Copy
Torsdag den 28. maj

Hvad kommer på dagsordenen til Folketingsvalget?

Så trykkede hun på knappen… Og Udvikling Assens er naturligvis med til at sætte den erhvervspolitiske dagsorden både op til - og efter valget. Den 10. juni kl.19.00 holder vi valgmøde i Tommerup Erhvervspark med politikere i panelet fra hele det politiske spektrum. Alle er velkomne, og vi glæder os naturligvis særligt til at se mange debatlystne repræsentanter fra vores vestfynske virksomheder.
Sæt kryds i kalenderen!

Udvikling Assens samarbejder med de øvrige fynske erhvervsforeninger om det, som vi kalder Det Fynske Erhvervspanel. Sammen har vi lavet en kort undersøgelse, hvor vi beder vores medlemsvirksomheder prioritere de seks emner, som de mener, at den kommende regering skal fokusere på for at sikre erhvervslivet de bedste vilkår at udvikle sig på. Find link til undersøgelsen i den e-mail, vi sendte ud til alle medlemsvirksomheder i tirsdags.


Erhvervs- og turismechef
Kristine Lyngbo

Velkommen til ny erhvervskonsulent i Udvikling Assens

På mandag den 1. juni starter Kim Larsen som erhvervskonsulent i Udvikling Assens. Kontakt Kim på telefon 2027 7749 eller e-mail kla@udviklingassens.dk for en snak om din virksomhed – han kan hjælpe dig videre med virksomhedsudvikling, støttemuligheder og netværk, hvad enten du er iværksætter eller allerede er godt etableret.

Nye medlemmer i Udvikling Assens 

Også i maj måned har vi kunne byde velkommen til et par
nye medlemsvirksomheder

Eksportguiden.dk 

Eksportguiden.dk er Udenrigsministeriet og Eksportrådets nye hjemmeside med ét samlet overblik over alle offentlige eksportstøtteordninger. Leder du efter oplysninger om eksportfremme, har du her adgang til en bred pallette af relevant og aktuel information.  

Ledige erhvervslokaler og -grunde 

Der er gode muligheder for at etablere eller udvide din virksomhed i Assens Kommune. Flere steder i kommunen er der attraktive ledige erhvervsgrunde med stort udviklingspotentiale.  Find beskrivelser og links på vores hjemmeside her.  

Væksthuset holder informationsmøde

Vækstfonden inviterer til informationsmøde i Odense den 17. juni. Har du brug for finansiering? Så kom og hør om dine muligheder for at få et lån eller en kaution fra Vækstfonden. Læs mere her 

Sæt kryds i kalenderen – for medlemmer af Udvikling Assens 

  • 10. juni - Valgmøde i Tommerup Erhvervspark (alle er velkomne)
  • 15. juni Gå-hjem-møde om energirådgivning og –besparelser
  • 30. juni Morgenbooster på TenCate i Vissenbjerg.

Se alle vores arrangementer her

Mere fra Udvikling Assens: NYHEDER | ERHVERVSSERVICE | BLIV MEDLEM

 
Udvikling Assens
Tobaksgården 7
5610 Assens
Telefon 3012 8561
E-mail: post@udviklingassens.dk

Frameld dig nyhedsbrevet
Opdater dine oplysninger
Email Marketing Powered by Mailchimp