Copy
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
Bekijk deze mail in uw browser
Masterclasses Huurincasso
logo logo
Grip hebben en het gevoel krijgen echt samen te werken om op een zo vroeg mogelijk moment de duurzame oplossing te bereiken, komt voort uit kennis. Kennis hebben van wat jij werkelijk wil bereiken en de zekerheid dat ook de samenwerkingspartners hetzelfde doel hebben:

De duurzame oplossing bereiken voordat het (verder) escaleert in oplopende kosten en schuldenstress.

We leven in een tijd waarin de veranderingen in wetgeving, focus en zowel persoonlijke als maatschappelijke normen en waarden in rap tempo toenemen. De regels veranderen al tijdens het spel en daarmee ook de mogelijkheden en de gevolgen.

Om kennis en grip te blijven hebben dit continue veranderende werkveld bieden wij al 6 jaar een aantal specifieke Masterclasses aan, gericht op het dynamische snijvlak van incasso en de samenwerking met de incassopartner. Dit jaar hebben wij ons aanbod uitgebreid met “De rode draad in de financiële dienstverlening” en “Beter dan B1”.

In ons aanbod spreken wij van Huurincasso. Het Masterclass aanbod geven wij inmiddels ook aan andere sectoren zoals Onderwijs, Nutsbedrijven, Financiële Hulpverleners en andere organisaties in de publieke sector.

Hieronder ons aanbod:
masterclass-deurwaarder
Masterclass Deurwaarder
Wat doet een deurwaarder eigenlijk? Wat mag wel en wat mag niet? Hoeveel kost het de schuldenaar om te gaan dagvaarden? Hoe gaat het bij de rechtbank in z’n werk? Wat is Btag en hoeveel mag de deurwaarder rekenen voor zijn inspanningen? Wat is de zin en de onzin van het leggen van beslagen? Begrijp jij alles wat er op de factuur staat? En waar ligt nu de echt duurzame oplossing?

Voor wie?
Heb jij in je werk te maken met debiteurenbeheer of incasso? Of werk je samen met de deurwaarder? Ben je huurconsulent, wijkbeheerder, controller, incassomedewerker of Teamleider? Dan is deze Masterclass voor jou de basis.
Duur van de Masterclass
4 uur

Kosten op locatie
€ 275 per deelnemer inclusief Lunch*

Locatie
Geheel Nederland

(*) Stel je de locatie en de lunch beschikbaar? Dan krijg je korting op de inschrijfprijs.
masterclass-Rode-Draad-in-de-Financiële Hulpverlening
Masterclass
'Rode Draad in de Financiële Hulpverlening'
Dat mensen met schulden en andere vormen van stress niet meer zelf in beweging komen weten we inmiddels. Ook de mensen die de Nederlandse taal niet machtig zijn of de loketten in het sociaal domein niet weten te vinden, bereiken de financiële hulpverlening nauwelijks.

In onze dagelijkse praktijk herkennen we mensen die behoefte hebben aan hulp. De een is geholpen met wat begeleiding en budget beheer. Bij de ander is het zo problematisch dat er een moratorium aangevraagd moet worden.

Dus jij weet precies wat het aanbod financiële hulpverlening is en van welke soort hulpverlener de schuldenaar nodig heeft? Jij hebt overzicht en inzicht? En de contacten?

Samen met Ornithos Bewindvoering & Dienstverlening geven wij je inzicht in de verschillende typen van mensen met Schulden, duidelijkheid over welke verschillende financiële hulpverleners er zijn en wat je van welke instantie mag verwachten.

Voor wie?
Kom jij in je werk in aanraking met mensen met schulden? Heb je een verwijstaak voor mensen die hulp nodig hebben? Dan geeft deze Masterclass jou het overzicht en de kennis die je daarbij nodig hebt.
Duur van de Masterclass
4 uur

Kosten op locatie
€ 349 per deelnemer inclusief Lunch*

Locatie
Geheel Nederland

(*) Stel je de locatie en de lunch beschikbaar? Dan krijg je korting op de inschrijfprijs.
87b5b22d-9912-44fb-ae4d-34b6b702f769.jpg
Masterclass
‘De Deurwaarder in de praktijk’
Aan de hand van een aantal niet vaak voorkomende casussen neemt de deurwaarder je mee in wat te doen wanneer dat speelt. We gaan o.a. in op: Wat te doen bij een overleden huurder. De ontruiming van een garagebox. Hoe om te gaan met verbale en fysieke agressie bij een ontruiming. Hoe wordt na het met succes afronden van het laatste kans beleid de gebruiker weer huurder? En we geven tekst en uitleg over een door jezelf vooraf ingebracht onderwerp.

Voor wie?
Werk je bij een woningcorporatie en heb je te maken met huurincasso? Werk je bij een gemeente of een ketenpartner en wil je meer informatie over de in 2021 veranderde wetgeving waarbij gemeentes weer zelf voor de opslag en afvoer van de inboedel moet zorgen? Dan biedt deze Masterclass je voldoende theoretische kennis en tips uit de praktijk.
Duur van de Masterclass
4 uur inclusief pauzes

Kosten op locatie
€ 349 per deelnemer inclusief Lunch*

Locatie
Geheel Nederland

(*) Wanneer je de locatie beschikbaar stelt en de lunch verzorgt,
krijg je korting op de inschrijfprijs.
Scrabble-Hope-picture
Masterclass
'Beter dan B1!'
We willen zo veel mogelijk mensen bereiken met onze schriftelijke communicatie. Daarom zetten we al een aantal jaren in op B1. B1 is het niveau dat de meeste mensen kunnen begrijpen. Korte zinnen, geen moeilijke woorden. Duidelijk en beknopt.

