Copy
Investerarträff i Göteborg den 5 oktober!
Problem att läsa? Läs i webläsaren!
Investerarträff i Göteborg den 5 oktober!

Träffa Safe at Sea, Micropos Medical och Insplorion den 5 oktober!


Den 5 oktober gästas vi av tre spännande bolag: Safe at Sea, Micropos Medical och Insplorion. Investerarträffen kommer att hållas på Hotel Radisson Blu Scandinavia i centrala Göteborg och anmälan sker till anmalan@inwestcorp.se eller per telefon på 0522-184 62. Vänta inte med er anmälan då vi anpassar lokalen efter antalet anmälda. Efter presentationerna serveras lättare förtäring och kaffe/te. Anmälan efter den 4 oktober kan inte garanteras förtäring.
 
Datum:  Onsdagen den 5 oktober 2016
Plats:     Hotel Radisson Blu Scandinavia, Södra Hamngatan 59-65, Göteborg (
karta)
Tid:        Kl. 18.00 - ca. 20.30.
Anmälan
Safe at Sea

Safe at Sea

Safe at Sea AB tillverkar och säljer en unik räddningsbåt, Rescuerunnern, som förmodligen är det effektivaste systemet i världen för att rädda nödställda personer ur vattnet. Safe at Sea är även ägare till Safe at Sea Management AB, ett bolag som tillhandahåller managementtjänster för sjöfarten. Safe at Sea skall bidra till att rädda liv genom att utveckla, tillverka och sälja lätta, flexibla och kostnadseffektiva system för Search and Rescue-verksamhet över hela världen.

Presenteras av VD Kaj Lehtovaara

Läs mer om bolaget på www.safeatsea.se.
Micropos

Micropos Medical

Micropos Medical utvecklar och säljer framtidens produkter för precisionsbehandling av cancer. Bolagets första produkt RayPilot® är inledningsvis avsedd för att säkerställa en förbättrad strålbehandling av prostatacancer. Med en högre precision kan man på ett säkert sätt fokusera strålningen på prostata och öka stråldosen vilket därmed kan ge en ökad möjlighet till en botande behandling samtidigt som vanligt förekommande biverkningar kan minska och behandlingstiden kortas

 
Presenteras av VD Tomas Gustafsson

Läs mer om bolaget på www.micropos.se.
Insplorion

Insplorion

Insplorion är ett svenskt företag som utvecklar och säljer den egna teknologin NanoPlasmonic Sensing som på ett helt nytt sätt ser vad som händer i ytskikt på nanonivå. Teknologin säljs som färdiga mätinstrument till forskare i hela världen som nu får möjlighet att undersöka molekylära förändringar i realtid inom sina vitt skilda forskningsområden som Life Science och Clean Tech. Teknologin utvecklas även till unika sensorsystem för industriell övervakning och interaktiva slutprodukter som exempelvis statusmätning hos fordonsbatterier och gasövervakning.
 
Presenteras av VD Patrik Dahlqvist

Läs mer om bolaget på www.insplorion.com.
Har du fortfarande frågor om bolagen och vill komma i kontakt med personerna som presenterade?

Safe at Sea
VD
Kaj Lehtovaara
E-post: kaj@safeatsea.se
Telefon: 0735-46 67 60

Micropos Medical
VD 
Tomas Gustafsson
E-post: tomas@micropos.se
Telefon: 031-760 80 05

Insplorion
VD 
Patrik Dahlqvist
E-post: patrik.dahlqvist@insplorion.com
Telefon: 0723-62 32 6

InWest Corporate Finance
Mats Ekberg och Roger Lundin
E-post: info@inwestcorp.se
Telefon: 0522-184 62
InWest
Copyright © 2016 InWest Corporate Finance AB, All rights reserved.

InWest Corporate Finance grundades sommaren 2014 men har tidigare under över 15 års tid bedrivit verksamheten under namnet AktieTorget Väst. Vi är projektledare för bolag som vill notera sig på AktieTorget samt arrangerar investerarträffar i Göteborg för AktieTorgets räkning. Sedan 1999 har vi hjälpt cirka 40 bolag med deras notering på AktieTorget. Vi har bl.a. arbetat med Amhult 2, Arocell, Axonkids, Cline Scientific, Dentware, Emotra, Insplorion, Medfield Diagnostics, Micropos Medical, Opus Group, Plejd, Raybased, Rootfruit Scandinavia och Zinzino.Avprenumerera    Uppdatera dina uppgifter

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Email
Email
Instagram
Instagram