Copy
Torsdag den 6. aug.
Vis denne e-mail i din browser

Sommer på Vestfyn


De seneste uger har naturligt nok stået i turismens tegn.
Vi har haft mange glade gæster på turistkontoret og fået meget fine tilbagemeldinger, når de har været rundt på Vestfyn. Turisterne synes, her er smukt og hyggeligt, og de melder tilbage om dejlige dage med gode oplevelser.
Juli har været præget af både små og store arrangementer - f.eks. TV2 på Tour, Assens for Fulde Sejl, national cykelturistuge – og det fortsætter her i august med muslingefestival, fødevaremarked i Glamsbjerg, Frøbjerg Festspil og meget mere. Jeg har brugt en god bid af sommeren til at gå, cykle, køre og spise mig gennem vores kommune, og det har simpelthen været en fornøjelse af møde jer alle derude. Tak for jeres gæstfrihed.
Den 23. september evaluerer vi turistsæsonen 2015 og tager hul på planerne for næste år. Invitationen til dette møde er sendt direkte ud til overnatningssteder, attraktioner og andre involverede.
 

Erhvervs- og turismechef
Kristine Lyngbo

Så er der faglig input


I august byder vi hverdagen velkommen med to medlemsarrangementer med fokus på hjemmesider og søgemaskiner. I september handler det om iværksættere og ministerbesøg, og den 8. oktober sætter vi IPR – patent-rettigheder – på dagsordenen.
Vi opdaterer kalenderen for efteråret løbende – følg med her i nyhedsbrevet og på vores Facebook-side.
Arrangementerne er kun for medlemmer af Udvikling Assens.
Læs mere og tilmeld dig her www.udviklingassens.dk/arrangementer

Gratis Wi-Fi i Assens


Onsdag den 22. juli blændede Assens Kommune og Udvikling Assens op for gratis Wi-Fi på Torvet i Assens. Turister – og alle os andre – kan nu gå på nettet og tjekke e-mail, finde en attraktion eller et spisested, Facebooke, hente inspiration til nye oplevelser etc.

Det trådløse netværk dækker området omkring Torvet i Assens midtby. Netværket hedder ”Assens city wifi”, og man kan bare gå på – der skal ikke bruges adgangskode. Gæsterne kan gratis være logget på netværket i en time.
Vi arbejder på at udvide gratis Wi-Fi til andre dele af kommunen.

Kontakt Kristine Lyngbo i Udvikling Assens på telefon 2490 8720 eller e-mail kly@udviklingassens.dk hvis du vil høre mere.

Udvikling Assens på de sociale medier 


Udvikling Assens er naturligvis på Facebook, og snart vil I også kunne finde os på LinkedIn.
Vi møder vores gæster udefra på Instagram med #visitassens, og til turistsæsonen 2016 har vi også planer om en dedikeret turist- og oplevelsesorienteret Facebook-side. 

Energi- konference i Korsør 


Vores kolleger i Slagelse Erhvervscenter holder energi-konference (SIR 15) i Korsør den 13.-15. september 2015. På konferencen deltager både nationale og internationale eksperter inden for produktion, lagring og anvendelse af vedvarende energi. Konferencen har fokus på den nyeste teknologi inden for vedvarende energi, og hvordan samspillet mellem flere forskellige typer af vedvarende energi kan skabe helt nye måder at tænke bl.a. industri, byggeri, transport og virksomhedsudvikling.
Læs mere på www.eue.dk

Nye medlemmer i Udvikling Assens


Også hen over sommeren har vi kunne byde velkommen til et par nye medlemsvirksomheder:
Mere fra Udvikling Assens: NYHEDER | ERHVERVSSERVICE | BLIV MEDLEM

 
Udvikling Assens
Tobaksgården 7
5610 Assens
Telefon 3012 8561 
E-mail: post@udviklingassens.dk
Facebook: www.fb.com/udviklingassens

Frameld dig nyhedsbrevet
Opdater dine oplysninger
Email Marketing Powered by Mailchimp