Copy
Beste <<Voornaam:>> <<Achternaam:>>,

Even een korte update tussendoor. Morgen is het Koningsdag en het weer wordt geweldig! Meldt een kleedje aan voor de Kleedjesmarkt Op ENKA, of kom gezellig langswandelen!

 🤴KLEEDJESMARKT KONINGSDAG👑 

Morgen is het weer Koningsdag. En het belooft een stralende dag te worden! Wat is er nou gezelliger dan op deze mooie dag langs de kleedjes te wandelen Op ENKA? Net als voorgaande jaren, kunnen deelnemers hun kleedje voor hun eigen huis leggen (of een andere plek kiezen) en van 10:00 tot 13:00 hun waren of diensten aanbieden. 

Om mee te doen, is het handig om je even aan te melden via deze link of door een mail te sturen naar dit email adres. Zo komt je kleedje ook op de kaart staan. Voor degene die een route willen plannen door de wijk en zo niks willen missen: Die kaart vind je hier!
 

🎉 ENKA 100 JAAR 💪

 
ENKA 100 jaar: In 2022 is het 100 jaar geleden dat de ENKA fabriek werd geopend. In de vorige nieuwsbrief stond al en oproepje voor wie hieraan wil meehelpen. Een aantal mensen hebben al gereageerd en ondertussen is al een eerste overleg geweest samen met Cultura.

Lijkt het jou ook interessant mee te denken over hoe we dat feestje kunnen vieren? Of ken je mensen die hieraan een bijdrage willen leveren? Neem contact op met Caitlin via mail op c.m.dewit@live.nl of stuur een berichtje naar 06-81505543.

OVERIG NIEUWS EN OPROEPJES

  ⛹️‍♀️ Sportmiddag: Help jij mee aan een leuke sportmiddag voor kinderen van de basisschoollleeftijd? In samenwerking met de sportservice willen we een sportmiddag organiseren. Zij zorgen voor de spellen en inhoud. Jij mag meehelpen in de begeleiding van en groepje. We mikken op een vrijdagmiddag in april/mei.
  Neem voor meer info contact op met Dennis - info@op-enka.nl
 • 🤾‍♂️ Sportbieb Sam: dit is een opbergruimte voor sportmateriaal waar kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar sport- en spelmateriaal kunnen lenen. Bij elke sportbieb is ruimte voor de kinderen om met het sport/spel materiaal te kunnen sporten en spelen. Kinderen kunnen vrij spelen als de sportbieb open is, ook worden er verschillende activiteiten gedaan. Ben jij een betrokken ouder of begeleider die hier in samenwerking met de Sportservice de schouders onder wil zetten?
  Neem voor meer info contact op met Dennis - info@op-enka.nl
 • Deelauto's: 2021 is het jaar van de doorbraak van de deelauto Op ENKA. MyWheels plaatste er recent een Kia e-Niro en een Renault ZOE bij. Dus in 2022 heb je keuze uit:
  🚗🚗🚗🚗🚗🚗: Renault Zoe, Kia e-Niro, Citroen C3 (MyWheels)
  🚙🚙🚲🚲🚲🚲:: VW e-Golf, Skoda Citigo, e-bike, e-bakfiets (Hely)
  🚕🚕🚕🚕🚕: Verschillende auto's via P2P (SnappCar)
 

STICHTING BEWONERS OP ENKA

De stichting Bewoners op Enka (BOE) heeft als doel het bevorderen van de leefbaarheid in de wijk Enka te Ede. Dit willen we bereiken door het bij elkaar brengen van bewoners, aanjagen van initiatieven in de wijk, het bieden van een communicatieplatform (facebook, website en deze e-mail nieuwsbrief) en het beheren van financiën tbv deze initiatieven. Leden van de Stichting zijn: Dennis Janse (penningmeester), Ibrahim Palaz (secretaris) en Marieke Overduin (voorzitter).

Heb je een initiatief of een vraag waarvoor de stichting mogelijk iets kan betekenen, laat het weten!

 💶 SPONSORS 💶

Stichting Bewoners Op Enka wordt ondersteund door diverse giften uit de wijk en de volgende sponsors:
 
     logo gemeente edelogo ditterslogo AM
 
Wil je ook een gift overmaken? Dat kan via dit betaalverzoek of een gift naar:
   NL90 RABO 0361 9059 20
   Te name van: Stichting Bewoners Op Enka.

Vind elkaar op onze Socials

Volg de Op ENKA Facebook pagina
Wordt lid van de Op ENKA LinkedIn groep
Volg je fietsende buren op Strava
Volg je hardlopende buren op Strava
Praat mee op Discord
Vriendelijke groet, 
Bewonerscommissie Op ENKA
Facebook
Website
Email
LinkedIn
Copyright 2022 © Stichting Bewoners Op ENKA, Alle rechten voorbehouden.

Je krijgt deze e-mail omdat je je hebt ingeschreven via onze website of bij een van onze activiteiten met het volgende e-mailadres: <<E-mail Adres:>>.

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan hier uit.
Iemand anders op de hoogte brengen? Stuur deze mail door.

Nieuwsbrief terugkijken? Bekijk het archief.

Onze contactgegevens:
Stichting Bewoners Op Enka
E: info@op-enka.nl
T: 085-2018838
KVK-nr: 80287824
IBAN: NL90 RABO 0361 9059 20

Email Marketing Powered by Mailchimp