Copy
September 2015
View this email in your browser


Beste Beuving Lifestyler,
 
Hierbij de extra lange nieuwsbrief van september 2015 met veel leuke en ook praktische informatie.

Wat vliegt de tijd voorbij! De zomervakanties zijn weer zo goed als afgelopen, de scholen zijn allemaal weer begonnen en velen zijn weer terug van vakantie. Dat merken wij ook in de sportschool. De mensen stromen weer binnen, het is weer gezellig druk en iedereen is hard bezig het lichaam weer in shape te brengen!

Wat komt er in deze nieuwsbrief aan bod:
  • Bedrijfsfitness
  • Medische keuring
  • Personal Training
  • Spinning
  • Proteïne shakes
  • Mindfulness
  • Kickboksen voor kinderen


Vernieuwde openingstijden en vroege lessen
Per 1 oktober 2015 gaan wij vroeger open, al vanaf 07:00 uur kunt u bij ons terecht. Van maandag t/m vrijdag zijn wij geopend van 07:00 - 22:30 uur. In het weekend zijn wij geopend van 09.00 - 13:00 uur.  

Op maandagochtend is de les Bodyshape, op veler verzoek, verplaatst van 10:00 uur naar 09:30 uur. 
Ook hebben wij nu op de vrijdagochtend om 08:30 uur een extra les Small Group Training PT, speciaal voor de vroege vogels.
Bedrijfsfitness

Medewerkers die fit zijn en goed in hun vel zitten, hebben meer plezier in hun werk en presteren beter, zo blijkt uit onderzoek. Een organisatie heeft dus aantoonbaar baat bij medewerkers die bewust kiezen voor een gezonde levensstijl. Om medewerkers hierin te stimuleren is de bedrijfsfitnessregeling een effectieve manier om (meer) te gaan bewegen.
 

Vanaf oktober 2015 vervroegen wij daarom onze openingstijd: vanaf 7:00 tot 22:30 uur kunt u bij ons terecht, van maandag t/m vrijdag. En in het weekend van 9:00 tot 13:00 uur.

Kom eens bij ons langs voor meer informatie!Medische keuring Bébouw Midreth bij Beuving Lifestyle

Zoals bijna ieder bedrijf om het jaar zijn werknemers medisch laat keuren, deed Bébouw Midreth het dit jaar anders. Een medische keuring uitgevoerd door PAGO (Periodiek Arbeids Gezondheidskundig Onderzoek) in de ruime locatie bij Beuving Lifestyle. 

Het idee om het dit jaar bij Fitnesscentrum Beuving Lifestyle uit te voeren kwam bij Bebouw/Midreth vandaan. De werknemers in een sportieve omgeving keuren en ze te motiveren om gezond en fit door het leven te gaan. 

Het volledig medische onderzoek hebben ze bij Beuving Lifestyle kunnen uitvoeren: meten bloeddruk, onderzoek gezichtsscherpte, gehoortest, longfunctieonderzoek, ECG, bloedonderzoek en de fitheidstest.
De werknemers konden na de medische keuring gebruik maken van de faciliteiten van Beuving Lifestyle.
 
Bij Beuving Lifestyle kunt u dus ook terecht wanneer u op zoek bent naar een locatie om uw medische keuringen te laten plaatsvinden en wanneer u niet wilt dat uw medewerkers te ver moeten reizen. Beuving Lifestyle doet niet zelf de keuringen, maar stelt een deel van de ruimte hiervoor ter beschikking. 
Personal Training
Beuving Lifestyle heeft een team van professionele personal trainers tot haar beschikking. Personal training is bij ons meer dan een beetje advies, trainen en een voedingsschema. 
Bij Beuving Lifestyle bieden wij verschillende PT-pakketten aan, afhankelijk van jouw wensen en doelen.

Voorafgaand aan de PT zal eerst jouw lichaam volledig opgemeten worden: vetpercentage, spiermassa, lichaamsomtrekken. Van hieruit wordt er een trainings- en voedingsschema opgesteld, voor jou persoonlijk. Onderdeel van de PT is niet alleen het trainen van jouw lichaam, maar ook een aanpassing van jouw voeding. Samen met jouw PT-er wordt er gekeken hoe je jouw voeding het beste kunt aanpassen.

