Copy
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ 
Bekijk deze mail in uw browser
info@wocowijzer.nl
logo
Hoe is het nu met...
Deze maand geeft Theo Ceelen, gerechtsdeurwaarder in Tilburg, zijn blik op de samenwerking met WocoWijzer op het gebied van huurincasso ‘op sociale wijze’. Theo is bijna 25 jaar (!) gerechtsdeurwaarder al ziet hij zichzelf vooral als bemiddelaar. Vanuit zijn kantoor Jonkers en Ceelen Pay Solutions zoekt hij met zijn team dagelijks naar de duurzame oplossing. Theo is getrouwd en heeft 2 dochters. Hij is een Bourgondiër en is met enige regelmaat op de nabij gelegen Abdij van La Trappe te vinden. Theo vindt het leuk om te mountainbiken en te wandelen in de natuur. Hij bezoekt hopelijk binnenkort weer concerten van bandjes en hoopt ooit nog eens de Camino Frances te lopen.
masterclass-deurwaarder
Waar stond je en wat wilde je?
Jonkers en Ceelen Pay Solutions is van oudsher een gerechtsdeurwaarderskantoor dat de belangen behartigt van zowel de klant als die van de schuldenaar. Dat zit gewoon in ons DNA. Ik merkte dat ik steeds later met de schuldenaar in contact kwam. Met te laat bedoel ik dan dat er al veel kosten verhogende maatregelen hadden plaats gevonden. En dat dit bij schuldenaren die graag willen oplossen maar niet kunnen een uitzichtloze situatie oplevert. Dat is niet goed voor de schuldenaar en niet voor de klant. Ik wilde naar een dienstverlening toe waarin ik zo vroeg mogelijk ècht in contact kwam met de schuldenaar. Pas bij ècht contact kan het verhaal achter de problemen worden vast gesteld. Daarna kan je samen op zoek naar een duurzame oplossing.

Hoe kwam je met WocoWijzer in contact?
Bij een marktconsultatie van TBV Wonen in Tilburg heb ik Wocowijzer in de persoon van Robert Leeuwenburgh leren kennen. Hij begeleidde namens TBV wonen het SLA traject. Tijdens de gesprekken met TBV Wonen en Wocowijzer bleek dat wij dezelfde visie hebben omtrent huurincasso; dat de duurzame oplossing vaak vóór de kosten verhogende maatregelen ligt.

Waarmee heeft WocoWijzer je geholpen?
Wij behalen bovengemiddelde resultaten in huurincasso. Ondanks die goede resultaten, ben ik de samenwerking met WocoWijzer aangegaan om onze sociale werkwijze in huurincasso verder te optimaliseren. Daarnaast helpt WocoWijzer ons vanuit het Landelijk Netwerk van Incassopartners om dienstverlening en visie onder de aandacht te brengen bij andere Woningcorporaties in Brabant.

Wat is het uiteindelijke resultaat geworden?
Inmiddels bereiken we in 87% van onze huurzaken een duurzame oplossing zònder de inzet van een kostenverhogende maatregel. Dus zonder dat er is gedagvaard en zonder incassokosten. Met ons project-thuis.nl zetten wij ons nu in voor ALLE huurders in Tilburg en omgeving, dat zij ook de vruchten van onze unieke werkwijze mogen plukken. Ik heb daar veel vertrouwen in, samen met WocoWijzer gaan wij er voor.

Wat heeft de samenwerking je opgeleverd?
Het kunnen sparren met Robert en zijn haast onuitputtelijke bron met ideeën levert mij steeds weer nieuwe inspiratie op om te innoveren en processen te verbeteren.

Waar sta je nu?
Ik heb volledig vertrouwen in de door ons ingeslagen weg van de werkwijze huurincasso op sociale wijze. Prachtige resultaten bevestigen deze koers. Onze sociaal betrokken incasso visie werkt ook voor vorderingen van gemeenten, onderwijsinstellingen en zorgverzekeraars. Ook daar gaan wij ons nu op richten.

Hoe heb je de samenwerking ervaren?
De samenwerking is prettig, duidelijk met goede afspraken vooraf en overigens nog niet ten einde. Na de vakantie geef ik in samenwerking met WocoWijzer een aantal Masterclasses voor medewerkers van woningcorporaties over ‘de Deurwaarder in de praktijk’.

Robert Leeuwenburgh is de founder van WocoWijzer. Hij heeft 20 jaar ervaring in diverse managementfuncties in de deurwaarderij. Vanuit WocoWijzer geeft hij Masterclasses, Bootcamps en stelt hij meerjarige vooruitstrevende SLA’s op, op het snijvlak van de huurincasso en de samenwerking met de gerechtsdeurwaarder.
WocoWijzer Agenda
Agenda Presentatie Doelgroep
26-03-2021 Masterclass Trends & Ontwikkelingen Huurincasso Incompany Gerechtsdeurwaarder
19-03-2021 Masterclass Deurwaarder Incompany
22-02-2021 Masterclass Deurwaarder Managers Wonen van corporatie tot 10.000 vhe, Medewerkers Huurincasso en Financiële Administratie, Teamleiders
WocoWijzer
WocoWijzer is een platform van waaruit kennis wordt gedeeld aan partijen werkzaam in voornamelijk de publieke sector in het speelveld van het creditmanagement.

De kennisdeling vindt plaats door middel van regionale Masterclasses, in company op maat gemaakte Trainingen, Sparringsessies en het opstellen van meerjarige unieke Samenwerkingsovereenkomsten (SLA’s) tussen de publieke sector aan de ene zijde en de Incassopartner aan de andere zijde.

Wilt u weten wat WocoWijzer voor u kan betekenen?
Neem dan contact op met:

Robert Leeuwenburgh
T: +31611781122
E: info@wocowijzer.nl
Indien je geen e-mails meer wilt ontvangen van WocoWijzer, klik dan hier om je af te melden