Copy
View this email in your browser
Federatie Veilig Nederland Nieuwsbrief 08 - 2 oktober 2019

In deze nieuwsbrief

Evenementenkalender 
Verenigingsnieuws
Nieuwe leden

Wij mochten de volgende nieuwe leden verwelkomen:
 
  • Eagle Eye Networks
  • Sim Services
  • Yesss Electrical


Blog van de voorzitter

Terugkijken op een geslaagd Firesafety & Security Congres

Federatie Veilig Nederland kijkt samen met Techniek Nederland en VEB terug op een succesvol Firesafety & Security Congres op 1 oktober. Met ruim 300 inschrijvingen, 21 sprekers, 14 sponsoren, 3 brancheorganisaties en 1 centraal thema lijkt het doel om de beveiligingssector richting meer digitalisering te bewegen een stap dichterbij. Ik zal hier niet ingaan op de inhoud, daarover leest u meer verderop in deze nieuwsbrief en uiteraard op de website van de Federatie Veilig Nederland. U kunt daar ook de presentaties downloaden. Het succes van deze dag en het enthousiasme van alle aanwezigen smaakt naar meer. De plannen voor een volgend congres zijn dan ook al in de maak. Daarnaast vindt volgend jaar op 8 en 9 april de Firesafety & Security Beurs plaats die eveneens in het teken staat van de beveiligingssector van de toekomst.

Bezoekers, sprekers, sponsoren en (mede)organisatoren: BEDANKT! Zonder u was het Firesafety & Secuity Congres niet mogelijk geweest.

Impressie Firesafety & Security Congres 2019
Klik voor een video impressie van het Firesafety & Security Congres


Terugblik Firesafety & Security Congres

Hoe overleeft de technische beveiligingsbranche de komende jaren?

Ruim 265 professionals uit de beveiligingssector trotseerden gisterenochtend de vele files die ontstonden door enerzijds het protest van de boeren en anderzijds de pittige herfstbuien. Het congres vond plaats in Congrescentrum 1931 in Den Bosch.

Deelnemers die zich afvroegen of verandering wel nodig is of nog een zetje nodig hadden, kregen van de keynote speakers een duidelijke boodschap mee: blijf niet langer aan de kant wachten, maar werk actief mee aan de installatiesector van de toekomst. Ontwikkel samen oplossingen die aansluiten op de digitalisering van de sector. Maak de veiligheidsketting sterker anders staat u zo dadelijk alleen! 
Lees meer
Alle presentaties van 1 oktober vindt u online


Firesafety & Security Beurs 2020

Dé vakbeurs voor installerend Nederland
 
Op 8 en 9 april 2020 vindt de Firesafety & Security Beurs plaats. Hét vakevent voor de beveiligingsinstallateur in Nederland en ondersteund door Federatie Veilig Nederland, Techniek Nederland en VEB. Op dit moment is 51% van de beursvloer verkocht of onder optie. Ook niet-leden kunnen sinds twee weken standruimte reserveren. De beursplattegrond is online te bekijken.
Lees meer


Save the date Kick-off 9 januari 2020

Kick-off Beveiliging & Veiligheid 2020

Noteer de datum vast in uw agenda: op donderdag 9 januari 2020 vindt in Oegstgeest de aftrap van het nieuwe jaar plaats!

Ook komend jaar luiden de brancheorganisaties VEB, de Nederlandse Veiligheidsbranche en Federatie Veilig Nederland gezamenlijk het nieuwe jaar in. Houd deze nieuwsbrief en de website van Federatie Veilig Nederland goed in de gaten...de komende maanden krijgt het programma vorm.


Nieuws vanuit VNO-NCW

eHerkenning

Ondernemers zullen steeds vaker eHerkenning van minimaal niveau 3 nodig hebben om zich online te kunnen identificeren bij de overheid. Daarom starten MKB-Nederland en VNO-NCW dit najaar een voorlichtingscampagne voor ondernemers. Instanties stellen het gebruik van eHerkenning steeds vaker verplicht. Zo is het vanaf 1 november bijvoorbeeld niet meer mogelijk om zonder eHerkenning in te loggen bij UWV om werknemers ziek te melden, of bij de Belastingdienst om de BTW-aangifte in te dienen. Maar ook voor het aanvragen van een subsidie of een vergunning is eHerkenning nodig, of voor het aanvragen van een VOG-verklaring voor een werknemer. Het is dus belangrijk dat ondernemers snel overgaan tot de aanschaf en het gebruik ervan. Of hun eHerkenning die nu op niveau 1 of 2 zit, upgraden.
Lees meer


Federatie Veilig Nederland op hoogte

Hangt bij u ook de vlag uit?
 
In juni ontvingen alle leden een nieuwe vlag ter gelegenheid van de naamswijziging en nieuw logo van de Federatie Veilig Nederland. Lidbedrijf NOVENCO Building & Industry BV stuurde ons een foto waarop de vlag van de Federatie trots wappert bij het kantoor van NOVENCO.

Hangt de vlag ook bij u uit? Of heeft u een andere leuke en creatieve toepassing bedacht? Maak hiervan een foto en deel deze met ons. De mooiste, meest originele of leukste inzendingen worden beloond. U kunt de foto sturen naar: info@federatieveilignederland.nl.

 


Paviljoen Security Essen 2020

Federatie Veilig Nederland en Security Essen in 2020
 

Volgend jaar organiseert Federatie Veilig Nederland een gezamenlijk paviljoen tijdens Security Essen van 22 tot en met 25 september 2020. Interesse...? Laat het ons weten via info@federatieveilignederland.nlIn de volgende nieuwsbrief volgt meer informatie.


Stuur de nieuwsbrief door naar een collega!

Kent u collega's en/of vakgenoten die ook op de hoogte willen blijven?

Stuur de nieuwsbrief door naar een bekende die interesse heeft. De ontvanger ontvangt alleen een link naar de nieuwsbrief en wordt niet automatisch aangemeld voor de nieuwsbrief.
Stuur door
Deel Deel
Tweet Tweet
Stuur door Stuur door
LinkedIn
Twitter
Facebook

Federatie Veilig Nederland · Postbus 840 · 2700 AV  Zoetermeer
info@federatieveilignederland.nl · www.federatieveilignederland.nl 

Copyright ©2019 Federatie Veilig Nederland. Alle rechten voorbehouden.


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Federatie Veilig Nederland · Postbus 840 · Zilverstraat 69 · Zoetermeer, Zh 2700 AV · Netherlands