Bij Beuving Lifestyle bieden wij verschillende PT-pakketten aan, afhankelijk van jouw wensen en doelen:

Brons: 1 keer per week PT 
Zilver: 2 keer per week PT
Goud: 3 keer per week PT
Diamant: 4 keer per week PT

Deze pakketten zijn all-in: dus inclusief training en voedingsschema. Het is ook mogelijk om voor een enkele keer een PT-er te boeken.

Ben je geïnteresseerd in een kennismaking of in meer informatie over de personal training mogelijkheden die we jou te bieden hebben? Neem dan contact met ons op.

Een afspraak met jouw personal trainer kun je nu ook heel eenvoudig zelf inplannen via onze online agenda. Makkelijker kunnen we het niet maken, wel leuker!
PT-afspraak maken, klik hier!
Kickboksen voor kinderen vanaf 7 jaar
Kickboksen is een full-body workout waarbij de respect en discipline centraal staat. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op de techniek, motorische vaardigheden, succes beleving en natuurlijk heel veel plezier.

Kickboksen is niet alleen erg leuk om te doen maar is ook goed voor het zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, coördinatieve vaardigheden en weerbaarheid van de kinderen.

Wanneer: elke dinsdag van 18:00-19:00 uur en vrijdag van 15:30-16:30 uur. 
Kosten per maand:
€ 17,50 voor 1 x per week.
€ 24,50 p/m voor 2 x per week
Een combinatie pakket is mogelijk met Kidsfitness.
Voor meer informatie kun je terecht bij Tim Zoutendijk, uiteraard bij onze balie.
Spinning
Waarschijnlijk hebben jullie al gezien dat onze website volledig in een nieuw jasje gestoken is.

Daarnaast hebben we ook een online reserveringssyssteem opgezet. Via de website kun je je vanaf nu online inschrijven voor de spinninglessen. 

Een groot aantal mensen hebben zich al online aangemeld en maken met volle tevredenheid gebruik van de online agenda. De reacties zijn zeer positief en iedereen is enthousiast over het gemak hiervan.

De papieren versie op de balie zal snel verdwijnen, dus reserveer je spinningfiets snel online!
Spinnen? Klik hier!


Mindfulness bij Beuving Lifestyle
Naast een gezond lichaam is ook een bewuste geest belangrijk en dat doen we met de 8 weken MBRS training bij Beuving Lifestyle.

Stress is op dit moment de grootste ziekmaker in Nederland en we hebben er allemaal mee te maken. Of we nu willen of niet. Dus ben jij het zat om gespannen te zijn vanwege stress en zorgen, wil jij jezelf beter leren kennen en meer genieten van het leven? En wil je daar nu eens wat aan gaan doen?
Overweeg dan eens een Mindfulness training om meer controle te krijgen over jouw eigen leven.

Mindfulness is een aandacht training die is ontstaan uit het Boeddhisme. Tijdens de Mindfulness training leer je de oosterse vorm van mediteren en de manier hoe je deze kunt toe passen in onze westerse leefstijl.

Ben jij er klaar voor om stappen te ondernemen naar een stabieler leven, waarbij jij zelf de touwtjes in handen hebt? Ben je benieuwd of deze trainingen wat voor jou zijn? Geef je dan op voor één van de gratis introductie workshops bij Beuving Lifestyle.
 
Datum gratis Introductie workshop
Vrijdagochtend 21 september om 9.30 uur
Dinsdagochtend 29 september om 9.30 uur

De kosten van de 8 weken training zijn € 250,= per persoon (inclusief lesmateriaal).

De training wordt verzorgd door Ron Wijburg, een gecertificeerde Mindfulness trainer.
Doppen lege flessen
Iedereen heeft ze thuis. Plastic doppen van frisdankflessen of melkpakken. Gooi ze niet weg, maar lever ze bij ons in. Op de balie hebben we een potje waar je ze in kunt stoppen. Je ontlast het milieu en steunt hiermee tevens het KNGF Geleidehonden. Dit is een initiatief van Debby Chakroun.
Verloren voorwerpen
Onze mand met verloren voorwerpen raakt aardig vol.

Ben je iets kwijt? Of vergeten? Kijk gerust of het er tussen ligt!
Parkeren
Hou je er rekening mee dat je parkeert binnen de parkeervakken? Langs de weg parkeren kan u een bekeuring kosten. In de avonduren mag u ook parkeren op het terrein naast de sportschool, de kant waarbij je uitzicht hebt op de weilanden.
We houden onze FB pagina dagelijks up to date!

Copyright © 2015 Beuving Lifestyle, All rights reserved.unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp