Copy
Torsdag den 9. juni
Vis denne e-mail i din browser

Gode medlemsvirksomheder i den gode sags tjeneste


Fire medlemsvirksomheder har i bogstaveligste forstand taget førertrøjen på i den gode sags tjeneste. Fra i dag cykler de 350 km. fra Assens til Skagen for at indsamle penge til at give trængte børn og unge i vores kommune gode oplevelser. Det er prisværdigt, og jeg ønsker dem al mulig medvind både på turen og med indsamlingen.
Ole, Jan, Ivan og Ove kalder projektet Tour de Four - du kan læse mere på deres Facebook-side her
 
Erhvervs- og turismechef
Kristine Lyngbo

Heaven om Helnæs


Vi har sammen med Havørred Fyn, Assens Kommune og gode virksomheder på området fået lavet en lille film, der viser de fantastiske muligheder for havørred-fiskeri omkring Helnæs. Filmen er særligt rettet mod det norske marked, og den har høj wauw-faktor! 
Se filmen her - og del den gerne på de sociale medier, så vi kan få spredt det gode budskab.
 
 

Gratis jobmesse


Mange virksomheder har i stigende grad svært ved at rekruttere arbejdskraft, men nu kan du bestille en gratis stand til Jobmesse Fyn, som er en jobmesse for virksomheder og jobsøgende fra hele Fyn - inkl. Assens. Det er en fin mulighed for at møde jobsøgende og hilse på den næste generation på jobmarkedet. Messen holdes i Odense Congress Center den 15. september, og der er tilmeldingsfrist 17. juni. 
Se mere på www.jobmessefyn.dk

Vejen til en bestyrelse, som skaber værdi


Vil du have en unik mulighed for at styrke din virksomhed gennem en professionalisering af jeres bestyrelse? Der er 50 pladser på Væksthus Syddanmarks nye program Strategisk Kompetenceudvikling. Et tilbud til vækstvirksomheder inden for et af regionens satsningsområder: velfærdsteknologi, bæredygtig energi og oplevelseserhverv – herunder design, turisme og fødevarer.

Sådan søger du EU-midler til din idé!


Få hjælp til at gennemskue mulighederne for at søge om EU-midler. Det Syddanske EU-kontor og Cluster Excellence Denmark inviterer i samarbejde med Styrelsen for Forskning og Innovation små og mellemstore virksomheder til infomøde den 16. juni 2016 i Odense.

Nye medlemmer i Udvikling Assens


Et stort velkommen til vores nyeste medlemsvirksomheder: Se alle medlemmer her

Faglige input


Tjek vores hjemmeside på www.udviklingassens.dk/arrangementer og sæt kryds i din kalender - der er allerede 4 gode arrangementer på plads i efteråret.
Vi opdaterer kalenderen løbende - følg med her i nyhedsbrevet og på vores LinkedIn-side. Arrangementerne er kun for medlemmer af Udvikling Assens.
Mere fra Udvikling Assens: NYHEDER | ERHVERVSSERVICE | BLIV MEDLEM

 
Udvikling Assens
Tobaksgården 7
5610 Assens
Telefon 3012 8561 
E-mail: post@udviklingassens.dk
Facebook: www.fb.com/udviklingassens
Linkedin: www.linkedin.com/company/udvikling-assens

Frameld dig nyhedsbrevet
Opdater dine oplysninger
Email Marketing Powered by Mailchimp