Copy


Auroville
International
Nederland

 

Nieuwjaarsreceptie


3 januari 2021 om 13.00 uur
(17.30 uur Auroville tijd)

Beste leden, Aurovilianen, vrienden en belangstellenden,
 
Namens onze vereniging wens ik u allen een prettige jaarwisseling toe. U viert het wellicht zonder vuurwerk en vooral in huiselijke kring, in kleine groepjes met elkaar. We gaan het kleine en persoonlijke waarderen.
Elk innerlijk lichtje in ons hart kan naar buiten schijnen en perspectief bieden waar anderen alleen duisternis zien. Laten we ons bewustzijn doen groeien in het komende jaar en onze harten doen verbinden, met elkaar en voor elkaar naar een verlichtende wereld en aarde. En laten we de steun aan Auroville in allerlei vormen maximaliseren zodat de aspiratie naar Menselijke Eenheid kracht krijgt en uitstraalt naar de hele wereld. Laten we niet ontmoedigd raken door de vele beperkingen vanwege Covid-19. En wij als vereniging willen graag groeien, in leden, (sadhana) activiteiten en in steun aan Auroville: voel je welkom, doe mee!

januari 2021
3
ZOOM nieuwjaarsreceptie AVI-NL op 3 januari 2021 om 13.00 uur / (17.30 uur Auroville tijd)
Aanmelden
U bent van harte welkom om elkaar via Zoom een prettig nieuwjaar toe te wensen, over en weer, vanuit Auroville en Nederland via onze Zoom-receptie aanstaande zondag 3 januari om 13.00 uur Nederlandse tijd / 17.30 uur Indiase tijd (IST), of VS 07.00 uur. 

U kunt zich aanmelden bij: secretaris@auroville.nu. U krijgt dan een uitnodigingslink en dat is voldoende om mee te kunnen doen. Wilt u van tevoren uittesten of en hoe de link werkt op uw computer? Dan kunt u dat aangeven bij uw aanmelding en geef uw telefoonnummer op. Johan, onze penningmeester is zaterdagmiddag, één dag voor de zoom-meeting vanaf 13.00 uur beschikbaar om u daarbij te helpen en te woord te staan: hij zal u dan bellen of mailen.
Concert op nieuwjaarsdag
Dankzij de inzet van Nadaka en AVI USA zijn alle AVI leden en vrienden in de gelegenheid om op Nieuwsjaarsdag 
1 januari
om 17 uur
 
Europese tijd mee te genieten van een RAGA concert dat Nadaka, Gopika en haar zoon Keshava geven in het Tibetaanse paviljoen.
De toegang is een donatie aan AVIUSA voor A4A om land aan te kopen voor Auroville: u mag zelf bepalen hoeveel u geeft: https://www.ragamantra.com/avisha
 
U kunt zich registreren en doneren op de ragamantra website, of via een donatie aan AVI NL. Bij een donatie via AVI-NL moet u ook een mail sturen naar secretaris@auroville.nu. U ontvangt dan de koppeling naar het concert, een half uur voor de start. Zijn er problemen? Neem dan contact op met Johan, onze penningmeester: penningmeester@auroville.nu. Op 2 januari krijgt u aansluitend een link naar de opname die gemaakt is van het concert.   
 
Josee Lamers
Voorzitter
 

Klik op de afbeelding hieronder voor de Nieuwjaarsboodschap
van de Sri Aurobindo Ashram 
Copyright © 2021 Auroville International Nederland, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp