Copy
Beste <<Voornaam:>> <<Achternaam:>>,

Even een berichtje tussendoor. Er is namelijk goed nieuws voor iedereen die een Groen Dak zou willen!  Lees hieronder hoeveel je kunt bezuinigen en hoe je je buren en kennissen ook kunt laten meeprofiteren.

🌿💸 Groene Daken Subsidie

Goed nieuws voor de Groene Daken! Naast de opbrengst van Ede Doet is er nu ook een subsidie toezegging voor 20% van de kosten van het Waterschap Vallei en Veluwe. Ook de leverancier geeft korting vanwege de omvang van het project (>230 geïnteresseerden!). Dat betekent een besparing van ruim 40% t.o.v. de standaard prijs van een groen dak. Een groen dak voor een schuur van 6m2 kost hierdoor als voorbeeld:
- €230 (zelf aanleggen)
- €340 (laten aanleggen)

De duurzaamheid kan nog verder verhoogd worden (en de kosten verlaagd) wanneer we het samen leggen (bv. met wat buren)! Voor iedere levering komt er namelijk een vrachtauto naar/door onze wijk wat ook nog eens 55 euro kost (al in de 230 euro verwerkt). Laat je buren zich dan ook vooral nog even inschrijven via het Inschrijfformulier en denk hier alvast over na (zie bv. de instructies).

De komende weken worden alle details uitgewerkt. Er wordt dan of/hoe er nog een bijeenkomst komt om meer te horen en zien over de groene daken. Half augustus wordt ws. een officiële inschrijflijst geopend. We houden je hiervan op de hoogte via de mail en via www.op-enka.nl.

STICHTING BEWONERS OP ENKA

Al sinds 2014 is een groep bewoners onder de noemer van "bewonerscommissie Op Enka" actief op verschillende onderwerpen in onze wijk. Denk daarbij aan burendagen voor de hele wijk, gezamenlijke inkoop van groene daken met subsidie van de provincie, diverse sportgroepen (hardlopen, racefietsen, wandelen), de vuurwerkshow bij oud en nieuw en -na intensief overleg- met de gemeente een aanpassing van het parkeervergunningenbeleid. Met de onlangs opgerichte stichting willen we deze activiteiten ondersteunen door onder meer het beheer van de financiën die hiervoor nodig zijn.

De stichting Bewoners op Enka (BOE) heeft als doel het bevorderen van de leefbaarheid in de wijk Enka te Ede. Dit willen we bereiken door het bij elkaar brengen van bewoners, aanjagen van initiatieven in de wijk, het bieden van een communicatieplatform (facebook, website en deze e-mail nieuwsbrief) en het beheren van financiën tbv deze initiatieven. Leden van de Stichting zijn: Dennis Janse (penningmeester), Ibrahim Palaz (secretaris) en Marieke Overduin (voorzitter).

Heb je een initiatief of een vraag waarvoor de stichting mogelijk iets kan betekenen, laat het weten!

 💶 SPONSORS 💶

Stichting Bewoners Op Enka wordt ondersteund door diverse giften uit de wijk en de volgende sponsors:
 
     logo gemeente edelogo ditterslogo AM
 
Wil je ook een gift overmaken? Dat kan via dit betaalverzoek of een gift naar:
   NL90 RABO 0361 9059 20
   Te name van: Stichting Bewoners Op Enka.

Vind elkaar op onze Socials

Volg de Op ENKA Facebook pagina
Wordt lid van de Op ENKA LinkedIn groep
Volg je fietsende buren op Strava
Volg je hardlopende buren op Strava
Praat mee op Discord
Vriendelijke groet, 
Bewonerscommissie Op ENKA
Facebook
Website
Email
LinkedIn
Copyright 2021 © Stichting Bewoners Op ENKA, Alle rechten voorbehouden.

Je krijgt deze e-mail omdat je je hebt ingeschreven via onze website of bij een van onze activiteiten met het volgende e-mailadres: <<E-mail Adres:>>.

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan hier uit.
Iemand anders op de hoogte brengen? Stuur deze mail door.

Nieuwsbrief terugkijken? Bekijk het archief.

Onze contactgegevens:
Stichting Bewoners Op Enka
E: info@op-enka.nl
T: 085-2018838
KVK-nr: 80287824
IBAN: NL90 RABO 0361 9059 20

Email Marketing Powered by Mailchimp