Copy
Torsdag den 27. aug.
Vis denne e-mail i din browser

Mød ministeren


Fredag den 11. september har vi inviteret erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen til en snak om erhvervsudvikling i hele Danmark. Hvordan sikrer vi vækst? Hvad med Planloven? Og hvordan får små og mellemstore virksomheder bedre låne– og finansieringsmuligheder?
Kom og hør nærmere om ministerens og regeringens planer. Vi glæder os til at se repræsentanter fra kommunens stærke erhvervsvirksomheder og mange andre til en aktiv og spændende debat.
Alle er naturligvis velkomne.Tilmeld dig her.
 

Erhvervs- og turismechef
Kristine Lyngbo

Få støtte til innovation og strategisk kompetenceudvikling


Sæt kryds i kalenderen den 22. oktober, hvor Innovationsfonden kommer og fortæller om det nye InnoBooster-program, hvor den nyskabende idé er i centrum. Det kan være et nyt produkt, en ny service, der ikke er på markedet i dag eller forbedring af en proces, der skaber bedre konkurrenceevne. Innovationsfonden kan investere helt op til 5 mio. kr. 
Du kan læse mere om programmet her 
Nærmere information om informationsmødet følger på vores hjemmeside – vi lover, at det bliver både konkret og tilpasset de deltagende virksomheder.

Søg erhvervsudviklingsstøtte ved LAG MANK - 4.4 mio. kr. i puljen


LAG MANK støtter erhvervsudvikling inden for fødevareerhverv og naturturisme. Vi støtter etablering og udvikling af eksisterende virksomheder med op til 50 % af projektomkostningerne. Der er brede rammer for, hvilket udgiftstyper, der kan søges støtte til. 
Se mere på www.lag-mank.dk og kontakt koordinator Anders Holmskov for yderligere oplysninger. Der er ansøgningsfrist den 1. september 2015.

Udvikling Assens på LinkedIn Så er Udvikling Assens også på LinkedIn. Find og følg os her 

Nye medlemmer i Udvikling Assens


Et stort velkommen til vores nye medlemsvirksomheder:

Arrangementer


Vores efterårsprogram byder på en hel række spændende medlemsarrangementer – patent-rettigheder, innovation, strategisk kompetenceudvikling, nudging… Vi opdaterer kalenderen på vores hjemmeside løbende.
Læs mere og tilmeld dig her

FatCat Film fylder rundt


Vores medlemsvirksomhed FatCat Film har i år rundet de 20 år, og det fejrer de i den helt store stil med konkurrencer, fredagsbar og – naturligvis – reception. 
Se mere om konkurrencer, betingelser, tilmelding og meget mere på deres LinkedIn-profil her. Hovedpræmien er produktion af en virksomhedsfilm til en værdi af 50.000 kr. så det kan godt betale sig at holde øje…
Mere fra Udvikling Assens: NYHEDER | ERHVERVSSERVICE | BLIV MEDLEM

 
Udvikling Assens
Tobaksgården 7
5610 Assens
Telefon 3012 8561 
E-mail: post@udviklingassens.dk
Facebook: www.fb.com/udviklingassens
Linkedin: www.linkedin.com/company/udvikling-assens

Frameld dig nyhedsbrevet
Opdater dine oplysninger
Email Marketing Powered by Mailchimp