Copy
VVC-Newzz nieuwsbrief
Bekijk deze mail in uw browser

Van de redactie

Het is weer januari. De hoogste tijd voor de eerste nieuwsbrief van 2017. Ik hoop dat jullie allemaal fijne feestdagen hebben gehad en ondanks dat het officieel niet meer mag wens ik jullie toch een sportief en gezond jaar toe met veel volleybalplezier.
Groetjes, Lotte van der Ven

Van de voorzitter

Zo en dan ben je ineens voorzitter van VVC.
Zoals afgelopen ALV verteld ben ik betrokken en actief geraakt bij deze vereniging via mijn dochters die bij de jeugd spelen.
 
De afgelopen weken is een compleet nieuw team opgestaan die met veel energie aan de slag gaat als het nieuwe bestuur. We zullen eerst de lopende zaken overnemen van het oude bestuur en dan gaan we als team aan de slag. We zullen de komende maanden gebruiken om de vereniging met al zijn vrijwilligers en commissies beter te leren kennen. Voor de zomer willen we dan met een voorstel naar de leden terugkomen waarin we willen aangeven waar we als vereniging naar toe willen gaan en hoe we daar gaan komen. Als jullie ideeën hierover hebben dan kan je altijd één van de bestuursleden aanspreken maar jullie zullen ons ook de komende maanden actief zien om de ideeën te verzamelen.
Het nieuwe bestuur heeft heel veel zin om aan de slag te gaan.
 
Marco van de Kuilen

Van het bestuur

Afgelopen 19 januari is tijdens de ALV het nieuwe bestuur benoemd.
Het bestuur bestaat uit:
Marc van de Kuilen, voorzitter
Fenne Pennings, secretaris
Sanne van Beers, penningmeester
Willem Jansen, algemeen bestuurslid
Tom Steenbergen, algemeen bestuurslid
Anouk Mijdam, algemeen bestuurslid
Aron Collard, algemeen bestuurslid

Marco heeft zich hiervoor al voorgesteld, de overige bestuursleden doen dat hieronder.

Mijn naam is Fenne Pennings en ik speel in dames 1 van VVC-Vught. Na wat overleg met Theo Pennings, mijn vader, heb ik besloten om in het bestuur te gaan als secretaris. Daarbij krijg ik de hulp van mijn vader, omdat hij het wedstrijdsecretariaat gaat doen. Ik ben heel erg benieuwd hoe het is om een bestuursfunctie te hebben binnen een vereniging en ik heb er erg veel zin in om dat samen met deze groep te gaan doen!
 
Hallo VVC-leden,
Ook aan mij als kakelverse penningmeester van VVC de taak om mij kort voor te stellen. Mijn naam is Sanne van Beers, ik ben 24 jaar en kom oorspronkelijk van boven de rivieren uit het dorp Houten (bij Utrecht). Daar heb ik 11 jaar met veel plezier gevolleybald bij Taurus, wellicht bekend bij jullie. Op mijn 18e ben ik verhuisd naar Den Bosch om daar te gaan studeren aan de HAS Hogeschool. Uiteraard bevalt het Brabantse leven me kei goed en hoop ik daar nog vele jaren van te genieten. Tijdens mijn studie ben ik actief geweest binnen de studentenvereniging en heb ik daar best wat taken vervuld, waaronder meerdere penningmeestertaken. Sinds dit seizoen speel ik bij VVC in Dames 1 en dat bevalt echt heel erg goed, hoe kan het ook anders hoor ik jullie denken. En wat mij betreft houden we dat nog heel lang zo! Tot in de hal! 
 
Hallo allemaal, 
Mijn naam is Willem Jansen, ik ben inmiddels 11 jaar lid van VVC. Sinds een paar maanden woon ik in Rosmalen samen met mijn vrouw en twee dochtertjes. Naast het spelen bij Heren 1 heb ik in de loop van de jaren verschillende teams training gegeven. Ik ervaar VVC als een gezellige club waar iedereen op zijn niveau fanatiek de sport beoefend. De komende tijd zou ik graag willen helpen om van VVC een brede club te maken waar iedereen zich thuis voelt en zijn steentje bijdraagt. 
 
