Copy
Bekijk het bericht in uw browser
info@wocowijzer.nl

Hoe is het met...

Elke maand gaat WocoWijzer het gesprek aan met een van haar relaties. Aan de hand van een aantal vragen wordt het beeld geschetst over hoe de samenwerking is ontstaan en waar de toegevoegde waarde van samenwerken met WocoWijzer ligt.
Deze maand blik ik samen met Silvano Orvini terug op onze samenwerking rondom het opstellen van meerjarige samenwerkingsovereenkomsten voor de woningcorporaties. Silvano Orvini detacheert huurincasso medewerkers vanuit Orvini Credit Management Personeel & Advies, is de oprichter van de Huurincasso Benchmark en een van de founders van het Huurincasso Platform. Sinds 2018 organiseert Silvano samen met Robert Leeuwenburgh Masterclasses over de samenwerking met de deurwaarder.
Waar stond je en wat wilde je?

Vanuit een grote woningcorporatie kreeg ik het verzoek of ik iemand kende die alles wist van de samenwerking met deurwaarders. Deze corporatie wilde een nieuwe samenwerkingsovereenkomst (SLA) opstellen, maar wilde iemand namens hen aan tafel hebben die inhoudelijk daar veel van weet. Een soort belangenbehartiger met verstand van zaken.
 

Hoe kwam je met WocoWijzer in contact?

Toen Robert manager was bij verschillende deurwaardersorganisaties, heb ik diverse medewerkers bij hem kunnen detacheren. Ik kende hem als een toegankelijke man met verstand van zaken en een goed oog voor wederzijdse belangen. 
 

Waarmee heeft WocoWijzer je geholpen?

Doordat ik met WocoWijzer snel kon schakelen, kon ik de woningcorporatie voorzien van de juiste persoon, passend bij hun opdracht. Klant blij, ik blij.
 

Wat is het uiteindelijke resultaat geworden?

WocoWijzer heeft een zeer unieke SLA weten op te stellen waar alle partijen, de corporatie en de verschillende deurwaarders, mee konden werken. Robert heeft het vorm gegeven binnen zijn kader van vooruitstrevende trends in de huurincassomarkt. Zo was hij de eerste die contractueel liet vastleggen dat er nagenoeg niet meer kon worden gedagvaard voor een betaalvonnis. Dat was toen uniek. 
 

Wat heeft de samenwerking je opgeleverd?

Onze samenwerking hebben wij daarna nog diverse malen ingezet bij woningcorporaties. Niet alleen sec het opstellen van nieuwe SLA’s, maar ook het meenemen van de corporatie in de verschillende werelden van de ketenpartners gedurende dat proces. Kennis is (be)grip. Daarnaast zijn Robert en ik sinds 2018 samen Masterclasses gaan geven. Ik de acquisitie en hij is de docent. WocoWijzer is voor mij een betrouwbare en kundige zakelijke partner geworden in de wondere wereld van de huurincasso op het snijvlak en de samenwerking met de deurwaarderij. 
 

Waar sta je nu?

Vanuit mijn eigen werkzaamheden voor de woningcorporaties kan ik nu een breed scala aan diensten aanbieden. Diensten zoals detachering die ik zelf aanbied, maar door de samenwerking met WocoWijzer ook zaken als Training, Opleiding, Masterclasses, Sparringsessies en het opstellen van vooruitstrevende unieke SLA’s. Dit helpt mij om mijn positie in de markt te verstevigen.
 

Hoe heb je de samenwerking ervaren?

Zeer prettig. Los van zijn inhoudelijke (parate) kennis, is Robert ook een heel mooi mens met zijn hart op de juiste plek. De samenwerking was, is en blijft goed. Daar ben ik van overtuigd.
 
Robert Leeuwenburgh is de founder van WocoWijzer. Hij heeft 20 jaar ervaring in diverse managementposities in de deurwaarderij. Vanuit WocoWijzer geeft hij Masterclasses, Bootcamps en stelt hij meerjarige vooruitstrevende SLA’s op op het snijvalk van de huurincasso en de samenwerking met de gerechtsdeurwaarder
Deel op LinkedIN Deel op LinkedIN
Tweet Tweet
Vertel het aan een vriend Vertel het aan een vriend

WocoWijzer agenda

Agenda Presentatie Doelgroep
26-03-2021 Masterclass Trends & Ontwikkelingen Huurincasso Incompany Gerechtsdeurwaarder
19-03-2021 Masterclass Deurwaarder Incompany
22-02-2021 Masterclass Deurwaarder Managers Wonen van corporatie tot 10.000 vhe, Medewerkers Huurincasso en Financiële Administratie, Teamleiders
Wilt u meer informatie over onze masterclasses kijk dan snel op: www.wocowijzer.nl/#agenda

WocoWijzer 

WocoWijzer is een platform van waaruit kennis wordt gedeeld aan partijen werkzaam in voornamelijk de publieke sector in het speelveld van het creditmanagement.

De kennisdeling vindt plaats door middel van regionale Masterclasses, in company op maat gemaakte Trainingen, Sparringsessies en het opstellen van meerjarige unieke Samenwerkingsovereenkomsten (SLA’s) tussen de publieke sector aan de ene zijde en de Incassopartner aan de andere zijde.

Wilt u weten wat WocoWijzer voor u kan betekenen? Neem dan contact op met: 
Robert Leeuwenburgh
T: +31611781122
E:
info@wocowijzer.nl


Copyright 2021 Wocowijzer | wocowijzer.nl

You can update your preferences or unsubscribe from this list.


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Wocowijzer · Cypresbaan 15 · Capelle aan den IJssel, Zh 2908LT · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp