Copy
9 zile până la START
Dacă nu puteți vizualiza mail-ul corect, vă rugăm să accesați linkul.
Prima Evadare 2016

Dragii noștri, bine v-am regăsit! 

Au mai rămas câteva zile până la startul Primei Evadări. NoMad va fi alături de voi în toată această perioadă și vă va ține la curent cu tot ce se întâmplă în zilele următoare. Prin intermediul acestui newsletter ne vom asiguratoate informațiile importante vor ajunge la voi și veți putea să vă bucurați pe deplin de întreaga experiență a concursului

Ca după fiecare competiție, am încercat să ținem cont de dorințele voastre şi am făcut o serie de modificări care să ușureze participarea voastră, concurenți de vârste, experiențe și pregătiri fizice diferite.


Cea mai importanta modificarea din acest an a fost crearea a două trasee distincte, unul pentru vreme bună, iar celălalt pentru timp ploios. Pentru a-l preîntâmpina pe cel din urmă, am efectat lucrări de nivelare şi pietruire, traseul “Primei Evadări” putând fi folosit de-acum încolo pe tot parcursul anului pentru plimbări cu bicicleta sau alergări.
Pentru varianta de traseu clasic au fost pietruiti 7km si pentru varianta de vreme umeda au fost pietruti 11km. În acest fel, concursul a devenit mai sigur, dar și mai spectaculos. 

 
Față de drumul obişnuit, am creat 3 poteci noi, am construit un podeț de lemn peste râul Vlăsiei și am introdus pe traseu trecerea printr-un fort din vechea centura de fortificatii a Bucurestiului! :)
Despre traseul Prima Evadare
Un film despre cum arată aproape fiecare secțiune din traseul clasic. Câteva noutăți despre ce s-a mai făcut la el, și uneori, un mic istoric al zonelor parcurse. Se poate vedea atât noua potecă și podul de la fort, cât și coborârea cu podul de la CP7. Aceasta e varianta clasica a traseului, filmata în data de 6 mai. Mai este pregatita una pentru vreme mai umedă.
Traseul TBT Race

In fiecare an vrem ca fiecare Evadat sa stie ca este special! Vom avea medalii metalice pentru toti finisherii editiei 2017. Traditia medaliilor TOP 500 va continua.

Tricourile de participant din acest an vor avea au un design proaspat, stilizat, ce insumeaza elementele esentiale a ceea ce inseamna Prima Evadare.

Teaser Prima Evadare - 8 mai 2016
Traian Olinici Photo Credits
ÎNSCRIE-TE
Copyright © 2017 Clubul Sportiv NoMad Multisport, All rights reserved.