Är du redo att börja planera ditt bröllop?
View this email in your browser

Nu börjar din efterlängtade resa!

Den 22 oktober kl 09 öppnar vi portarna till Birkahallen i Slussen, Stockholm, för Bröllopsfebers allra första höstmässa. Oavsett tema som du önskar ha på ditt bröllop, så har Bröllopsfebers mässor som finns i Stockholm, Göteborg och Malmö allt för att din idé och att planeringen och arrangemanget av din speciella dag ska bli perfekt och en av de bästa dagarna i ditt liv.
Bröllopsfebers höstmässa pågår mellan 09-14 i Birkahallen, och den är ett smakprov på våra kommande och omåttligt populära 2-dagars mässor som vi har i februari 2017 (se nedan för datum).

Säkra din mässbiljett redan nu till höstmässan i Birkahallen. När du köper din biljett som kostar 50 kronor på internet, så får du dessutom en lyxig och romantisk kryssning med härliga Birka Cruises värd 1200 kronor med på köpet!

Det är detaljerna som gör det, eller hur?

 
Vår idé med Bröllopsfebers höstmässa är enkel. Vi vet att det tar tid och energi att planera ett bröllop. Dessutom, kan nya ideér vara svåra att få till. Därför har vi valt att ha en liten mässa innan våra stora mässor, en liten försmak på Bröllopsfeber, så att du som planerar ditt vår– eller sommarbröllop, (eller vinter, vissa bröllop blir till på en vecka!), ska ha gott om tid på dig att planera och arrangera den perfekta dagen!
 
Under mässdagen i Birkahallen, kommer du att träffa ett 50-tal utställare, från den lilla hantverkaren till floristen som kan binda vackra, sagolika buketter. För att inte nämna guldsmeden som tillsammans med dig designar den perfekta vigselringen.
Bröllopsfeber har alltid utställare på plats som finns där för dig, för att göra din dag perfekt.
 
KLICKA HÄR OM DU VILL KÖPA BILJETT FÖR 50 kronor och dessutom få en ROMANTISK KRYSSNING VÄRD 1200 kronor! OBS! BEGRÄNSAT ANTAL VIP-BILJETTER!!

Nu kan du ladda ner vår app Bröllopsfeber som du kan använda före, under och efter våra mässor. Som användare får du jättefina och attraktiva erbjudanden från våra utställare.
 

Vi ses snart!

Följ oss gärna i det sociala vimlet för inspiration!

Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Bröllopsfeber.se
Bröllopsfeber.se
Epost
Epost
Copyright © 2016 Bröllopsfeber, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences