Copy
View this email in your browser
WANDELEN
FIETSEN
VAKANTIE
KASTELEN

VIER DE LENTE OP DE HEUVELRUG

De zonnige dagen nodigen uit om naar buiten te gaan en de Heuvelrug te ontdekken! Of je nu wandelend, op de fiets of op een andere manier eropuit gaat, er is genoeg te beleven. We inspireren je graag voor de leukste activiteiten, locaties om te bezoeken en arrangementen voor in de meivakantie. Weet je nog niet wat je kunt gaan doen? Bekijk dan de UITagenda van de Heuvelrug. Trek je schoenen aan en geniet van het voorjaar!

BEKIJK DE UITAGENDA OP DE HEUVELRUG
7 X DE LEUKSTE ACTIVITEITEN
BEWONDER DE TENTOONSTELLING VAN JAN VAN GOYEN
In het Stadsmuseum Rhenen is t/m 30 december 2022 een expositie te zien van Jan van Goyen. Hij heeft kunstwerken gemaakt van verschillende locaties in Rhenen. Je kan de stuwwal, stadsmuren, molens, torens, het koningshuis en de hoge Cuneratoren allemaal geschilderd bewonderen. Kom jij ook een keertje langs?
Meer informatie>
ACTIVITEITEN HUIS DOORN
In Huis Doorn is nu de tentoonstelling ‘Rouw. Van keizerin tot corona’ te zien. Deze tentoonstelling laat zien hoe rouwen door de jaren heen is veranderd. Ook is er voor kinderen van 4 t/m 9 jaar een speurtocht over het landgoed van Huis Doorn. Zo komen ze op een speelse manier te weten hoe het leven als Keizer er uitziet!
Meer informatie over Huis Doorn>
STEM OP RHENEN!
Rhenen is genomineerd voor ‘Wandelgemeente van het jaar 2022’. Wandel jij ook graag in en rondom Rhenen en vind je ze ook de absolute winnaar? Help ze dan mee naar de overwinning en breng je stem uit. Dit kan nog maar een week, dus weer er snel bij!


Stem hier!
NOMINATIE KASTEEL GROENEVELD 'OSCARS VAN MUSEUMWERELD'
Kasteel Groenveld is genomineerd voor 'Oscars van de Museumwereld'. In dit kasteel bevindt zich een kabouterzolder waar je wordt meegenomen in de wereld van illustrator Rien Poortvliet. Hij kreeg in de jaren zeventig veel bekendheid met zijn boeken over kabouters. Leuk om een kijkje te nemen met de kids!
Meer informatie>
RESPECTEER DE NATUUR EN BLIJF GENIETEN
Het officiële broedseizoen, dat loopt van 15 maart tot en met 15 juli, is begonnen. Dat betekent dat bezoekers van de natuur, inclusief huisdieren, goed moeten oppassen met het betreden van het Nationaal Park. Lijn honden aan, blijf op de paden en kijk waar je in alle rust kan gaan genieten van het voorjaar in de natuur. Meer weten over hoe je respectvol met je natuurbezoek om kan gaan?
Lees meer>
ACTIEF EN BUITEN DOE JE BIJ TRIVENTURE
Ben jij op zoek naar avontuur en ontspanning in de buitenlucht? Dan zit je bij Triventure goed. Naast mountainbiken, toerfietsen, sups en rafts biedt Triventure nu ook een andere recreatieve activiteit aan: stepverhuur! De activiteiten worden gegeven in het prachtige gebied de Vuursche, ideaal voor een heerlijke dag in de natuur. Voor alle activiteiten bezoek je de website van Triventure.
Bekijk alle activiteiten>
JE MEIVAKANTIE VIER JE OP DE HEUVELRUG!
In de regio vind je genoeg plekken voor een heerlijk nachtje of weekje weg, zo kan je je bezoek aan de Heuvelrug aangenaam verlengen! Het heerlijke weer nodigt je uit om naar de Heuvelrug te komen. En heb je nog geen plannen voor de meivakantie? Bekijk de beste deals en word binnenkort wakker in de prachtige natuur. 
BEKIJK ALLE VAKANTIE ARRANGEMENTEN
DE MOOISTE FOTO'S OP DE HEUVELRUG

Breng je een bezoekje aan de Heuvelrug? Neem ons mee en deel je mooiste foto's met #opdeheuvelrug en wie weet zie je jouw foto terug in ons overzicht en in de nieuwsbrief!
VOLG ONS OP INSTAGRAM
BLIJF OP DE HOOGTE, VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA
Twitter
Facebook
Instagram

waarom ontvang ik deze e-mail?    uitschrijven    voorkeuren aanpassen 
OpdeHeuvelrug.nl · Amersfoortseweg 98 · Doorn, Utrecht 3941 EP · Netherlands 

Ons e-mailadres is:
samenwerkenloont@hv-marketing.nl


 


This email was sent to redactie@bftp.be
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
OpdeHeuvelrug.nl · Amersfoortseweg 98 · Doorn, Utrecht 3941 EP · Netherlands