Copy
Torsdag den 7. maj
Vis denne e-mail i din browser

Turistsæsonen nærmer sig


Så er sommeren og dermed turistsæsonen snart for alvor på trapperne, og vi er klar. Vi har flyttet turistkontoret til nye – eller måske rettere gamle – fine lokaler i Tobaksgården i Assens. Turistkonsulent Louise Skøtt Christensen er tilbage fra barsel, og allerede i næste uge (onsdag den 13. maj) åbner udstillingen Vikingerne kommer, som helt sikkert vil sætte sit spændende aftryk på sommeren.

Indtil Skt. Hans holder turistkontoret åbent mandag til torsdag fra kl. 10.00 – 15.00 og herefter er åbningstiderne frem til 23. august:
Mandag - fredag: kl. 10.00 - 17.00
Lørdag - søndag: kl. 10.00 - 15.00
                                                                                                
                                                                                                  Erhvervs- og turismechef
                                                                                                                 Kristine Lyngbo

Vi har brug for synlighed


Til alle jer med turistrettede hjemmesider beder jeg om, at I linker til www.visitassens.dk fra jeres side, så vi får så meget gavn af vores fælles informationer og så stor synlighed som muligt.

Husk også at melde jeres forskellige aktiviteter ind på Kultunaut – for derfra trækkes de automatisk til www.oplev-assens.dk
 

Vigtig information om InnoBooster


Innovationsfonden arbejder i øjeblikket på et nyt InnoBooster-program, som forventes åbnet for ansøgninger 1. juli. De nye retningslinjer for InnoBooster er på trapperne, men på grund af justeringerne lukkes der for indsendelse af ansøgninger til InnoBooster-programmet fra den 15. maj og frem til det nye InnoBooster-program åbner. Virksomheder, der er i gang med at lave en InnoBooster-ansøgning, skal altså færdiggøre og indsende denne senest 15. maj.

Kontakt Kristine Lyngbo i Udvikling Assens på telefon 2490 8720 eller e-mail kly@udviklingassens.dk hvis du vil høre mere.

Få rabat på HI-messen


Den 22.-24. september 2015 er Nordens største industrimesse hi på banen igen med høj faglighed, spændende aktiviteter og nye muligheder. Medlemmer af Udvikling Assens kan få rabat på standlejen.

Der er tre forskellige muligheder til attraktive priser:
  • Klar til brug - basis stand: En funktionel stand med alt nødvendigt udstyr - 12 eller 18 kvadratmeter.
  • Easy to go - en billig introduktion til messer: En stand for virksomheden, der normalt ikke bruger penge på messer, og som aldrig før har været med på hi. Standen er 4 kvadratmeter.
  • Iværksætterforum - til den unge iværksættervirksomhed: Et tilbud eksklusivt for iværksættervirksomheder. En billig indgang til hi messen for den nystartede virksomhed uden de store ressourcer. Standen er 4 kvadratmeter.
Kontakt Kristine Lyngbo i Udvikling Assens på telefon 2490 8720 eller e-mail kly@udviklingassens.dk hvis du vil høre mere.

De filmer i Assens

 

Den regionale filmfond FilmFyn har investeret i Zentropas kommende storfilm “Der kommer en dag” bl.a. med Lars Mikkelsen og Sofie Gråbøl.
 
I næste uge lægger produktionsselskabet vejen forbi Assens, hvor Plums Savværk danner ramme om en central scene i filmen. “Zentropa har været meget begejstret for muligheden for at lave scener fra et snedkerværksted i filmen på savværket i Plums tømmerlade, hvor de har kunnet finde et fuldstændigt fastfrosset look fra den tid med alle tilhørende maskiner, som man brugte dengang. Det er netop unikke og tilgængelige locations som disse, der gør Fyn så attraktiv for filmproducenterne" fortæller FilmFyns udviklingsproducer Julie Linn Milling.

Der er forventet dansk biografpremiere i foråret 2016.

Læs mere om filmen her

Sæt kryds i kalenderen – for medlemmer af Udvikling Assens

  • 20. maj: Vikingerne kommer - medlemsarrangement med fokus på samspillet mellem erhvervsliv, turisme og kultur.
  • 15. juni: Gå-hjem-møde om energirådgivning og –besparelser.
Se alle vores arrangementer på udviklingassens.dk/arrangementer
Mere fra Udvikling Assens: NYHEDER | ERHVERVSSERVICE | BLIV MEDLEM

 
Udvikling Assens
Tobaksgården 7
5610 Assens
Telefon 2337 8466
E-mail: post@udviklingassens.dk

Frameld dig nyhedsbrevet
Opdater dine oplysninger
Email Marketing Powered by Mailchimp