Copy
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Bekijk deze mail in uw browser
Masterclasses Huurincasso
logo logo
Grip hebben en het gevoel krijgen echt samen te werken met je incassopartner komt voort uit kennis. Kennis hebben van wat je werkelijk wil en van wat je van je incassopartner mag verwachten.
Zeker in deze tijden waarin de veranderingen in trends, focus, wetgeving en zowel persoonlijke als maatschappelijke normen in rap tempo toenemen. Kortom de regels veranderen al tijdens het spel en daarmee ook de mogelijkheden en de gevolgen.

Om bij te kunnen blijven in dit dynamische snijvlak van huurincasso en de samenwerking met de Incassopartner, geven wij al 4 jaar met succes Masterclasses Huurincasso.

Hieronder ons aanbod:
masterclass-deurwaarder
Masterclass Deurwaarder
Wat doet een deurwaarder eigenlijk? Wat mag er wel en wat mag niet? Hoe gaat het bij de rechtbank in z’n werk als er een vonnis gehaald wordt? Wat is een reconventionele vordering en wat is Btag? Hoeveel mag een deurwaarder rekenen voor zijn inspanningen en heeft wat is de zin en onzin van beslagen. Begrijp jij alles wat er op de factuur van de deurwaarder staat? En waar ligt nu de echte oplossing?

Voor wie?
Werk jij bij een woningcorporatie en heb je te maken met de samenwerking met de deurwaarder? Ben je huurconsulent, Wijkbeheerder, Controller, Incassomedewerker of Teamleider?
Dan is deze Masterclass voor jou de basis.
Duur van de Masterclass
4 uur

Kosten digitaal via Teams
€ 225 per deelnemer

Kosten op locatie
€ 225 per deelnemer inclusief Lunch*

Locatie
Geheel Nederland

(*) Wanneer je de locatie beschikbaar stelt en de lunch verzorgt,
krijg je korting op de inschrijfprijs.
13ce1425-4424-452a-a17e-e9a740ac12fe.jpg
Masterclass
‘Transitie Samenwerking Deurwaarder’
Transitie is een hot item vandaag de dag. Steeds meer ligt de focus op het voorkómen. Het Voorkómen van Oplossing-Beperkende hoge kosten, betaalvonnissen en ontruimingen. De reguliere werkwijze van de deurwaarder past hier niet meer bij.

We willen een sociale manier van incasseren, inclusief vroegsignalering in de gehele keten. Samen werken aan andere oplossingen tegen andere verdiensten.
Heeft de deurwaarder zijn werkwijze in de afgelopen jaren niet substantieel veranderd, dan is er hoogstwaarschijnlijk een mismatch.

Er is een verschuiving van incasseren naar wèrkelijk oplossen. Wèrkelijk oplossen voorkomt hoge kosten voor de huurder en is een aanzienlijke besparing op het kostenrisico van de verhuurder.

In deze Masterclass geven wij je richting in deze transitie, een alternatief verdienmodel voor de deurwaarder, hebben we het over de zin en onzin van Bewakingsmappen, de waarde van een dynamische SLA en hebben we het over gemakkelijk te monitoren KPI’s die echt gaan over het werkelijk oplossen van de het probleem.

Voor wie?
Werk jij bij een woningcorporatie en heb je een richtinggevende functie zoals Bestuurder, Manager Wonen - Huurincasso of Bedrijfsvoering. Ben je Teamleider, Beleidsmedewerker of Senior Incassoconsulent. Dan behoor je tot de doelgroep van deze Masterclass.
Duur van de Masterclass
4 uur inclusief pauzes

Kosten digitaal via Teams
€ 495 per deelnemer

Kosten op locatie
€ 495 per deelnemer inclusief Lunch*

Locatie
Geheel Nederland

(*) Wanneer je de locatie beschikbaar stelt en de lunch verzorgt,
krijg je korting op de inschrijfprijs.
87b5b22d-9912-44fb-ae4d-34b6b702f769.jpg
Masterclass
‘De Deurwaarder in de praktijk’
Aan de hand van een aantal niet vaak voorkomende casussen neemt de deurwaarder je mee in wat te doen wanneer dat speelt. We gaan o.a. in op: Wat te doen bij een overleden huurder. De ontruiming van een garagebox. Hoe om te gaan met verbale en fysieke agressie bij een ontruiming. Hoe wordt na het met succes afronden van het laatste kans beleid de gebruiker weer huurder? En we geven tekst en uitleg over een door u zelf vooraf ingebracht onderwerp.

Voor wie?
Werk je bij een woningcorporatie en heb je te maken met huurincasso? Dan is deze Masterclass een mooie verdieping uit de deurwaarderspraktijk.
Duur van de Masterclass
4 uur inclusief pauzes

Kosten op locatie
€ 225 per deelnemer inclusief Lunch*

Locatie
Geheel Nederland

(*) Wanneer je de locatie beschikbaar stelt en de lunch verzorgt,
krijg je korting op de inschrijfprijs.
In-Company-Trainingen
In Company Trainingen
Alle hiervoor genoemde Masterclasses alsmede andere verzoeken voor trainingen op het gebied van de wondere wereld van huurincasso en/of het werkveld van de gerechtsdeurwaarder kunnen middels een op maat gemaakte in company training worden gegeven. Voor deze mogelijkheden kan je contact met ons opnemen.
Robert_Leeuwenburgh
 
Over Robert Leeuwenburgh
Werkt al 20 jaar in de deurwaarderij in diverse management- en advies functies. Is interim manager. Trainer. Founder van WocoWijzer. Opsteller van unieke vooruitstrevende SLA’s. Minnelijke Oplossingsvinder. Bedenker van de Masterclasses Huurincasso. Doceert op een interactieve en begrijpelijke wijze met veel humor en praktijkvoorbeelden.
Silvano_Orvini
 
Over Silvano Orvini
Ex credit manager en sinds 2006 extern recruiter in het credit management. Organisator van vele bijeenkomsten Huurincasso. Mede oprichter van het Huurincasso Platform. Founder van de Benchmark Huurincasso. Bedenker en Organisator van de Masterclasses Huurincasso.
Robert Leeuwenburgh
Silvano Orvini
www.wocowijzer.nl
Kvk 24454160
Indien je geen e-mails meer wilt ontvangen van WocoWijzer, klik dan hier om je af te melden