig videre med en målrettet kortlægning af dine muligheder og behov. Og Væksthus Syddanmark har faktisk to medarbejdere, der er særligt dedikerede til virksomheder i Assens Kommune.

Kontakt Kristine Lyngbo på telefon 2490 8720 eller e-mail kly@udviklingassens.dk hvis du vil høre mere.

Fynske fødevarer i Torvehallerne


Udvikling Fyn etablerer pr. 1. maj en udendørs markedsbod i Torvehallerne i København med salg af fynske kvalitetsfødevarer. Der vil både være fynske hyldevarer og take away. Desuden vil der løbende være events, der brander fynske fødevarer og kulinariske oplevelser på Fyn f.eks. aspargesfrokost, brunsvigerdag, æbledag – mulighederne er mange.

Hvis du er interesseret i at levere til markedsboden eller markedsføre din virksomhed via et event i Torvehallerne, så kan du kontakte Mette Mathiasen i Udvikling Fyn på 5177 7382 eller mema@udviklingfyn.dk

Der må jo også meget gerne være noget med fra virksomhederne på Vestfyn… 

Udvikling Assens søger erhvervskonsulent


Vi søger en erhvervskonsulent til en bred vifte af arbejdsopgaver både på det strategiske og operationelle niveau:
  • Opsøgende arbejde og kontakt til virksomheder og iværksættere.
  • Vejledning og henvisning af virksomheder med behov for ekstern rådgivning til relevante samarbejdspartnere.
  • Konkret vejledning og støtte til virksomheder i forhold til forretningsudvikling, tilskudsmuligheder, støtteordninger og finansieringsmuligheder.
  • Og meget meget mere.
Hele stillingsopslaget kan ses på vores hjemmeside her - der er ansøgningsfrist den 11. maj. 

Iværksættercafé


Hvis du er nystartet virksomhedsejer, kan du have god gavn af at møde andre iværksættere og få idéer og inspiration til udviklingen af din virksomhed.

Den anden og den sidste torsdag i hver måned arrangerer vi iværksættercafeer sammen med Stjerneskibet, som er Odense Kommunes iværksættermiljø. Her kan du hente inspiration og fagligt input - og samtidig få udbygget dit netværk. Iværksættercaféerne har forskellige temaer fra gang til gang f.eks. fundraising, facebookmarketing, regnskabsprogrammet Dinero, salg, bliv leverandør til det offentlige.
Tidspunktet er fra kl. 16.00-19.00 Det er gratis at deltage, men det er nødvendigt med tilmelding senest kl. 12.00 dagen før. Næste gang er torsdag den 30. april, hvor emnet er crowdfunding.

Læs mere på vores hjemmeside her.
Mere fra Udvikling Assens: NYHEDER | ERHVERVSSERVICE | BLIV MEDLEM

 
Udvikling Assens
Willemoesgade 15A
5610 Assens
Telefon 2337 8466
E-mail: post@udviklingassens.dk

Frameld dig nyhedsbrevet
Opdater dine oplysninger
Email Marketing Powered by Mailchimp