Copy
Han er god til udvikling og netværk…
Torsdag den 12. januar

Han er god til udvikling og netværk…


Der er nogle virksomhedsejere, der er lidt flittigere end andre. Som er her og der og alle vegne til arrangementer og i netværk, hvor de bidrager til både erhvervsudvikling og lokal aktivitet. 
 
Sådan en person er Knud Søby fra Sportigan i Assens. Knud stiller op til Handelsstandsforeningens arrangementer, han arrangerer nytårsløb, han går forrest med længere åbningstider til glæde for turisterne og meget meget mere.
Og så har han oven i hatten overskud til at forretningsudvikle hjemme i butikken i Østergade, hvor han har gjort Anne-Dorthe til butikschef, så han selv kan koncentrere sig om salg af profil- og erhvervsbeklædning, et forretningsområde hvor der er rigtig god vækst. Det er godt set.
 
Vi glædes og kårer Sportigan, Assens til Månedens Virksomhed i januar 2017.
 
Husk, at du også kan indstille virksomheder – giv mig et ring på telefon 2490 8720 eller send en mail, hvis vi skal rette blikket mod din virksomhed. Du kan også indstille en virksomhed online her.
 

Erhvervs- og turismechef
Kristine Lyngbo

Husk SKATs frister


Er du træt af gule huskelapper, der bliver væk? Og husker du nogle gange først en SKAT-frist, når det er for sent? Med SKATs app får du hjælp til at huske momsfristerne og andre frister. Vælg punktet ’Mine frister’, så får du en oversigt over de frister, der gælder for din virksomhed. Med et enkelt klik kan du overføre fristerne til din egen kalender. 
 
Du kan hente SKATs app gratis i AppStore eller Google Play

Søg penge til turismeprojekter


Energi Fyns Almene Fond støtter kulturelle, turistmæssige og sundhedsmæssige projekter på Fyn. Projekterne skal være af blivende karakter, have almennyttige eller almenvelgørende formål og appellere til og nydes af et betydeligt publikum. 
Der er ansøgningsfrist den 31. januar 2017 kl. 15.00.

Gratis medlemsarrangement


Hvorfor giver en kommune penge til filmproduktion? Og hvorfor sponsorerer en privat virksomhed en koncert?
Mød borgmester Søren Steen Andersen og direktør Bo Damgaard fra FilmFyn til en snak om, hvorfor Assens Kommune har meldt sig ind i den regionale filmfond. Og mød Lasse Tajmer, kulturchef i Tobaksgaarden, og Jacob Bjerre fra Scandinavian Tobacco Group, som bruger kulturhuset i Assens aktivt over for medarbejdere og kunder - og betaler for det.
Kom og blev klogere tirsdag den 7. februar kl. 19 i Tobaksgaarden – det er kun for medlemmer.
 

Fokus på Assens Kommune


Vores medlemsvirksomhed erhvervsmagasinet BusinessNYT sætter fokus på Assens Kommune i deres udgivelse i uge 9, hvor magasinet postomdeles til alle virksomheder på Fyn og i Trekantområdet.
Her får du mulighed for at profilere din virksomhed. Og Udvikling Assens og Assens Kommune får ”taletid”, så vi kan fortælle om vores visioner og om det, vi gør for vores erhvervsliv.
Tag godt imod BusinessNYT, når de kontakter dig. For målet er netop at formidle den gode historie om mulighederne på Vestfyn.

Aktuelle udbud i Assens Kommune


I januar og februar er der flere relevante kommunale udbud – fra traktorer over legetøj til rengøring og sikkerhedsbeklædning. Vær opmærksom på fristerne, som i flere tilfælde er lige oppe over.
 

Praktik- og projektdag på SDU

Samarbejde mellem virksomheder og ingeniørstuderende giver værdi for erhvervslivet og praktisk relevans i uddannelserne. Det Tekniske Universitet på SDU inviterer til Praktik- og projektdag den 20. april, hvor I kan møde alle deres studerende til en snak om studiejob, praktik- eller projektsamarbejde.

Nye medlemmer i Udvikling Assens


Et stort velkommen til vores nyeste medlemsvirksomheder: Se alle medlemmer her

Netværk og faglige input


Tjek vores hjemmeside på www.udviklingassens.dk/arrangementer og sæt kryds i din kalender - der er mange gode arrangementer i foråret 2017. Vi opdaterer kalenderen løbende - følg med her i nyhedsbrevet og på vores LinkedIn-side. Arrangementerne er gratis men kun for medlemmer af Udvikling Assens.
Mere fra Udvikling Assens: NYHEDER | ERHVERVSSERVICE | BLIV MEDLEM

 
Email Marketing Powered by Mailchimp