Copy
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ 
Bekijk deze mail in uw browser
info@wocowijzer.nl
logo
Hoe is het nu met...
Deze maand geeft Leonie Snijder, directeur van Snijder Incasso en gerechtsdeurwaarders uit Beverwijk, haar blik op de samenwerking met WocoWijzer op het gebied van huurincasso. Leonie is -volgens eigen zeggen- eigengereid, veeleisend en zet zich in om de incassomarkt te verduurzamen. Door debiteuren duurzaam op de rit te helpen waar nodig en mogelijk. En óók door een verdienmodel voor de gerechtsdeurwaarder neer te zetten dat toekomstbestendig is. Gebruik maken van IT oplossingen om volop de ruimte te krijgen voor de menselijke maat en zaken tòch betaalbaar houden, dat is waar zij blij van wordt.
masterclass-deurwaarder
Waar stond je en wat wilde je?
We stonden voor de uitdaging om binnen de beperkte verdiensten van de WIK in combinatie met opdrachtgevers die steeds minder zaken aanleveren, evengoed rendabele en kwalitatief goede huurincasso aan te bieden. Huurincasso heeft altijd een speciaal plekje in mijn hart gehad en ik wilde graag een heel nieuwe manier van omgaan met huurachterstanden ontwikkelen.

Hoe kwam je met WocoWijzer in contact?
Ik ken Robert al jaren. Hij heeft onze juridische afdeling bijgestaan met advies en het voeren van comparities. Ook heeft hij in 2018 ons geholpen bij de implementatie van de nieuwe regels rondom de AVG.

Waarmee heeft WocoWijzer je geholpen?
Mijn wens om een hele andere manier van omgaan met huurachterstanden te ontwikkelen had ik al langer. Robert was de eerste die mij in 2019 aangaf dat ook daadwerkelijk mogelijk was. Hij had een plan dat hij graag verder met mij wilde ontwikkelen. Robert heeft ons vervolgens geholpen om ècht out of the box te denken: ‘Als je nu helemaal opnieuw zou beginnen -echt een blanco blad- hoe zou je dan de invordering van huurachterstanden willen aanvliegen?’ En dat zijn we gaan uitwerken.

Wat is het uiteindelijke resultaat geworden?
Huurschuldconsulent®. Onze speciaal opgeleide huurschuldconsulenten verhogen het incassorendement in het minnelijke traject. Vóór dagvaarden zijn de kansen op duurzame resultaten het grootst. Uitgangspunt is dat het in ieders belang is om de schuldenaar uit het deurwaarderstraject te houden.

Huurschuldconsulent® geeft sociaal incasseren een gezicht; je vindt haar in de wijk, bij de mensen thuis. Het persoonlijk contact en het huisbezoek vormen de kern van haar werk en competenties. De Huurschuldconsulent gaat hiermee voor duurzaam herstel voor de schuldenproblematiek van de huurder.

Wat heeft de samenwerking je opgeleverd?
Toekomstbestendige huurincasso voor alle partijen.

Waar sta je nu?
We hebben de afgelopen twee jaar 3 pilots succesvol gedraaid en het product Huurschuldconsulent® is klaar om in haar definitieve vorm de markt op te gaan.

Hoe heb je de samenwerking ervaren?
Robert heeft dezelfde visie als ik op de huurincassomarkt. Dat is erg fijn samenwerken. Hij is soms ‘an acquired taste’, maar altijd zeer vakkundig.

Robert Leeuwenburgh is de founder van WocoWijzer. Hij heeft 20 jaar ervaring in diverse managementfuncties in de deurwaarderij. Vanuit WocoWijzer geeft hij Masterclasses, Bootcamps en stelt hij meerjarige vooruitstrevende SLA’s op, op het snijvlak van de huurincasso en de samenwerking met de gerechtsdeurwaarder.
WocoWijzer Agenda
Agenda Presentatie Doelgroep
24-11-2021 Masterclass Transitie Samenwerking Deurwaarder Bestuurders, Managers Wonen/Incasso, Teamleiders, Senior Incassoconsulenten
09-11-2021 Masterclass Deurwaarder Managers Wonen van corporatie tot 10.000 vhe, Medewerkers Huurincasso en Financiele Administratie, Teamleiders
21-10-2021 Masterclass Deurwaarder Managers Wonen van corporatie tot 10.000 vhe, Medewerkers Huurincasso en Financiele Administratie, Teamleiders
WocoWijzer
WocoWijzer is een platform van waaruit kennis wordt gedeeld aan partijen werkzaam in voornamelijk de publieke sector in het speelveld van het creditmanagement.

De kennisdeling vindt plaats door middel van regionale Masterclasses, in company op maat gemaakte Trainingen, Sparringsessies en het opstellen van meerjarige unieke Samenwerkingsovereenkomsten (SLA’s) tussen de publieke sector aan de ene zijde en de Incassopartner aan de andere zijde.

Wilt u weten wat WocoWijzer voor u kan betekenen?
Neem dan contact op met:

Robert Leeuwenburgh
T: +31611781122
E: info@wocowijzer.nl
Indien je geen e-mails meer wilt ontvangen van WocoWijzer, klik dan hier om je af te melden