Copy
Nyhedsbrev fra Kunsthøjskolen i Holbæk, marts 2016
View this email in your browser
Kunsthøjskolen i Holbæk

Nyt Smykkeværksted på Kunsthøjskolen

Nyt smykkeværksted i Laden
Kunsthøjskolen kan nu indvie skolens nye smykkeværksted i Laden.

Værkstedet er en skibslignende ’bygning i bygningen’, som er beklædt med birkefiner og har store vinduespartier og døre med småsprossede vinduer, der er genbrug af gamle vinduer fra Hovedbygningen. Værkstedet er i tråd med højskolens tankegang om integration mellem fagene placeret midt i Laden sammen med fagene Design, Arkitektur og Installation/Skulptur.
Kunsthøjskolen på Uddannelsesmesse

Udstilling efter 1. periode


I weekenden den 16. – 18. februar blev forårets første periode afsluttet med en intern fernisering og en efterfølgende udstilling for inviterede gæster. Her præsenteredes fagene Visuel Kultur, Keramik, Arkitektur, Maleri & Tegning, Serigrafi, Grafik og Litteratur.
 
Kunsthøjskolen på Uddannelsesmesse

Kunsthøjskolen på Uddannelsesmesse


Den 9. og 10. februar kunne de besøgende på uddannelsesmessen ’Uddannelse uden grænser’ i Bella Centret i København få en introduktion til Kunsthøjskolen i Holbæk under overskriften ’Plads til Kunst’.
 
Ann Flensberg

Ann Flensberg stopper efter et langt arbejdsliv på Kunsthøjskolen


Der er travlhed på kontoret på 1. sal i hovedbygningen, hvor Ann Flensberg og hendes kolleger tager sig af højskolens administration. Ann er med sine egne ord i færd med at putte 365 arbejdsdage ind i én kalendermåned, for hun skifter nu jobbet som forretningsfører ud med aktiv pensionisttilværelse – og inden skal erfaringer, rutiner osv. gives videre til hendes afløser, Helle Højbjerg.
Artist Talks
Ny foredragsrække med gratis adgang for lokale borgere og andre interesserede.
 

Kom til vores åbne foredrag: Artist Talks

Christian Kuczynski fra "Tredje Natur"

Christian Kuczynski fra
"Tredje Natur"

Den 22. marts - Kl. 20 - 21.30
Tredje Natur sætter fokus på historie, nutid og tendenser i byens udvikling og indkredser spørgsmålet om, hvor dansk arkitektur er i dag – og ikke mindst hvordan vi kommer videre.
Læs mere ->
Ruth Campau

Ruth Campau

Den 31. marts - Kl. 20 - 21.30
Ruth Campau har længe eksperimenteret med maleri i et udvidet felt, især har hun skabt værker, der betoner samspillet med de arkitektoniske omgivelser.
Læs mere ->
Marie-Louise Kristensen

Marie-Louise Kristensen

Den 28. april - Kl. 20 - 21.30
Smykkekunstner Marie-Louise Kristensen arbejder ofte helt fordybet med udgangspunkt i personlige historier og digtede associationer.
Læs mere ->
Eleverne
Silke Hoelgaard

Der er ikke nogen, der spilder tiden


Silke Hoelgaard fra Vordingborg har lige siden 9. klasse vidst, at hun ville på højskole, og valget faldt på Kunsthøjskolen i Holbæk, fordi hendes lærer på BGK anbefalede skolen.
 
For at realisere planerne fandt hun et arbejde efter studentereksamen og sparede sammen, så hun kunne starte på forårsholdet i januar måned.
 
Copyright © 2016 Kunsthøjskolen i Holbæk


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list
 
Email Marketing Powered by Mailchimp