Copy
EAPN-Fin Uutiskirje
Avaa uutiskirje selaimessa
Suomen köyhyyden ja syrjäytymisen vastainen verkosto - www.eapn.fi

EAPN-Finin yleiskokous 25.11.2015

EAPN-Finin yleiskokous pidetään 25.11.2015 klo 13. Kokouksessa vahvistetaan tilinpäätös ja toimintakertomus 2014, päätetään toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta 2016 sekä valitaan uudet jäsenet erovuoroisten tilalle. Lisätietoa toimitetaan lähempänä tapahtumaa.


 

Strategian päivitys


EAPN-Finin historian ensimmäinen strategia on laadittu vuosille 2013–2015. Strategia on suurelta osin edelleen ajankohtainen. Strategian päivittämiseksi vuosille 2016–2020 jäsenille lähetetään syyskuussa kysely, jossa heitä pyydetään kertomaan näkemyksensä verkoston toiminnan suuntaamisesta. Kyselyn pohjalta päivitetty strategia tuodaan yleiskokouksen hyväksyttäväksi.
 

EAPN:n yleiskokouksen julkilausuma


EAPN yleiskokous ja Strategic Congress pidettiin 2.-4.7. Bilbaossa. EAPN:n yleiskokouksen julkilausuma ja lehdistötiedote löytyvät EAPN:n verkkosivuilta. Suomesta kokoukseen osallistui puheenjohtaja Tiina Saarela ja EUISG-työryhmän jäsen Marjatta Kaurala.

Lue lisää verkkosivuiltamme >>
 

Verkoston tuorein jäsen on SSOS

EAPN-Finin hallitus hyväksyi kokouksessaan 24.8.2015 Suomen sosiaalioikeudellinen seura (SSOS) ry:n jäsenhakemuksen. SSOS on kaikille avoin sosiaalisiin ja perustuslaillisiin oikeuksiin keskittynyt tieteellinen seura. Seurassa sosiaalisia ja perustuslaillisia oikeuksia tarkastellaan monitieteelliseltä pohjalta.

Lue lisää verkkosivuiltamme >>

Eduskunnan köyhyysryhmä aloitti toimintansa

Eduskunnan köyhyysryhmä piti järjestäytymiskokouksen 11.6.2015. Köyhyysryhmän puheenjohtajaksi valittiin Outi Alanko-Kahiluoto (vihr.) ja varapuheenjohtajaksi Antero Laukkanen (kd.). Ryhmä päätti edellisen kauden tapaan jatkaa yhteistyötä EAPN-Finin, SOSTE ry:n sekä Kuka kuuntelee köyhää? –verkoston kanssa.

Lue lisää verkkosivuiltamme >>

ESR-rahoitusta köyhyyden torjunnan ja osallisuuden edistämisen hankkeisiin

Sokra-hanke koordinoi ja tukee sosiaalisen osallisuuden edistämisen ja köyhyyden torjunnan hankkeita. Valtakunnallisille hankkeille rahoituksen myöntää STM ja paikallisille ELY-keskukset. Etelä- ja Pohjois-Suomen ESR-haut ovat käynnistyneet elokuulta ja jatkuvat lokakuulle. Länsi-Suomen kesäkuussa alkanut haku jatkuu lokakuun alkuun. STM:n valtakunnallinenhaku käynnistyy ennakkotiedon mukaan syyskuun alussa. Hakuinfo pidetään 25.9.

RAY:n avustusta voi tästä lähtien käyttää kaikkien ESR-hankkeiden omarahoitusosuudessa.

Lue lisää verkkosivuilta >>
Facebook
Twitter
Verkkosivut

Tulevia tapahtumia

10 syyskuuta - Kansalaisyhteiskuntapalkinto haussa
25 syyskuuta - Valtakunnalinen ESR-hakuinfo
 
Copyright © 2015 EAPN-Fin.


poistu listalta    muuta tilausasetuksia 

Email Marketing Powered by Mailchimp