Copy

BERSA nyhedsbrev
 

Nyhedsbrev Juli 2021

Kære Beboere
Hermed en lille sommerhilsen fra bestyrelsen.

Først og fremmest tak for et rigtig godt beboermøde, hvor vi fik drøftet mange gode emner og fik talt sammen.

Efter beboermødet har den nye bestyrelse holdt et enkelt bestyrelsesmøde, hvor vi havde mulighed for at hilse ordentligt på vores nye suppleant, Tanja.

Bestyrelsen modtog kort efter beboermødet vedligeholdelsesplanen for 2021 fra Driften og var efterfølgende til møde omkring planen. Bestyrelsen havde intet at bemærke til vedligeholdelsesplanen, som var fyldestgørende og rummede mange af de emner som Bestyrelsen har påtalt over for Driften. Hertil kan det oplyses, at Driften har allieret sig med en anlægsgartner, som vil se på hvordan der kan etableres smukke og vedligeholdelsesfrie fælles udearealer.

I forbindelse med mødet med Driften viderebragte bestyrelsen ønsket om at nogle beboere gerne vil give en hjælpende hånd med udearealerne og det blev aftalt, at beboerne selv skal henvende sig hos Christina i Driften.

Op til og på beboermødet blev der stillet forslag om indkøb af forskellige effekter. Bestyrelsen har derfor indkøbt nyt legetøj til både børn og voksne, og der er således opstillet en hyndeboks på PNG med diverse udendørsspil, ligesom der er kommet nyt legetøj og en ny børnebænk i sandkassen på PNG.

Referat fra Beboermødet kan læses her.

Referat fra det seneste bestyrelsesmøde kan læses her.

Det næste bestyrelsesmøde er den 16.08.2021. Henvendelser til formanden og bestyrelsen er som det plejer via formand@bersa.dk

Fortsat rigtig god sommer.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen i Bersa.
 
Se alle referater o.a. på:

www.bersa.dk/referater
Læs tidligere NYHEDSBREVE ved at klikke: HER
Kontakt:

Formand
Louise Lyksborg
Peder Nilen Gade 1, -211
formand@bersa.dk


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp