Copy
 NIEUWSBRIEF 
JANUARI 2021 - WEEK 2
FEDERATIE ONDERNEMERS GOEREE-OVERFLAKKEE
Het doel van FOGO is het behartigen van de belangen van alle ondernemers op Goeree-Overflakkee. Door middel van deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte houden van de voortgang en de werkzaamheden van de FOGO. 
2021
Dit is de eerste nieuwsbrief van de FOGO in 2021. We beginnen dit jaar met een nieuwsbrief geheel gewijd aan Eilandmarketing. Goeree-Overflakkee is een eiland met veel ambities. Ambities op het gebied van recreëren, wonen én werken. Eilandmarketing neemt een belangrijke plek in bij het waarmaken van die ambities: mensen inspireren om naar het eiland te komen en hen te laten ontdekken wat Goeree-Overflakkee allemaal te bieden heeft. Ton Plooij is namens de FOGO betrokken bij Eilandmarketing.
Samen optrekken met Eilandmarketing

Sinds 2019 maak ik onderdeel uit van het bestuur van de Stichting Eilandmarketing met de focus op ‘werken’. Juist op dit gebied valt er als eiland nog veel te winnen. Qua voorzieningen, opleidingen en het aantrekken van goede werknemers. Wat nu ook vorm heeft gekregen met de nieuwe Beroepscampus. Eilandmarketing streeft ernaar om in 2021 het ‘werken op GO’ een duidelijk gezicht te geven. Met een nieuwe website en tal van uitingen om het werken op het eiland onder de aandacht te brengen. Alle partijen moeten hierin de samenwerking zoeken. Hoe leuk is het om te weten dat een bedrijf als VDL met 107 bedrijven en 15.000 medewerkers nu ook een vestiging heeft op Goeree-Overflakkee? Dan tel je mee! Doen jullie ook mee?
 
Ton Plooy

Wat deed Eilandmarkting in 2020? 

Eilandmarketing voerde in haar eerste jaar als zelfstandige stichting een groot aantal  inspirerende marketingprojecten uit. Zo werd er o.a. een stevige basis gelegd om het eiland als sterk ‘merk’ in de markt zetten. Bekijk hier het overzicht.

Eilandmarketing lanceert nieuwe website

Eilandmarketing lanceert een fonkelnieuwe website voor bezoekers. De website oogt fris, is ingericht voor specifieke bezoekersdoelgroepen en bevat o.a. een interactieve kaart. Alle accommodaties, horecazaken en winkels krijgen een plek op de nieuwe website. De fraaie basis staat. De komende weken en maanden wordt deze verder van content voorzien. Zie www.visitgo.nl. Aan nieuwe websites voor werken en wonen wordt gewerkt!

TV-commercials op NPO in januari

Nu een groot aantal consumenten een vakantie in eigen land overweegt, is dit hét moment om ons mooie eiland onder de aandacht te brengen. Maandag 18 januari start er een tv-campagne van 3 weken op NPO met korte commercials van 10 seconden. Dit wordt gecombineerd met een online campagne. Het doel: de naamsbekendheid van GO vergroten en traffic genereren naar de nieuwe website.
Bekijk commercial 1  en commercial 2. Hopelijk draagt dit bij tot extra aandacht voor verblijf op het eiland.

Doe mee en word eilandpromotor

Eilandmarketing zit vol plannen voor 2021. Zowel op het gebied van recreëren, wonen én werken. Door gezamenlijk op te trekken draag je bij aan eilandmarketing én zet je je eigen bedrijf in the picture. Weten wat dit inhoudt: bekijk in 2 minuten de video over het partnerprogramma. 
 

De FOGO houdt zich op meerdere gebieden met meerdere onderwerpen bezig. Eén kenmerk van de FOGO is dat er wordt gewerkt aan de hand van werkgroepen. Zo is de werkgroep infrastructuur nauw betrokken bij de voortgang rondom de grote onderhoudsopgave. De werkgroep bedrijventerreinen wordt betrokken bij de realisatie van de beglazing van het eiland en ziet de werkgroep detailhandel toe op de uitvoering van de detailhandelsvisie. 

Daarnaast spreekt het bestuur van de FOGO vier keer per jaar met de wethouder tijdens het reguliere overleg. Mocht u agendapunten hebben die u graag behandeld ziet dan kunt u deze mailen naar secretariaat@fo-go.nl

Onderstaande ondernemerscollectieven hebben zich aangesloten bij de FOGO.
Website
Website
Facebook
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2021 FOGO, All rights reserved.