Copy
EAPN-Fin Uutiskirje
Avaa uutiskirje selaimessa
Suomen köyhyyden ja syrjäytymisen vastainen verkosto - www.eapn.fi

Jäsenkirje vaihtuu uutiskirjeeksi

Edessäsi on ensimmäinen uudenmuotoinen EAPN-Finin uutiskirje. Aikaisemmin sähköpostilla lähetetyt jäsenkirjeet korvautuvat jatkossa uutiskirjeellä, jonka kuka tahansa verkoston asioista kiinnostunut voi tilata verkkosivuilta. Tietoa uutiskirjeestä saa levittää kaikille EAPN-Finin toiminnasta kiinostuneille.

EAPN-Fin toivottaa aurinkoista ja rentouttavaa kesää!

Uutiskirjeen tilaus verkkosivuilta »
 

Hallitusohjelma köyhyyden ja syrjäytymisen vähentämisen näkökulmasta


Suomen köyhyyden ja syrjäytymisen vastaisen verkoston EAPN-Fin hallitus keskusteli tuoreesta hallitusohjelmasta kokouksessaan 28. toukokuuta. Keskustelussa nousi esille seuraavia huomioita plussiksi, miinuksiksi ja kriittisiksi tekijöiksi jaoteltuina.

Lue lisää verkkosivultamme »

EAPN:n yleiskokous 2.-4.7.2015


EAPN yleiskokous ja Strategic Congress pidetään 2.-4.7. Bilbaossa. Ohjelmassa on uuden strategian hyväksyminen, pienet sääntömuutokset sekä uuden Excon (hallitus) ja Byron (työvaliokunta) valinta.

Lue lisää verkkosivultamme »

Verkoston tuorein jäsen on VVA ry

EAPN-Finin hallitus hyväksyi kokouksessaan 23.4.2015 verkoston jäseneksi Vaikka vakinaista asuntoa ry:n. Se toimii kolmannella sektorilla asunnottomien edunvalvojana.

Lue lisää verkkosivultamme »

EAPN-Fin Innokylässä

EAPN-Finin on liittynyt Innokylän verkostoalustalle. Innokylä on hyvinvointi- ja terveysalan kaikille avoin innovaatioyhteisö, joka kokoaa alan kehittämistyön tulokset yhteen paikkaan ja tarjoaa kanavan toimintamallien levittämiseen. Verkostoalusta on osio, joka tarjoaa virtuaalisia työskentely- ja yhteistyötiloja erikokoisille verkostoille. Liity mukaan EAPN-Finin verkostoon!

EAPN-Fin Innokylässä »
Facebook
Twitter
Verkkosivut

Tulevia tapahtumia

2.-4. heinäkuuta - EAPN:n yleiskokous

 
Copyright © 2015 EAPN-Fin.


poistu listalta    muuta tilausasetuksia 

Email Marketing Powered by Mailchimp