Copy
NIEUWSBRIEF JANUARI 2017
2017 
Een jaar vol  kansen en uitdagingen!

De bouwproductie in de woningmarkt neemt nog steeds toe en ook het beheer en onderhoud in deze sector draait als nooit tevoren. Het herbestemmen van kantoorpanden blijft in volle gang, waardoor meer huur- en koopappartementen beschikbaar komen. Deze situatie ligt zonder twijfel ten grondslag aan de positieve berichten over de bouwsector. Echter, de groei in de utiliteitsbouw en (regionale) infra blijft achter, waardoor een bescheiden optimisme op zijn plek lijkt. Door de toenemende activiteiten moeten wij ons als branche richten op het scholen van werknemers en het enthousiasmeren van jongeren om voor deze mooie sector te kiezen. Een sector in transitie waar het managen van de bouwplaats, zowel praktisch als administratief, steeds belangrijker wordt en steeds meer competenties verlangt. En waar digitale systemen onze werkzaamheden kunnen vergemakkelijken en verbeteren. Doen we niets dan hebben we straks een mooi gevulde orderportefeuille, maar een tekort aan goed opgeleide (bouw)vakkrachten. Werk aan de winkel dus!
Sponsoring in Gambia
Ook in Gambia wordt de naam van Van Norel Bouwgroep breed uitgedragen! De oude shirts van vv Oene, één van de door ons gesponsorde regionale voetbalclubs, worden vol trots gedragen door twaalf getalenteerde spelers. Een initiatief van twee enthousiaste vrijwilligers uit Epe die hulpgoederen verzamelen en verschepen naar dit Afrikaanse land.
Nieuwe collega
Onze vacature voor een nieuwe Chef Werkplaats heeft ongelooflijk veel reactie opgeleverd. Al snel werd duidelijk dat Rudolf Riphagen onze nieuwe collega moest worden. Op 19 november jl. is hij gestart. Rudolf is verantwoordelijk voor de inkoop van materialen en werkt zelf mee als timmerman. Collega Ali Aryan is per 1 januari een nieuwe uitdaging aangegaan. Aan de 'andere kant van de tafel' gaat hij zijn kennis en ervaring inzetten als manager Beheer & Vastgoed bij een landelijke wellness organisatie. 
Nieuwe projecten
Op de locatie van de voormalige Rabobank aan de Julianalaan in Epe starten we binnenkort met de bouw van twee luxueuze, charmante en duurzame appartementenvilla’s met de naam Florin. In Zwolle hebben we de opdracht gekregen om een nieuw appartementencomplex 'Hof van Thorbecke' te realiseren. In beide complexen zijn nog enkele appartementen te koop. Voor het Rijksvastgoedbedrijf zijn we, wederom samen met Peek Bouw & Infra, begonnen aan de derde zoutloods nu in Nijmegen. De renovatie van het gemeentehuis in Harderwijk bevindt zich in een vergevorderd stadium.
Bouwstof 2016
In december is de nieuwe editie van Bouwstof 2016 verstuurd. Vol met projecten waar we trots op zijn en activiteiten die in 2016 hebben plaatsgevonden. Wanneer u op de afbeelding hiernaast klikt, kunt u de online bladerbare versie lezen. Wilt u een papieren uitgave ontvangen, bel dan naar 0578-615311 of vul het contactformulier op onze website in.

Na een aantal maanden van hakken, breken en weer opbouwen, was het afgelopen vrijdag 13 januari dan zo ver. Onder grote belangstelling, van bewoners, medewerkers en directie van Viattence, vond de feestelijke en officiële opening en ingebruikname van locatie De Speulbrink in Vaassen plaats. Viattence is de specialist op het gebied van ouderenzorg op de Veluwe tussen Zwolle en Apeldoorn. De Speulbrink biedt zorg aan ouderen met dementie en somatische klachten. 
Ga naar onze website
Twitter
Facebook
LinkedIn
U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van Van Norel Bouwgroep

Afmelden van mailinglijst


www.vannorel.nl - contact@vannorel.nl