Copy
November 2015
View this email in your browser


Beste Beuving Lifestyler,
 
Hierbij weer een extra lange nieuwsbrief met veel leuke en praktische informatie, maar ook een paar punten waar we graag jullie aandacht voor willen.

De donkere dagen zijn weer aangebroken. Halloween is door velen gevierd, Sint Maarten hebben de kinderen net achter de rug en vanaf aankomend weekend zullen Sinterklaas en zijn Pieten ook weer 3 weken in ons land zijn. Weten jullie dat we over 7 weken alweer een nieuw jaar in mogen luiden?

Een aantal sporters weten ons al om 7 uur 's ochtends te vinden. Erg leuk om al zo vroeg mensen lekker te zien trainen! Jullie weten toch dat we van maandag t/m vrijdag al vanaf 7 uur geopend zijn?

Wat komt er in deze nieuwsbrief aan bod:
  • Parkeerproblemen
  • Spinnie Vinnie 3XL
  • Nieuwe les: Tacoyo
  • Eiwitten
  • Personal Training
  • Jeugd en Kids Fitness
Parkeerproblemen
Zoals ongetwijfeld al opgemerkt is, is het bij drukke dagen erg lastig om de auto ergens te kunnen parkeren. Onze parkeerplekken zijn dan al vol en veel mensen parkeren de auto langs de kant van de weg, aan de overkant. Wij hebben eerder al bericht gegeven op het feit dat u hiermee een boete riskeert.

Van Walraven (schuin tegenover ons) heeft 6 parkeerplaatsen beschikbaar gesteld, waar ná 18:00 uur geparkeerd mag worden. Deze parkeerplaatsen bevinden zich vóór het hek. Aan de zijkant van ons pand kunt u 's avonds ook uw auto parkeren. De bedrijven zijn dan gesloten, waardoor er meer parkeerruimte is. Wij zijn met de gemeente in gesprek over andere parkeermogelijkheden, maar dit is voor het gehele bedrijventerrein een punt van discussie.
Spinnie Vinnie 3XL

Op zondag 29 november 2015 organiseert onze Vince Twaalhoven weer een Spinnie Vinnie 3XL. Het begint om 10:00 uur. Op dit moment zijn er nog 6 plaatsen beschikbaar. Inschrijven kan alléén bij de balie van Beuving Lifestyle en ....... vol = vol.

Wil je dus mee doen en verzekerd zijn van een plekje? Schrijf je dan snel in!

Tacoyo

Wat is Tacoyo? Dit is een anti-stress workout ontwikkeld door de Nederlander Taco Veldstra. Het is een groepsles welke is ontstaan met oosterse en westerse invloeden. Het gaat hierbij om ritmisch gevarieerde totaalbewegingen die constant worden afgewisseld met bewustwordings-, rek-, ademhalings- en yoga technieken.

Tacoyo heeft een zeer lage drempel om mee te kunnen doen.

Tacoyo staat voor Training, Ademhaling, Conditie, Ontspanning, Yoga en Omgaan met stress.

Het is een intervaltraining van 75 minuten, waarbij intensief bewegen telkens wordt afgewisseld met bewuste ontspanningsmomenten. De laatste 15 minuten wordt afgesloten met een totale ontspanningsoefening. Dit is ook de enige Body & Mind les die het hart-long systeem aanspreekt en daardoor sterk verschilt van alle andere Body & Mind lessen.

Tacoyo gebruikt alleen totaalbewegingen en traint op spierniveau. Het is een combinatieles die gebruik maakt van combinaties van Pilates, Bodypump, Ftness, Core, High en Low impact. Er worden geen pasjes of choreo gebruikt, waardoor de lessen zeer laagdrempelig zijn.

Deze lessen willen wij op de vroege maandagochtend gaan aanbieden. Wel willen wij eerst graag weten in welke mate er interesse is voor Tacoyo. Klik op de afbeelding hieronder om naar onze poll te gaan.

Vul nu onze Tacoyo poll in
Eiwitten nodig?


Nu 1 KG Superior Nutrition voor 26.50 euro!

Wij hebben de volgende smaken: 
* Aardbei, 
* Banaan,
* Vanille, 
* Apple/crumble & custard, 
* Aardbei/banaan mix, 
* Chocolade/pinda 
* Lemon merinque

Shake v.d maand:
*Chocolade/pinda en 
*Lemon/Merinque 
voor maar 2 euro! 
OP = OP

Personal Training
Beuving Lifestyle heeft een team van professionele personal trainers tot haar beschikking. Personal training is bij ons meer dan een beetje advies, trainen en een voedingsschema. 
Bij Beuving Lifestyle bieden wij verschillende PT-pakketten aan, afhankelijk van jouw wensen en doelen.

