Copy
Nyhedsbrev fra Kunsthøjskolen i Holbæk, oktober 2015
View this email in your browser
Kunsthøjskolen i Holbæk

Tilmelding til sommerkurserne nærmer sig!

Tilmelding til sommerkurserne nærmer sig!
Online-tilmeldingen til Sommerkurserne 2016 på Kunsthøjskolen i Holbæk starter mandag den 30. november klokken 20, og alting tyder på, at folk som sædvanlig vil sidde klar ved computerne og tilmelde sig på timeslaget, så kurserne bliver fyldt op med lynets hast, og alle eneværelser er ”udsolgte” allerede få dage efter.
 
Forstander Michael Nielen fortæller, at sommerkurserne foruden undervisningen og livet på værkstederne også er et levende mødested for engagerede borgere, som beskæftiger sig med kunst på et eller andet plan i hverdagen og typisk kommer på højskolen for at få faglig fordybelse og samtidig nyde et lille afbræk i godt selskab:
 
-Deltagerne i sommerkurserne er mennesker med livserfaring, og de kommer fra mange forskellige baggrunde med alt fra billedkunstlæreren, professoren i matematik til den kvalificerede amatørkunstner og den aktive farfar med fem børnebørn. Fælles for dem alle er, at de bidrager med et enormt engagement, når de er her, og at det giver en helt speciel atmosfære og energi på skolen.
 

Glimt fra forberedelserne op til fernisering efter 2. periode

I dagene op til den store udstilling efter 2. periode, i weekenden den 13.-15. november, summede Kunsthøjskolens værksteder af aktivitet og sidste-øjebliks-forberedelser.
Ny foredragsrække med gratis adgang for lokale borgere og andre interesserede.
 

Kom til vores åbne foredrag: Artist Talks

Koncert med T/S Sterndoph

Den 19. november - Kl. 20 - 21.30
Digter- og musik-bårne fyrskib T/S Sterndolph lægger til på Kunsthøjskolen. Dette metamusiske tekstorkester, der består af TS Høeg, Sternberg og Peter Adolphsen, leverer en musikalsk affyret tekstraket.
Læs mere ->

Christoffer Munch Andersen

Den 3. december - Kl. 20 - 21.30
Christoffer Munch Andersen arbejder ofte med en realistisk afbildning af et objekt skaleret op i format. Alt er komponeret stramt og styret af farvesystemer geometriens love. Kvadratet, cirklen, trapezen.
Læs mere ->

Eva Koch

Den 10. december - Kl. 20 - 21.30
Billedkunstneren Eva Koch arbejder rumligt med videoinstallation, lyd og skulptur.
Et tilbagevendende tema i Eva Kochs videoværker er det anonyme individ set fra et kollektivt perspektiv.
Læs mere ->

Det er ”luksus” at være på højskole


Felix Schol, 20 år, véd ikke, hvad han skal studere, når hans andet sabbatår er slut, men han har nydt at få mulighed for at afprøve mange forskellige kunstneriske discipliner på Kunsthøjskolen i Holbæk:
 
-Jeg tror, at man på mange andre kunsthøjskoler nærmest skal vide helt præcist, hvad man vil være, inden man starter, så jeg synes, det er sindssygt fedt, at jeg har kunne afprøve det hele her og ikke har skulle commite mig til én linje i alle fem måneder.
 
Copyright © 2015 Kunsthøjskolen i Holbæk


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list
 
Email Marketing Powered by Mailchimp