Even voorstellen! Mijn naam is Tom Steenbergen. Ik ben 24 jaar oud en woon in ’s-Hertogenbosch, hier werk ik als fysiotherapeut. In het seizoen 2010/2011 ben ik bij Heren 1 van VVC-Vught komen volleyballen als spelverdeler. In de afgelopen periode ben ik 2,5 jaar afwezig geweest waarin ik onder andere mijn grote hobby reizen heb kunnen verwezenlijken. Nu ben ik ongeveer 1,5 jaar weer terug als spelend lid bij VVC-Vught en wil ik naast het volleyballen, het bestuur gaan versterken als algemeen bestuurslid. Hier wil ik mee denken, beslissen en er aan werken om VVC-Vught een zo’n gezond mogelijke club te laten worden. Ik heb nog geen ervaring als bestuurslid van een volleybal vereniging, daarom zal dit voor mij persoonlijk een leerzame periode worden waar ik met veel enthousiasme naar uit kijk!

Hoi allemaal, ik ben Anouk Mijdam en zal me even voorstellen:
Ik ben 23 jaar en ik woon sinds augustus in Den Bosch. Dat was ook het moment dat ik begon met mijn 'grotenmensenbaan' in Sliedrecht als innovatie manager bij een levensmiddelenbedrijf. Ik kwam net terug van mijn backpackreis in Zuidoost-Azië van 4,5 maand. Daarvoor heb ik in Groningen gestudeerd, je leest het al: ik hou van reizen! Daarnaast heb ik een enorme passie voor volleybal en dat is maar goed ook want ik hou ook van lekker eten met een wijntje erbij. Mijn levensmotto: "Everything will be all right in the end. If it’s not all right, it is not yet the end”.
 
Hi VVCers! 
Vandaag is dan officieel de eerste dag dat ik iets mag schrijven uit naam van het bestuur van VVC Vught. Toch ga ik dat niet doen, want dit is gewoon lekker vanuit mijzelf Aron Collard.
Als ik naar de historie kijk van VVC ben ik daar best wel trots op. Maar ook zeker als ik kijk naar de 15 jaar dat ik bij VVC actief ben: Het is namelijk niet alleen een club met historie, maar vooral ook een club met geweldige mensen, en vooral veel vrienden. 
Sterker nog, VVC heeft een grote rol gespeeld in mijn ontwikkeling als sporter, persoon en vriend.
Ik kan het me nog goed herinneren: De drive vanaf (bijna) mini af aan om bij H1, de grote mannen te horen. Het was dan ook een droom die uitkwam toen Mark Slijkhuis mij als set-upper inzette in de wedstrijd op regiodivisie niveau tegen Summa Peelpush (van het toenmalige H2, ook al behoorlijk grote mannen). We stonden gelukkig ver genoeg voor en Mark wist na mijn 3e poging de setup die meer op een 4tje leek dan een 5 te scoren met zijn linkse poot. Ik dacht een bèh-bal, (via de handjes uit) maar dat kan ook valse hoop zijn. Die rooie VVCer kreeg ook nog speeltijd die wedstrijd trouwens: “VVC gaf twee jeugdspelers, middenaanvaller Marco Ketelaars en spelverdeler Aron Collard, de kans om zichzelf te bewijzen met wat speeltijd. Zij vervulden die opdracht.”
Dit is een voorbeeld van waar ik graag een steentje bij wil dragen voor VVC: Het echte clubgevoel en een club waar je als jeugdspeler door kan groeien naar het team waar je jezelf het liefst zou zien spelen. En daarbij ook nog is diezelfde mensen beschouwen als je beste maten. Schaap...

Technische commissie

Dag volleyballend Vught en omstreken, 
Hier volgt weer een update van de stand van zaken vanuit de TC! 
Het is spannend in de competitie. Na een ongeslagen eerste helft, heeft dames 1 afgelopen zaterdag helaas verloren en staan nu op de 2e plaats. Maar dames koppen omhoog, de club staat nog altijd achter jullie en gelooft dat jullie gewoon lekker kampioen gaan worden. Het is eigenlijk wel onvermijdelijk om een keer te verliezen. Misschien was het weer even wennen na de kerstvakantie, te veel gefeest? Misschien heeft de tegenstander doping gebruikt die wedstrijd (zou eigenlijk wel eens getest mogen worden), of was het gewoon bad luck? Wie zal het zeggen? Hopelijk heeft Paul jullie niet te veel straf rondjes laten lopen. Het maakt allemaal niet uit, jullie zijn toppers en volgende wedstrijd pakken jullie gewoon weer. 
Heren 1 en 2 doen het allebei ook erg goed en staan beiden op de tweede plek. De twee verrassende team samenstellingen van jong en oud, fanatiek en iets minder fanatiek, lijkt uitstekend te werken. De teams staan goed te spelen en stralen plezier uit. 
Dames 2 staat op het moment op de negende plaats en hopen de tweede helft van de competitie
wat meer punten te pakken. Het team is wel gegroeid maar laten soms nog wat onnodige punten liggen. Dit hoopt coach Yorick er nog een beetje uit te halen, maar ja..
Dames 3 heeft ook een aantal mooie, spannende wedstrijden gespeeld en staat op een mooie vijfde plek, goed bezig meiden. 

Dan de jeugd. Allereerst nog een hartelijke felicitatie naar de meiden van de MC1. Zij hebben in 10 wedstrijden 40 punten weten te bemachtigen en zijn hiermee de verdiend kampioenen van de eerste helft. De club is trots op jullie! De andere meisjes van de C doen het ook erg goed, zij staan op de 3e en 5e plaats. 
Dan is er nog nieuws vanuit de jongens B! Het team is namelijk opgesplitst, waardoor er een jongens A team bij is gekomen. Dat is natuurlijk hartstikke mooi voor de club en goed dat de jongens zich weer een stapje verder kunnen ontwikkelen. Het is altijd een groot plezier om bij de jeugd te kijken en lijken elke wedstrijd weer wat beter te worden. 
De mini's hebben het nog steeds gezellig met z'n allen met het spelletjes doen en volleyballen. Er zijn al een paar fanatiekelingen te vinden, ook mooi om te zien hoe erg zij al van het spelletje genieten. Hopelijk krijgen we nog meer mini's en kunnen er na de zomer een paar doorstromen naar de jeugdteams. 

En dan het nieuwe bestuur. Tijdens de afgelopen ledenvergadering is er een nieuw bestuur ontstaan, alvast hartelijk dank dat jullie je willen inzetten voor de club de komende tijd. Maar we zouden niet op deze plek zijn als we Paul en Marc niet hadden gehad. Paul en Marc bedankt voor al jullie jaren inzet voor de club. Jullie bloed, zweet en tranen is zeer gewaardeerd. Zonder jullie was er geen VVC. Nu is het aan het nieuwe bestuur om ook maar in de buurt de komen van al jullie prestaties. Nogmaals bedankt en geniet van jullie verdiende extra vrije tijd! En we hopen dat we jullie nog vaak blijven zien in de zaal!

Lieve groetjes van Nienke & Roos

Mededelingen

WAT EEN OPBRENGST!!!
 
Veel dank aan al onze leden die loten verkocht hebben!! We zullen dit geld goed gaan besteden aan de doelen die we hadden gesteld.
 
Bedankt allemaal voor jullie inzet. Vooral Sterre Maas willen wij heel erg bedanken zij heeft in totaal 110 loten verkocht!!!
 
Grote Club Actie commissie 

Tel- en fluitschema 2e helft seizoen

Onlangs hebben alle teams het tel- en fluitschema voor de tweede helft van het seizoen ingevuld. Ondanks dat het kort dag was, heb ik alle schema’s snel weer ingevuld terug gekregen. Dank hiervoor! Het volledig ingevulde tel- en fluitschema is terug te vinden op de website van VVC-Vught (klik HIER). Zorg ervoor dat je je taken in je agenda noteert zodat je ze niet vergeet. Op deze manier zorgen we er samen voor dat alle wedstrijden op tijd en zonder problemen kunnen beginnen.
Mocht je onverhoopt je taak toch niet kunnen uitvoeren, zorg er dan voor dat je zelf met iemand ruilt. Geef dit dan ook even aan mij door via de mail, dan kan ik het schema aanpassen zodat de zaalwacht weet wie de taken komen uitvoeren. Zorg ervoor dat je een half uur voor aanvang van de wedstrijd aanwezig bent en meld je van tevoren even bij de zaalwacht zodat ze weten dat je er bent.
De seniorenteams en JA1 moesten volgens het takenschema ook scheidsrechters leveren voor het minitoernooi van 19 februari 2017. Dit toernooi is i.v.m. beschikbaarheid van de Martinihal inmiddels verzet naar 19 maart 2017. Zorg ervoor dat je, als je deze dag moet fluiten, dit even aanpast in je agenda.
Ik wens iedereen succes met het uitvoeren van de taken en met het spelen van de wedstrijden! Mochten er nog vragen zijn dan kun je mailen naar wedstrijdcoordinator@vvc-vught.nl.
 
Groeten, Martijn Kouwe

Webmaster

Afgelopen najaar is er naar een aantal leden bij wijze van proef 5 dagen voor aanvang van een VVC-taak (tellen ofwel fluiten) een automatische herinneringsmail gestuurd. Vanaf heden zal dit naar alle leden gaan. Als je er vragen of opmerkingen over hebt, dan hoor ik het graag.