Voorafgaand aan de PT zal eerst jouw lichaam volledig opgemeten worden: vetpercentage, spiermassa, lichaamsomtrekken. Van hieruit wordt er een trainings- en voedingsschema opgesteld, voor jou persoonlijk. Onderdeel van de PT is niet alleen het trainen van jouw lichaam, maar ook een aanpassing van jouw voeding. Samen met jouw PT-er wordt er gekeken hoe je jouw voeding het beste kunt aanpassen.

Bij Beuving Lifestyle bieden wij verschillende PT-pakketten aan, afhankelijk van jouw wensen en doelen:

Brons: 1 keer per week PT 
Zilver: 2 keer per week PT
Goud: 3 keer per week PT
Diamant: 4 keer per week PT

Deze pakketten zijn all-in: dus inclusief training en voedingsschema. Het is ook mogelijk om voor een enkele keer een PT-er te boeken.

Ben je geïnteresseerd in een kennismaking of in meer informatie over de personal training mogelijkheden die we jou te bieden hebben? Neem dan contact met ons op.

Een afspraak met jouw personal trainer kun je nu ook heel eenvoudig zelf inplannen via onze online agenda. Makkelijker kunnen we het niet maken, wel leuker!
PT-afspraak maken, klik hier!
Jeugd en Kids Fitness

Jeugd fitness

Kinderen zijn gemiddeld tot hun 18e jaar nog in de groei.  Zeker zodra kinderen naar de middelbare school gaan, is er minder tijd voor vaste sportdagen. Gevolg is dat veel kinderen daardoor stoppen met hun wekelijkse teamsporten zoals voetbal, hockey of korfbal en veel minder bewegen. Met de vaak ongezonde voeding die ze in de puberleeftijd consumeren, zorgt dit er weer voor dat ze aankomen in gewicht. En dat wil je toch niet? Het is dus erg belangrijk om te blijven bewegen. Daarnaast zorgt fitness ervoor dat je sterker wordt en ook meer zelfvertrouwen krijgt.

Zonder goede instructie mag je bij ons niet op de apparaten en zelfstandig trainen. Onze trainers leren je alles met betrekking tot fitness: hoe werken de apparaten, wat is het maximale gewicht en hoe voer je een oefening op de juiste manier uit. Daarna krijg je bij ons een trainingsschema, zodat je zelfstandig mag gaan trainen. Dit kun je dan na schooltijd doen.

Scholieren tot 21 jaar kunnen al een abonnement afsluiten voor € 17,50 per maand, onbeperkt trainen.

Kids fitness

Voor kinderen die nog op de basisschool zitten, maar toch al graag naar de sportschool willen, hebben wij ook een leuke lesgroep. Zij kunnen dan kids fitness gaan volgen. Elke les is hierbij weer anders: de ene week is er een small group training in de zaal, de andere week gaan we opwarmen met een kwartier spinning en daarna, onder begeleiding op de apparaten. Hierbij mogen ze dan geen gewichten gebruiken. Ook is het afhankelijk van de grootte van de groep. Op het moment dat de groep erg groot is, wordt deze in twee groepen gesplitst: de ene groep gaat dan in de zaal aan de slag, terwijl de andere groep begeleidt op de apparaten traint. Na een half uur wordt dit omgewisseld.

Kinderen die meedoen aan kids fitness kunnen daarnaast ook mee doen aan Kids Defense.

Een abonnement met alleen kids fitness kost € 17,50 per maand.
Een combi abonnement van kids fitness en kids defence kost € 24,50 per maand.

Doppen lege flessen
Iedereen heeft ze thuis. Plastic doppen van frisdankflessen of melkpakken. Gooi ze niet weg, maar lever ze bij ons in. Op de balie hebben we een potje waar je ze in kunt stoppen. Je ontlast het milieu en steunt hiermee tevens het KNGF Geleidehonden. Dit is een initiatief van Debby Chakroun.

De laatste keer is er 35 kilo aan doppen opgehaald!
Verloren voorwerpen
Onze mand met verloren voorwerpen raakt aardig vol.

Ben je iets kwijt? Of vergeten? Kijk gerust of het er tussen ligt!
We houden onze FB pagina dagelijks up to date!

Copyright © 2015 Beuving Lifestyle, All rights reserved.unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp