Copy
EAPN-Fin Uutiskirje
Avaa uutiskirje selaimessa
Suomen köyhyyden ja syrjäytymisen vastainen verkosto - www.eapn.fi

Vastaa kyselyyn sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksujen alentamisesta!

Vielä 16.11. asti on mahdollisuus vastata kyselyyn asiakasmaksulain 11 §:n soveltamisesta. Pykälässä säädetään sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksujen alentamisesta tai perimättä jättämisestä, jos maksu vaarantaa henkilön toimeentulon. Kyselyyn voi vastata työntekijänä, vapaaehtoisena, asiakkaana tai läheisenä.

Lue lisää verkkosivultamme »
 

Yleiskokous 25.11.2015


Verkoston yleiskokous pidetään 25.11. klo 13–15 Kirkkohallituksessa. Kokouksessa vahvistetaan tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2014, päätetään toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta vuodelle 2016 sekä valitaan uudet jäsenet erovuoroisten tilalle. Lisäksi hyväksytään verkoston päivitetty strategia vuosille 2016-2020.
 
Yleiskokous tarjoaa myös yleiskatsauksen EAPN-Finin tämän hetkiseen toimintaan ja EAPN Euroopan toimintaan.Kokouksen aloittaa väitöskirjatutkija, Suomen perustuloverkoston vpj Johanna Perkiön alustus aiheesta "Voiko perustulo vähentää köyhyyttä?".

Tilaisuuteen voi ilmoittautua 13.11. mennessä täällä.


 

Köyhyyttä kokeneiden kuuleminen Brysselissä

Köyhyyttä kokeneiden kuuleminen (People experiencing Poverty, PeP) järjestetään Brysselissä 19.-20.11. Tapahtumaan lähtee Suomesta neljän hengen porukka.

Kuulemiseen valmistaudutaan Helsingin Työttömissä (HeTy, Nokiantie 2-4, 3.krs) joka maanantai ja torstai klo 12 aina Brysselin tapaamiseen saakka. Tilaisuudet ovat kaikille kiinnostuneille avoimia ja epämuodollisia. 

Lue lisää verkkosivultamme >>


 

Verkoston tuorein jäsen on Eläkkeensaajien keskusliitto

EAPN-Fin:in hallitus hyväksyi kokouksessaan 2.11. Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry:n jäsenhakemuksen.

Eläkkeensaajien Keskusliitto on Suomen toiseksi suurin eläkeläisjärjestö. Liitto on tehnyt edunvalvontatyötä yli 50 vuotta. Lisäksi EKL:n paikallisyhdistykset tarjoavat monipuolista toimintaa työelämän jälkeen.

Lue lisää verkkosivultamme >>


 
Facebook
Twitter
Verkkosivut

Tulevia tapahtumia

25 marraskuuta - EAPN-Finin yleiskokous
 

 
Copyright © 2015 EAPN-Fin.


poistu listalta    muuta tilausasetuksia 

Email Marketing Powered by Mailchimp