Copy
Medlemstilbud - ½ pris i april...
Vis e-mail i din browser
Torsdag den 6. april

Et anderledes partnerskab


Igen i april er Månedens Virksomhed et spændende partnerskab mellem to medlemsvirksomheder. Vi kårer YFU og Totalbanken for at tænke ud af boksen og gøre udveksling tilgængelig for endnu flere. Jeg kan ikke komme i tanke om ret meget, der giver mere mening end at åbne verden op for vores børn og unge. Vi skal have flere afsted – for de kommer hjem med vigtig viden og modenhed i forhold til sig selv og deres fremtid. Og sådan nogle vil vi gerne have i vores virksomheder.
Læs mere om samarbejdet her

Erhvervs- og turismechef
Kristine Lyngbo

Gode tips – Sådan undgår du skader


En skade kan have store konsekvenser for virksomheden - uanset om det er pga. indbrud, skybrud eller noget helt tredje. Flere forsikringsselskaber har hjemmesider med fint overblik over gode råd og muligheder for at forebygge. Og det kan være en rigtig god investering…

Læs f.eks mere her

Har du noget gammelt skrald?


Assens Bibliotek eftersøger fejlproducerede emner og kasserede ting til en såkaldt ”WasteLab”-workshop på Assens Bibliotek i sommerferien. Her kan børn få lov til at bruge deres kreativitet til at skabe kunst, robotter, smykker, eller hvad de nu kunne tænke sig. 
De leder efter kasserede æsker, plast-dimser, fjedre og andre ting, som kan synes værdiløse for nogen, men som kan omdannes til magiske kunstværker og sjove ting på biblioteket.
Kontakt Charlotte Brandt-Møller på chbmo@assens.dk

Medlemstilbud - ½ pris i april


Aa Strand – Kursus og Retræte tilbyder ½ pris for leje af deres fine faciliteter i april måned. Der er mulighed for både dagsarrangementer og overnatning for op til 20 personer.
Læs mere og se billeder på deres Facebookside her og kontakt Mette Højland på telefon 2671 1368 eller e-mail mette@aastrand.dk

Nye medlemmer i Udvikling Assens


Et stort velkommen til vores nyeste medlemsvirksomheder: Se alle medlemmer her

Netværk og faglige input


Tjek vores hjemmeside på www.udviklingassens.dk/arrangementer og sæt kryds i din kalender - der er mange gode arrangementer i løbet af foråret 2017. Vi opdaterer kalenderen løbende – følg med her i nyhedsbrevet og på vores LinkedIn-side. Arrangementerne er gratis men kun for medlemmer af Udvikling Assens.
Mere fra Udvikling Assens: NYHEDER | ERHVERVSSERVICE | BLIV MEDLEM

 
Udvikling Assens
Tobaksgården 7
5610 Assens
Telefon 3012 8561 
E-mail: post@udviklingassens.dk
Facebook: www.fb.com/udviklingassens
Linkedin: www.linkedin.com/company/udvikling-assens

Frameld dig nyhedsbrevet
Opdater dine oplysninger
Email Marketing Powered by Mailchimp