Copy
Januar 2017

Les e-posten i nettleseren

Nytt medlemssystem

 

Alle medlemmer er nå flyttet til Min idrett.

I Min idrett kan du betale og administrere ditt medlemskap, og melde deg inn og ut av klubber selv.
NB: Vi har ikke fått flyttet over sportslisenser, instruktørbevis osv. enda, men det kommer! Da vil du finne det under "kurs" i Min idrett.

De som tidligere hadde "klubbarkivar"-tilgang er nå "Medlemsansvarlig" i Klubbadmin, og kan derfra se oversikt over alle klubbens medlemmer, sende e-post, osv. Medlemsansvarlige kan logge på Klubbadmin med samme brukernavn og passord som i Min idrett.

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål angående det nye medlemssystemet.

NLF får svært mange henvendelser på grunn av omleggingen, og beklager at det kan ta litt tid før du får svar. 

Grasrotandelen har økt fra 5 til 7 prosent

 

2018 blir et jubelår for alle idrettslag som mottar penger fra Grasrotandelen. Fra og med 1. januar økte Grasrotandelen fra fem til syv prosent, noe som vil gi  enda mer i klubbkassene. Les mer

Tore Aune blir Flynytt-vikar
for Lise Grønskar 

 

Tore Aune (1970) har snart 18 års erfaring som journalist, og var med på å etablere nettstedet Luftfart.Media som skrivende redaktør. Han er levende opptatt av at luftsporten får gode betingelser i Norge, og med bakgrunn fra trafikkflygerutdanning på 90-tallet fikk han føling med både helikopter og fixed wing. Han har også hatt noe flygetrening i Canada. Tore har siden ungdommen fulgt Flynytt, og gleder seg til å få oppleve bladet fra redaktørstolen i en periode når Lise Grønskar går ut i foreldrepermisjon.

Luftfartstilsynet skroter planene om store restriksjonsområder


 
Alt ukontrollert luftrom i Norge kunne ha endt opp som et hvilende restriksjonsområde. Etter Norges Luftsportforbunds klare protest, blir det isteden ”business as usual”. Les saken på Flynytt.no

GDPR: EUs direktiv om behandling av personopplysninger og informasjonssikkerhet
trer i kraft 25. mai. 

 
NIF har laget en veileder for idrettslag om behandling av personopplysninger og informasjonssikkerhet. Her kan du lese mer om dette, og laste ned veilederen.

Nye FAI-dokumenter

 

Disse støtteordningene må ditt idrettslag ikke gå glipp av i 2018


Norges idrettsforbund har en rekke støtte- og tilskuddsordninger som er gunstige for idrettslag. I tillegg finnes det en rekke andre ordninger som genererer penger til klubbkassene landet over. Her er NIFs oversikt over hvilke frister som gjelder for 2018.
 

Ledermøte for modellflyklubbene avholdes på Gardemoen 17. mars


Modellflyklubbene inviteres til klubbledermøte på Quality Airport Hotel Gardermoen
kl 10:00 - 16:00 lørdag 17. mars 2018. Samtlige tilsluttede modellflyklubber inviteres til å sende representant(er). Klikk her for info og påmelding. 

Reis rimelig med 
SAS Sport


NLF-medlemmer kan bestille SAS Sport på sine reiser, med kode LUFT999. SAS Sport er som regel samme pris som SAS Go, men med like gode betingelser som SAS Plus. Det vil si fri ombooking eller avbestilling fram til dagen før avreise, og ekstra baggasje. Bestill SAS Sport her

Vi minner om at NLFs representanter på møter, kurs og konferanser alltid må reise mest mulig kostnadseffektivt.

Medlemsfordeler
Øvrige medlemsfordeler, støtteordninger og rabatter for deg og din klubb finner du her
NLF på Facebook
NLF på Twitter
Instagram
Medlemsservice
E-post