Richard van der Ven

Jeugdcommissie

Allereerst willen wij iedereen, maar natuurlijk in het bijzonder alle mini- en jeugdteams, een supergoed en sportief 2017 toewensen.
Helaas hebben we dit jaar we bij de mini’s geen “winterkampioenen”. Maar de teams hebben deze competitie goed hun best gedaan, veel geleerd en veel plezier gehad. 6.1 eindigde op de 2e plaats, 5.1 op de 3e plaats en 4.1 op de 4e plaats. Van de toernooitjes van het team 3.1 wordt door NeVoBo nog geen klassement bijgehouden.
Het MC1 team heeft de eerste helft van de competitie wederom goed afgesloten en wisten het winterkampioenschap van vorig jaar te evenaren. Niet alle wedstrijden verliepen even makkelijk en de meiden wisten dat ze de laatste wedstrijd met 4-0 moesten winnen om zeker te zijn van hun kampioenschap. Met deze missie werd het team door coach Eline het veld ingestuurd. Het team heeft de missie completed en het kampioenschap was binnen. Meiden, van harte gefeliciteerd. Veel succes in de hoofdklasse.
Ook het JB team heeft de eerste helft van het seizoen in de kleine competitiepoule prima gespeeld en goed afgesloten. Het grote JB-team heeft de eerste plaats behaald. Met maar één nederlaag en drie punten voor de nummer twee zijn ook zij winterkampioen. Jongens, van harte gefeliciteerd. Door een aantal nieuwe leden bij de jongens is een aantal van JB doorgeschoven naar het JA team. Hiermee heeft VVC in de tweede helft van de competitie zowel compleet JA als een JB team. Jongens succes allemaal!!
Het MC2 team is na de eerste competitiehelft op de vijfde plaats geëindigd, dit gezellige meidenteam, heeft hard gewerkt om punten binnen te halen, er werd gewonnen, er werd verloren. Helaas waren de tegenstanders regelmatig net iets sterker waardoor de bal voor VVC de verkeerde kant op viel. Maar wie weet wat de tweede helft van de competitie voor dit team in petto heeft. Voor nu staan ze op een tweede plaats.
Het nieuwe MC3 team, die voor het eerst bij de jeugd speelde, heeft zich kranig staande gehouden. Deze meiden hebben een knappe derde plaats in de eerste helft van de competitie bemachtigd. En in de tweede helft van de competitie heeft dit team een vliegende start gemaakt en staat voor nu bovenaan. Probeer dit vast te houden meiden!!
Onze jeugd- en miniteams zijn inmiddels begonnen aan hun tweede helft van de competitie met drie MC teams, één Jongens A en één Jongens B team, één niveau 6 team, één niveau 5 team, één niveau 4 team en met twee niveau 3 teams.  We wensen alle mini’s en jeugdteams veel succes maar vooral ook veel plezier tijdens de trainingen en wedstrijden.
Zondag 22 januari organiseren wij voor de 36ste keer het schoolvolleybaltoernooi voor de groepen 4 t/m 8. Dit jaar gaan 5 Vughtse basisscholen met 25 teams de strijd met en tegen elkaar aan om de eerste plaats te halen. Teams van de Baarzen, het Molenven, de Springplank, de Wieken en de Lichtstraat, zullen op deze zondag vanaf ongeveer 10.00 uur tegen elkaar strijden in onze eigen Martinihal. We gaan het meemaken wie er dit jaar met de eerste plaats èn de wisselbeker vandoor gaat. Er zijn in ieder geval voldoende kandidaten die de prijzen in ontvangst en mee naar hun school willen nemen.
Velen van jullie zullen wij die dag zien om te fluiten, tellen of misschien ben je wel door een schoolteam benaderd om te coachen. Iedereen is die dag natuurlijk uitgenodigd om te komen kijken, kom je oude school aanmoedigen, voor sommigen misschien nog wel een stukje nostalgie en heb je vroeger zelf aan het VVC schoolvolleybaltoernooi meegedaan. Maar kom zeker ook de sfeer op deze sportieve dag eens proeven.
Wij zijn ook blij te mogen vermelden dat dit jaar niet alleen Albert Heijn Stationsstraat ons met iets lekkers en gezonds voor alle deelnemers verrast. Ook Sports Centre Jos van Herpen draagt zijn steentje bij en zorgt ervoor dat alle prijswinnaars dit jaar niet alleen een medaille maar ook iets extra’s in ontvangst mogen nemen. Daarnaast kunnen wij door Autorijschool De Gier alle deelnemers na afloop van het toernooi een leuke attentie, als blijvende herinnering aan het VVC-schoolvolleybaltoernooi, aanbieden. Sponsoren, niet alleen namens de Jeugdcommissie maar ook namens alle deelnemers: dank jullie wel.
Op zondag 19 maart a.s. staat er voor de Jeugdcommissie nog een CMV toernooi voor niveau 1 t/m 3 op de agenda.
Ook de Jumbo actie “spaar mee voor VVC” aan het eind van 2016 is voor de vereniging niet geheel onverdienstelijk geweest. Mede door jullie actiepunten heeft VVC ruim vierhonderd euro verdiend.
Zoals jullie kunnen lezen is de Jeugdcommissie volop in beweging (zowel voor als achter de schermen), wil je graag aansluiten bij deze commissie of graag helpen. Laat het ons weten.

Monique van de Aker
Jacqueline van de Wiel
Ans Dankers

Activiteitencommissie

Lieve VVCers,
Hier volgt een bericht van de mensen binnen VVC die zorgen dat er af en toe nog wat leuks gebeurd: de activiteiten commissie.
Er zijn wat leden bij gekomen! Daar zijn we hartstikke blij mee, aangezien er dan nog meer leuke ideeën zijn voor de komende feesten. Naast Eline (D3), Laura (D3) en Tom (H2), die het de afgelopen jaren natuurlijk al fantastisch hebben gedaan is de commissie versterkt met nieuw vlees.
Onder anderen Luuk van Heren 2 is de commissie komen versterken, altijd fijn een extra jongen die iets bijdraagt. Ook is Eva van Dames 1 lid geworden. Wat voelen we ons vereerd!
Nu kunnen we niet alleen genieten van haar volleybal talent maar ook van haar creatieve ideeën. Als je nou denkt: "Hee deze vage schrijfstijl komt me bekend voor", is dit niet geheel misplaatst. Roos van dames 2 is ook lid geworden van de commissie. Je kan haar herkennen van de TC-stukken in de nieuwsbrief.
We hebben zin in om dit komende half jaar nog van alles te organiseren en te zorgen dat jullie ook nog een keer wat leuks meemaken ;)

Hier al een aantal punten op de agenda: 
Donderdag 23 februari wordt er een carnavalstraining georganiseerd voor de senioren. Kom dus allemaal zo gek mogelijk verkleed! Het is niet de bedoeling dat het weer zo'n saaie bedoeling wordt in kiel, zoals die met de Bossche carnaval wel het straatbeeld kleuren (of niet kleuren). Nee! We willen prinsessen, draken, Wonderwomen, space-cowboys, wat je maar kan verzinnen. 
De teams zullen worden gemixt en gaan een toernooitje spelen. @ Alle fanatiekelingen, het gaat dus niet per se om het niveau maar om de gezelligheid. Iedereen moet natuurlijk wel zijn best doen, anders is er ook geen zak aan. Na het toernooi lijkt het ons gezellig om nog een biertje, cola of ice tea green in de kantine te doen om de feestelijke bedoeling af te sluiten.
De carnavalsgangers kunnen daarna nog de stad in, maar de gezelligheid begint natuurlijk bij VVC!
Vrijdag 24 februari wordt er een carnavalstraining georganiseerd voor de mini's. Kom ook allemaal lekker gek verkleed dan maken we er een groot feest van! De carnavalstraining zal plaatsvinden tijdens de normale trainingstijd.
 
Verder zij we blij om aan te mogen kondigen dat er weer een VVC-feest wordt georganiseerd! Heren 1 zal de taak op zich nemen om 4 maart weer een spetterend feest te verzorgen. Verdere informatie volgt nog. Hou de datum vast vrij in je agenda. Om er net zo'n geslaagd feest van te maken als de vorig keer, hebben we jullie allemaal nodig!

Vergeet ook zeker niet om regelmatig de VVC Facebook-pagina te checken. Daar zal meer nieuws komen over de carnavalstraining, ook VVC goes Hajraa toernooi en de komende VVC-feesten! Lezen lezen lezen. 

Groetjes, de activiteitencommissie

 

Sponsorcommissie

Zoals in de vorige nieuwsbrief gemeld, zijn we er in geslaagd om een aantal bestaande sponsorcontracten te verlengen alsmede een aantal nieuwe contracten af te sluiten. We willen in deze en de volgende nieuwsbrieven de sponsoren aan jullie voorstellen.
 
We beginnen met Autorijschool de Gier. Autorijschool de Gier is een trouwe sponsor die VVC al jaren een warm hart toe draagt. Autorijschool de Gier is shirtsponsor van Dames 3.
Christ de Gier is met zijn rijschool zeer bekend in Vught en omgeving. Autorijschool De Gier is RIS-gecertificeerd. In de Rijopleiding In Stappen (RIS) leer je stap-voor-stap autorijden. Met deze moderne rijopleiding ben je beter voorbereid op deelname aan het verkeer! RIS biedt een fors hoger slagingspercentage. Doordat autorijschool de Gier de Rijopleiding In Stappen (RIS) geeft, krijg je als leerling EXAMENGARANTIE! Indien je zakt krijg je het tweede examen (excl. de rijlessen) gratis!
Kijk op de site van Autorijschool de Gier (www.autorijschooldegier.nl) voor meer informatie.

