Copy
View this email in your browser

Beste belangstellende voor het project ‘Spiritualiteit in balans’, 

Je ontvangt deze mail omdat je interesse hebt getoond in ons project waarin we o.a. een nieuwe cursus willen ontwikkelen voor mensen met spirituele ervaringen die samen kunnen hangen met psychische ontwrichting. Mogelijk heb je meegedaan aan de peiling op de website van plusminus, ben je betrokken bij het project of heb je anderszins aangegeven dat je op de hoogte wil blijven. We willen je middels deze nieuwsbrief af en toe verder op de hoogte houden, waarbij je je natuurlijk altijd tussentijds eenvoudig kunt afmelden met de link onderaan de mail.

Op onze peiling kregen we veel reacties. Zowel van mensen die deel wilden nemen aan de cursus als hij gegeven wordt, als van mensen die in de klankbordgroep wilden meedoen. Dit laatste verraste ons: veel meer mensen wilden meedenken dan we verwacht hadden. Omdat er maar beperkt plaats is in de klankbordgroep hebben we al een aantal mensen hiervoor persoonlijk benaderd.

Als je hebt meegedaan aan de peiling dan willen wij je hartelijk bedanken voor je belangstelling en bereidheid om mee te denken. We zullen alle gedane suggesties proberen mee te nemen in de opzet van de cursus. Mocht je later gaan meedoen aan de cursus, dan wordt deze steeds uitgebreid geëvalueerd, omdat hij nog in ontwikkeling is. Die evaluaties worden weer in de klankbordgroep besproken. Het doel is om een cursus te ontwikkelen die door verschillende trainers gegeven kan worden in de toekomst.

De aanvraag voor het hele project bij ZonMw is een langdurig traject. We hebben de aanvraag vanuit plusminus, Anoiksis en stichting Weerklank gedaan, waarbij plusminus de hoofdaanvrager is. We hebben onze aanvraag begin juni ingediend. In oktober krijgen we bericht of we de aanvraag uit mogen werken. Als die uitwerking wordt goedgekeurd kunnen we in maart 2021 starten met het ontwikkelen van de cursus en zullen in dat jaar de eerste cursussen gegeven worden.

Stuur deze nieuwsbrief gerust door naar mensen die je kent, van wie je vermoedt dat ze hierin zijn geïnteresseerd. Zij kunnen zichzelf desgewenst aanmelden met de link onderaan de mail. Als je in de peiling hebt aangegeven later via e-mail benaderd te willen worden met een aanmeldingsmogelijkheid voor de cursus, dan zul je die ook via deze nieuwsbrief ontvangen.

We houden jullie op de hoogte!

Hartelijke groeten,
Eva Ouwehand & Edwin Reurings

Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2020 Spiritualiteit in balans
Je ontvangt deze mail omdat je dit via de peiling op plusminus.nl hebt aangegeven of op een andere manier betrokken bent bij dit project.

Contactinformatie
Edwin Reurings: hallo@edwinreurings.nl | www.groeiedag.nl
Eva Ouwehand: e.ouwehand@altrecht.nl

Postadres:
Spiritualiteit in balans
Achterweg 10
HAARLEM, Noord-Holland 2023 VE
Netherlands

Add us to your address book


Wil je de wijze waarop je deze mail ontvangt veranderen?
Je kunt je voorkeuren wijzigen or jezelf uitschrijven van deze nieuwsbrief.

Als je deze mail hebt doorgestuurd gekregen dan kun je jezelf aanmelden voor deze nieuwsbrief
Email Marketing Powered by Mailchimp