Copy
Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van 070Energiek.
View this email in your browser

Start levering Haagse Stroom 


Tijdens een druk bezochte startbijeenkomst op 27 maart in ons nieuwe kantoor in Den Haag, heeft voorzitter Alexander van de Beek zijn handtekening gezet onder een overeenkomst met DE Unie. 070Energiek is vanaf nu in staat om Haagse stroom te leveren. 

Voor DE Unie heeft bestuurslid Marjan Minnesma getekend. 070Energiek is hiermee lid van een sterk ’Shared Service Centre’ voor lokale duurzame energie-initiatieven. Hierdoor zijn we nog beter in staat om van Den Haag een groene stad te maken. Als u overstapt naar 070Energiek kunnen wij u Haagse Stroom leveren, echt groen en uit Nederland en met lokaal rendement! Wilt u ook groene Haagse stroom, meldt u dan vrijblijvend aan via www.070Energiek.nl 

Gaslaan wordt Zonlaan via de Groene Regentes
Goed nieuws! Eind maart viel de beschikking voor de SDE+ subsidie in de bus bij onze vrienden van de Groene Regentes. Dat betekent dat het project om zonnepanelen op de sporthal aan de Gaslaan te plaatsen veel eenvoudiger kan worden uitgevoerd en het ook voor meer mensen mogelijk wordt. Heeft u interesse om eigenaar te worden van een of meerdere panelen, ga dan naar www.groeneregentes.nl of woon een EnergyParty bij om alles te weten te komen.

Al meer dan 40 EnergyParty’s! 

Ondertussen staat de teller van gehouden EnergyParty's op meer dan 40. En hiermee zijn dus al meer dan 200 huishoudens bereikt en zijn kleine, maar ook grote verduurzamingsmaatregelen getroffen. Ook zijn al meer dan 60 personen geïnteresseerd in Haagse Stroom. Met deze Haagse Beweging, wordt onze stad groener en groener. Om voor iedereen inzichtelijk te maken waar we staan met deze beweging, hebben we dit op de kaart gezet! Hou de updates op deze plek in de toekomst in de gaten! 

Ruud Koornstra: "Een EnergyParty werkt disruptief. Zo bereik je een heel nieuwe doelgroep bij het verduurzamen van het huis. Bovendien werkt 070energiek met innovatieve leveranciers waardoor nieuwe technieken snel kunnen worden toegepast", zei getogen Hagenaar Koornstra, duurzaam ondernemer en bekend van de LED-lampen van Lemnis en Holding Tendris tijdens de startbijeenkomst. 

Ook Joris Wijsmuller, wethouder duurzaamheid van de gemeente Den Haag, was aanwezig. Hij prees 070Energiek met het initiatief en verlootte een Energiemeetset aan één van de eerste hosts van een EnergyParty. 

Nieuwe Subsidieregeling 

De gemeente Den Haag geeft weer subsidie op isolatie van uw vloer of dak. Het gaat om een bedrag van 12,50 per vierkante meter tot een maximum van 50% van de werkelijke kosten. Voor de aanleg van een groen dak geeft de gemeente zelfs tot 40% subsidie met een maximum van 10.000 euro. 

En let op, het verlaagde btw tarief van 6% voor renovatie en herstel van woningen loopt tot 1 juli 2015. Dus wees snel als u hier nog van wilt profiteren! Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn, kijk dan op www.denhaag.nl of laat u informeren op een EnergyParty! 

Bestuur 070Energiek:
Peter van Weereld
Alexander van de Beek
Marco van Steekelenburg
(foto www.bartvanvliet.nl)

Copyright © 2015 070Energiek, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp