Copy
NIEUWSBRIEF OKTOBER 2016
View this email in your browser

Tweede helft
De zomervakantie is voor velen van ons al weer lang achter de rug. Mooie verhalen en leuke belevenissen hebben gezorgd voor een frisse start van de 'tweede helft'. Het gaat goed in onze sector en dit resulteert in nieuwe collega's, mooie projecten en leuke bijeenkomsten. Meer hierover in de infoblokken hieronder.
Nieuwe collega's 


In de afgelopen periode is ons team uitgebreid met twee werkvoorbereiders, Karst-Jan Hoitsma en Danny Ellenbroek. Beiden zijn zeer ervaren in hun vakgebied, waarbij Danny zich met name heeft gespecialiseerd in 3D engineering en BIM. Op de afdeling Besturing is Pascal Selker verwelkomd als nieuwe collega. Daarnaast zijn de timmerlieden Jordi Horstman en Mike Kloezeman het bouwplaatspersoneel komen versterken. Beide (jonge) mannen hebben al enkele jaren via Bouwmensen Apeldoorn bij ons bedrijf gewerkt.
Nieuwe projecten

De voormalige gasfabriek in Deventer wordt getransformeerd. Op deze bekende locatie in de Hanzestad komt een bierbrouwerij, innovatiecentrum en met alle waarschijnlijkheid een whiskeystokerij. Kijk voor meer nieuwe projecten op onze website www.vannorel.nl.

 


In opdracht van het Rijksvastgoedbedrijf verzorgen wij bouwkundige werkzaamheden en het installatietechnisch planbaar onderhoud aan een bestaand legeringsgebouw en het bedrijfsrestaurant. Hiervoor leveren we tevens een tijdelijke voorziening t.b.v. het bedrijfsrestaurant.
    Kopersbijeenkomst Frankhuis aan het Water Zwolle
 
                                         
Donderdagavond 25 augustus, werkplaats Epe, 30 graden Celsius, koffie, koek, veel water en een borrel. Dat was in het kort de kopersbijeenkomst voor de nieuwe bewoners van de 12 kadewoningen in Frankhuis Zwolle. Alle bewoners waren aanwezig om kennis te nemen van de actuele stand van de bouwzaken en kennis te maken met elkaar. Het wordt een hele gezellige buurt! Frankhuis aan het Water

Opgeleverde projecten
In de afgelopen maanden zijn verschillende aansprekende projecten opgeleverd. Het vergt te veel om ze allemaal te noemen, maar een aantal willen we u niet onthouden: enkele transformaties van voormalige kantoorpanden in Huizen en Arnhem (getoond tijdens de Dag van de Bouw 2016), de renovatie van een monumentale school in Amsterdam, de uitbreiding van een dierenartsenpraktijk in Vaassen en de nieuwbouw van meerdere particuliere woningen.
Ga naar onze website
Facebook
Twitter
LinkedIn
Copyright © 2016 Van Norel Bouwgroep


Our mailing address is:
contact@vannorel.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list