Copy
Torsdag den 22. september
Vis denne e-mail i din browser

Når virksomheder tænker anderledes…


I Udvikling Assens kan vi godt li’, når vores medlemsvirksomheder tænker i nye baner og går efter nye målgrupper. Derfor er Månedens Virksomhed denne gang Bilhuset THYBO i Vissenbjerg, som inviterer til en spændende, inspirerende og lærerig kvindeaften den 29. september med både mekanik, mode og vin. 
Det er lige noget for mig og helt sikkert mange andre :-) Det er godt set. For jeg ved altså ikke, hvad dækvæske er, og derfor heller ikke, hvordan man fylder det på… Det - og meget andet om min bil - kunne jeg nok have gavn af at vide, og det må gerne glide let ned sammen med lækkert tøj og god vin. 
Hatten af for Jan og Kristina Thybo - og deres samarbejdspartnere fra 4 andre lokale virksomheder. Læs mere om ”Kvinde kend din bil!” her

I hver udgave af nyhedsbrevet præsenterer vi Månedens virksomhed, hvor vi sætter spot på en af vores mange spændende medlemsvirksomheder. Der er ikke specielle rammer eller krav, men hvis du har et nyt produkt, et særligt arrangement, nye lokaler eller noget helt fjerde, vil vi meget gerne fortælle om det. Vi ved meget men ikke alt - så giv mig et ring på telefon 2490 8720 eller send en mail, hvis vi skal rette blikket mod din virksomhed. Du kan også indstille en virksomhed online her.

Erhvervs- og turismechef
Kristine Lyngbo

Sunde og tilfredse medarbejdere kan ses på bundlinjen


Kom til medlemsarrangement torsdag den 6. oktober i Tommerup.
Raske, sunde og topmotiverede medarbejdere, chefer og ejere giver værdi. Specielt små og mellemstore virksomheder er sårbare ved længerevarende sygdom og stress, men i virkeligheden er væksten lige så truet af manglende motivation og på grund af ”forkert” omgang med vores grundlæggende biologi. Jørgen Leschly Thorsted fra Dansk Firmapension bruger nogle af de redskaber, som professionelle atleter og soldater bruger, og det bliver ikke kedeligt… 
Karin Damsgaard fra HR Alliancen supplerer med et oplæg om, hvordan vi profilerer os over for vores medarbejdere, om stoltheden over at være med på holdet, og om at gøre os attraktive overfor de helt rigtige ansøgere.
Arrangementet er naturligvis gratis for medlemmer af Udvikling Assens.
 

Kender du Early Warning?


Det går ikke altid så godt, som vi gerne vil have det - alle kan få brug for hjælp og kan heldigvis også få det. 
Early Warning finansieres af statsmidler og leverer gratis og fortrolig rådgivning til virksomheder i krise. Mange får gennemført turnaround eller rekonstruktion og undgår lukning af virksomhed. Andre hjælpes ud af personlig gæld efter konkurs f.eks. via gældssanering.

Foredrag med Omar Marzouk til Den Internationale Ordblindeuge


Det er en stor hjælp for venner, kollegaer, arbejdsgivere og pårørende til ordblinde at få indsigt i hvordan livet som ordblind leves, og hvordan der kan kompenseres for ordblindhed med en variation af muligheder. Vær med, når HF & VUC FYN Erhverv og TietgenKompetenceCenter, som en del af Den Internationale Ordblindeuge, afholder foredrag med Omar Marzouk, hvor han fortæller sin personlige beretning om livet som ordblind.

Efterårskampagne på visitassens.dk


Så nærmer efterårsferien sig på vores turisme-hjemmeside visitassens.dk, og traditionen tro kommer vores efterårskampagne også i år til at indeholde en oversigt med links til lokale aktiviteter/oplevelser. Hvis I vil være med og på den måde få sat lidt ekstra spot på jeres efterårsaktivitet, skal I sende information om aktiviteten til Louise på lsc@udviklingassens.dk - overskrift, dato, beskrivelse, pris og et par flotte billeder.

Se allerede nu de aktiviteter/oplevelser, som er med i kampagnen her. Kampagnen bliver desuden markedsført på visitdenmark.dk 

Nye medlemmer i Udvikling Assens


Et stort velkommen til vores nyeste medlemsvirksomheder: Se alle medlemmer her

Faglige input


Tjek vores hjemmeside på www.udviklingassens.dk/arrangementer og sæt kryds i din kalender. Vi opdaterer kalenderen løbende - følg med her i nyhedsbrevet og på vores LinkedIn-side. Arrangementerne er gratis men kun for medlemmer af Udvikling Assens.
Mere fra Udvikling Assens: NYHEDER | ERHVERVSSERVICE | BLIV MEDLEM

 
Udvikling Assens
Tobaksgården 7
5610 Assens
Telefon 3012 8561 
E-mail: post@udviklingassens.dk
Facebook: www.fb.com/udviklingassens
Linkedin: www.linkedin.com/company/udvikling-assens

Frameld dig nyhedsbrevet
Opdater dine oplysninger
Email Marketing Powered by Mailchimp