Maar wat nu als de lezer zoveel schuldenstress heeft, dat bij het zien van een tekstblok al niet eens meer de moeite van het lezen wordt genomen? Of wanneer de lezer de Nederlandse taal in het geheel niet machtig is?

Beseffen we dat we ook met B1 nog veel mensen niet kunnen bereiken?

In deze actieve Masterclass duiken we samen met Superscript Communicatietrainingen in B1 en geven we een voorzet om je eigen communicatie zo in te richten dat je ook de groep schuldenaren bereikt die B1 niet kan lezen.

Voor wie?
Communiceer je met mensen met betaalachterstanden? Heb je de ambitie om jouw boodschap aan de lezer over te brengen? Ben je je ervan bewust dat je met B1 nog een grote groep mensen niet bereikt? Laat deze Masterclass dan voor jou de juiste inspiratie zijn om nog beter dan B1 te communiceren.
Duur van de Masterclass
4 uur inclusief pauzes

Kosten op locatie
€ 349 per deelnemer inclusief Lunch*

Locatie
Geheel Nederland

(*) Wanneer je de locatie beschikbaar stelt en de lunch verzorgt,
krijg je korting op de inschrijfprijs.
13ce1425-4424-452a-a17e-e9a740ac12fe.jpg
Masterclass
‘Transitie Samenwerking Deurwaarder’
Transitie is een hot item vandaag de dag. Vooral de veranderingen in persoonlijke een maatschappelijke opvattingen en waarden maakt dat we vandaag op een andere manier kijken naar de gewenste samenwerking met de incassopartner dan een aantal jaren geleden. De spelregels zijn tijdens het spel veranderd.

Dat vraagt dus om een andere blik op de samenwerkingsafspraken met de incassopartner. Waar jaren geleden het doel was om te incasseren, ligt nu de focus meer op het de-escaleren van kosten(stress) en het inlopen van de achterstand. Maar dan wel op een echt duurzame wijze.

Heeft jouw incassopartner de werkwijze de afgelopen jaren niet substantieel gewijzigd, dan is er hoogstwaarschijnlijk een mismatch tussen wat jij zou willen bereiken en wat je incassopartner oplevert.

De verschuiving van incasseren naar duurzaam oplossen legt de tegenstelling bloot van wat jij wil en wat de incassopartner beoogt.

In deze Masterclass bieden we je Kennis van wat werkelijk bijdraagt aan het gehele incassoproces, het tegengeluid van kostenstapeling over de rug van de huurder, de zin en onzin van het leggen van beslagen en hoe schuldbewaking indruist tegen de maatschappelijke waarden in de publieke sector. Welke KPI’s zijn achterhaald en welke vertellen het eerlijke verhaal en dragen bij aan het duurzaam oplossen van het probleem?

Voor wie?
Werk jij bij een woningcorporatie en heb je een richtinggevende functie als Bestuurder, Manager Wonen/Huurincasso of Bedrijfsvoering? Ben je Teamleider of Beleidsmedewerker? Dan behoor je tot de doelgroep van deze Masterclass.
Duur van de Masterclass
4 uur inclusief pauzes

Kosten op locatie
€ 495 per deelnemer inclusief Lunch*

Locatie
Geheel Nederland

(*) Wanneer je de locatie beschikbaar stelt en de lunch verzorgt,
krijg je korting op de inschrijfprijs.
In-Company-Trainingen
In Company Trainingen
Alle hiervoor genoemde Masterclasses alsmede andere verzoeken voor trainingen op het gebied van de wondere wereld van huurincasso en/of het werkveld van de gerechtsdeurwaarder kunnen middels een op maat gemaakte in company training worden gegeven. Voor deze mogelijkheden kan je contact met ons opnemen.
Robert_Leeuwenburgh
Over Robert Leeuwenburgh
Werkt al 20 jaar in de deurwaarderij in diverse management- en advies functies. Is interim manager. Trainer. Founder van WocoWijzer. Opsteller van unieke vooruitstrevende SLA’s. Minnelijke Oplossingsvinder. Bedenker van de Masterclasses Huurincasso. Doceert op een interactieve en begrijpelijke wijze met veel humor en praktijkvoorbeelden.
Silvano_Orvini
Over Silvano Orvini
Ex credit manager en sinds 2006 extern recruiter in het credit management. Organisator van vele bijeenkomsten Huurincasso. Mede oprichter van het Huurincasso Platform. Founder van de Benchmark Huurincasso. Bedenker en Organisator van de Masterclasses Huurincasso.
Liesbeth_Louwerens
Over Liesbeth Louwerens
Communicatieadviseur, trainer en tekstschrijver van Superscript. Na een Masterclass van Liesbeth heb je een hoofd vol ideeën voor jouw incasso-communicatie. Deze Neerlandica geeft al meer dan 20 jaar communicatie­trainingen. Je kunt alles aan haar vragen over teksten: van korte e-mails tot lange beleidsteksten of creatieve content.
Joyce_Folugo
Over Joyce Folugo
Na een loopbaan in de financiële dienstverlening de overstap gemaakt richting bewindvoering om mijn kennis te combineren met het begeleiden van cliënten naar een goed financieel toekomstperspectief. Bewindvoerder in hart en nieren en inmiddels al enige jaren mede-eigenaar van Ornithos. Deelt graag kennis en ervaring met praktijk­voorbeelden in de Masterclass De Rode draad in financiële hulpverlening.
Robert Leeuwenburgh
Silvano Orvini
www.wocowijzer.nl
Kvk 24454160
logo logo
logo logo
Indien je geen e-mails meer wilt ontvangen van WocoWijzer, klik dan hier om je af te melden