Copy
NIEUWSBRIEF JULI 2016
View this email in your browser

Ook dit jaar hebben we een zomerreces. Van vrijdag 22 juli t/m maandag 15 augustus is ons kantoor gesloten. Vanaf dinsdag 16 augustus zijn wij weer aanwezig. Bij calamiteiten zijn wij echter gedurende deze weken bereikbaar via telefoonnummer 0578-615311.
Wij wensen u een fijne en zonnige zomerperiode toe!

Corné Vreugdenhil
Na de bouwvak maakt onze collega Corné Vreugdenhil binnen Van Norel Bouwgroep de overstap van werkvoorbereider naar projectleider. Sinds elf jaar werkzaam bij onze bouwgroep, heeft Corné alle fasen van het werkvoorbereidingstraject doorlopen. De laatste paar jaar heeft hij zich gespecialiseerd in het werken met 3D/BIM. Als projectleider start Corné met de nieuwbouw van de Kadewoningen in Zwolle. 
Zoals in de vorige nieuwsbrief was te lezen, is veel werk verzet om het certificaat voor de CO2 prestatieladder te verkrijgen. Het implementatieteam heeft het uiterste gedaan om ervoor te zorgen dat de audit op 15 juni jl. perfect zou verlopen. En met succes! Heel erg trots zijn we dat we als zelfstandig aannemer in de B&U dit felbegeerde certificaat trede 4 hebben ontvangen. 

 
In Houten en Baarn wordt hard gewerkt aan nieuwe steunpunten in opdracht van Rijkswaterstaat. De uitgiftepunten van zout t.b.v. gladheidsbestrijding, die m.b.v. BIM zijn voorbereid, worden de tweede helft van het jaar opgeleverd. Naast de zoutloods wordt op beide locaties een kantine en voorzieningen voor materieel gerealiseerd. 
Wat voorheen het archief was, wordt op het moment dat u deze nieuwsbrief leest, omgetoverd tot twee ruime en moderne kantoorruimten.Door de toegenomen werkzaamheden van onze collega's calculatoren zijn extra bureaus hard nodig. Voor de bouwvak worden deze in gebruik genomen.
Ga naar onze website
Twitter
Twitter
Facebook
Facebook
LinkedIn
LinkedIn


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Van Norel Bouwgroep · Brinkgreverweg 32 · Epe, Gelderland 8161 NW · Netherlands