Brasserie Onder Ons is de nieuwe shirtsponsor van Dames 1.
Bij Brasserie Onder Ons aan het Moleneindplein 21 kun je onder de sfeer van echte Brabantse gezelligheid terecht voor ontbijt, lunch of een borrel. Ze verzorgen ook warme en koude buffetten voor feesten en partijen.
Kijk op de site van Brasserie Onder Ons (www.brasserieonderons.nl) voor meer informatie.

Meatfriends is de shirtsponsor van de herenlijn.
Meat Friends is een uiterst professioneel vleesverwerkend bedrijf gevestigd in Best, Roosendaal en Beilen. Bij Meat Friends draait alles om de klant. Om u. Ze willen klanten (zowel zakelijk als consumenten) het beste leveren. Ze doen dit door producten te voeren met een constante kwaliteit. Door u maatwerk te leveren. En door uitermate flexibel en innovatief te zijn. Ze blijven continu met de markt mee bewegen en ondersteunen winkels in nieuwe trends. 
Kijk op de site van Meat Friends (www.meatfriends.nl) voor meer informatie.

Van Baast Services is bordsponsor van VVC.
Van Baast Services is al sinds 1992 een vaste en betrouwbare partner voor diverse klanten. Zij maken alles wat met staal, roestvrijstaal en aluminium te maken heeft, van simpele tot complexe producten. Engineering en tekenwerk kunnen zij ook voor u verzorgen. Tevens houden zij zich bezig met restauratiewerk van staalwerken. Als derde segment houden zij ons bezig met het installeren, repareren en onderhouden van machines.
Kijk op de site van Van Baast Services (www.vanbaastservices.nl) voor meer informatie.
 
Caïro Amoen is de nieuwe shirtsponsor van Dames 2 en draagt al jaren VVC een warm hart toe. Caïro Amoen is een pizzeria, shoarma, döner en spareribs restaurant in Vught aan het Moleneindplein. Amoen is ook te vinden op de populaire online eten bestellen sites Thuisbezorgd en Just Eat.
Kijk op de site van Caïro Amoen (www.amoen.nl) voor meer informatie.
 
Piet, Henk, Theo en Richard

Ik geef de bal door aan...

Hoi allemaal. Ik zal mijzelf eerst even voorstellen. Ik ben Lotte van der Ven, 19 jaar en ben momenteel speelster in dames 1. Ik ben rond mijn 8e begonnen met volleyballen bij Avanti in Waalwijk. Daar ben ik van de mini's naar Dames 1 gegroeid in 5 jaar. Op mijn 13e heb ik kennis gemaakt met VVC en de super gezellige meiden van meisjes A. Sinds 2 jaar ben ik tussen de andere speelsters in dames 1 te vinden. Datzelfde jaar heb ik er voor gekozen om mijzelf meer in te zetten voor de club en er voor te zorgen dat de nieuwsbrief in elkaar wordt gezet en regelmatig wordt doorgestuurd. 
Afgelopen september ben ik naar Engeland geweest om 2 maanden stage te lopen, een super ervaring maar helaas wel het volleyballen moeten missen. Gelukkig kreeg ik leuke filmpjes en foto's doorgestuurd en kon ik mijn teamgenoten van een afstand steunen tijdens de (ongeslagen) eerste helft. Ik heb erg veel zin in de tweede helft en ik hoop dat Dirk van Kleef dat ook heeft, want jij krijgt de bal van mij!

Groetjes, Lotte van der Ven
 

Prikbord

Als jullie nog een leuke bijdrage hebben voor de nieuwsbrief, laat het mij dan weten. Ik plaats het in de nieuwsbrief. Mail naar nieuwsbrief@vvc-vught.nl

Jaargang
Seizoen 2016-2017

Editie: januari 2017

Copyright © 2017 VVC Vught, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp