Copy
Torsdag den 28. april
Vis denne e-mail i din browser

Vi glæder os til at se jer allesammen


Den 19. maj har vi inviteret vores medlemsvirksomheder til erhvervskonference på Sinatur Hotel Gl. Avernæs. Vi sætter fokus på udvikling, langsigtet vækst og værdiskabelse via viden, og så kårer vi årets virksomhed inden for socialt ansvar. Det bliver en eftermiddag og aften med spændende indlæg, dejlig mad og rigtigt godt selskab.
Vi har allerede fået 90 tilmeldinger, og hvis du ikke har fået meldt dig til, kan du nå det endnu - tilmeldingsfristen er på mandag den 2. maj.
 
Erhvervs- og turismechef
Kristine Lyngbo

Aktuelle udbud i Assens Kommune

 

Lige nu er der bl.a. ladbiler og vintertjeneste i udbud i Assens Kommune – husk altid at tjekke listen her, hvis du vil være leverandør til kommunen.
Hvis du er interesseret i opgaver inden for byggeri og anlæg, skal du være opmærksom på, at kommunen netop har lanceret et ny leverandørregister, som du skal registrere dig i, hvis du ønsker at løse opgaver for Assens Kommune på dette område.
 
Find leverandørregistret på www.comdia.com/assenskommune

Ny webshop med fynske kvalitetsfødevarer


Udvikling Fyn arbejder med en webshop med fynske kvalitetsfødevarer, der henvender sig både til private forbrugere, virksomheder, restauranter og offentlige institutioner. Webshoppen kommer til at hedde Det fynske Spisekammer og bliver lanceret midt i maj. 

Polen og Ukraine - nærmarked med vækstpotentiale


Danske varer og tjenesteydelser har et godt ry i Polen, så mulighederne er store i et marked med høj vækst og 38,5 mio forbrugere. Ukraine og EU har underskrevet en frihandelsaftale, der fra 1. januar i år gør det lettere at eksportere til Ukraine.
Kom og hør nærmere om, hvordan du og din virksomhed kan få andel i væksten og forretningsmulighederne i Polen og Ukraine. Det er hos Skankab Cables i Aarup den 10. maj kl. 12.30 - 17.00

Social StartUp


Den Sociale Kapitalfond er Danmarks første sociale venturefond, der målrettet investerer i virksomheder, som skaber job til udsatte ledige. Samtidig hjælper de iværksættere og virksomheder, uanset branche, med at skalere og accelerere deres udvikling gennem det 5-måneder lange Social StartUp, hvor deltagerne får deres egne forretningsudviklere og adgang til opstartskapital - typisk i form af en donation på 100.000 kr. og evt. et lån. 
Det er gratis at deltage, og der er ansøgningsfrist til Social StartUp den 20. maj 2016 kl. 12.00. 
 

Fokus på Tyskland


Kickstart Tyskland er et nyt program fra Eksportrådet, der giver små og mellemstore virksomheder mulighed for at få et førstehåndsindtryk af eksportpotentialet i Tyskland og støtte til at afdække mulighederne - behov, betingelser og de næste skridt - sammen med en erfaren eksportrådgiver.
Du kan også få støtte til rådgivning og bistand til forberedelse, gennemførelse og opfølgning på eksportfremstød eller messedeltagelse.
 
Læs mere om Kickstart her og om Messeprogram her 

Nye medlemmer i Udvikling Assens


Et stort velkommen til vores nyeste medlemsvirksomheder: Se alle medlemmer her

Faglige input


Vi opdaterer kalenderen løbende - følg med her i nyhedsbrevet og på vores LinkedIn-side. Arrangementerne er kun for medlemmer af Udvikling Assens.
 
Læs mere og tilmeld dig på www.udviklingassens.dk/arrangementer
Mere fra Udvikling Assens: NYHEDER | ERHVERVSSERVICE | BLIV MEDLEM

 
Udvikling Assens
Tobaksgården 7
5610 Assens
Telefon 3012 8561 
E-mail: post@udviklingassens.dk
Facebook: www.fb.com/udviklingassens
Linkedin: www.linkedin.com/company/udvikling-assens

Frameld dig nyhedsbrevet
Opdater dine oplysninger
Email Marketing Powered by Mailchimp