Copy
View this email in your browser
Hej kära vänner!
Nu har det blivit dags för avslutningshelg med vår julshow i Helsingborg, för Hasse Andersson, Nisse Hellberg och mig. Superkul räcker knappast till för att beskriva hur det varit och är att få spela tillsammans med de här fantastiska grabbarna. Och vilken publik! <3
Det har varit en helt fantastisk höst, ja helt fantastiskt år, och jag är så glad och tacksam för alla glada tillrop, all support från mina fans och den fina responsen på min nya skiva "Good Day" och min spänningsroman "Tiger"!
(Och hett tips - ni hinner fortfarande beställa och få dem innan jul om inte alla julklapparna är fixade ännu;))

Med varmaste önskningar om en God Jul och ett fredligare, mer kärleksfullt Nytt År.
/Nilla

P.S. För er som inte kunnat komma till Helsingborg och se vår julshow kommer här en länk till Nisse Hellbergs och min duettversion av hans vackra "Vem får nu se alla tårar..".
https://youtu.be/r-z8lv7PaEM
Nisse Hellberg och Nilla Nielsen sjunger "Vem får nu se alla tårar"
Nisse Hellberg & Nilla Nielsen duett "Vem får nu se alla tårar"
Ni har väl inte missat Nilla Nielsens lovordade böcker!
Ni hinner få dem till jul om ni beställer nu! Beställ på www.nillanielsen.com
eller mejla din adress direkt till info@nillanielsen.com och få uppgifter så du kan Swisha din betalning, så skickar vi böcker/CD:s så det hinner fram till jul!
TIGER
Inbunden. Kvalitetstryck. 256 s. Vikt 490 gr
Pris 149kr + frakt 45kr

"Tiger, en visionär med ett mörkt förflutet, rekryteras av cellen Law of Nature, för världsförbättrande insatser. Hennes erfarenheter av mänskliga relationer har lämnat henne skadad. Hon har levt som ett djur i en bur. Till slut fattar hon mod att fly, till en annan kontinent, och finner sin fristad i ett kampsportsläger i Thailands berg nära Burma. Tiger vet inte exakt vad hon ger sig in på när hon antar det första uppdraget. Men hon litar på cellen, LON, som delar hennes otåligt brinnande önskan om en bättre värld. Kontakten knyts på en glamorös nattklubb i New Yorks innekrets bland rockstjärnor och skådespelare, och snart befinner hon sig på andra sidan jorden, i Manilas stinkande hamn där hon mönstrar på en illegal hajfiskebåt. Shark Attack One i Filippinerna blir det första av en rad uppdrag där Tiger med livet som insats kämpar mot onda makter. Hennes fars plötsliga och mystiska dödsfall gör att hon åter får djupare kontakt med sin familj i Skåne, men en skrämmande och oväntad verklighet uppenbarar sig."

Valhajsflickan, en sann berättelse om och av en överlevare
Pocket. ISBN 9789198148213
Pris 99kr+frakt

Året var 2004 och framtiden såg ljus ut – hon hade precis släppt sitt debutalbum. Istället hamnade hon mitt i helvetet. Tsunamin drog henne med sig och hon skadades svårt i Thailand.
"Valhajsflickan" är artisten Nilla Nielsens självbiografiska bok. Den handlar om att överleva och att komma tillbaka. Den handlar om att stå på scen och bli ett med publiken. Men den handlar lika mycket om att älska och önskan att bli älskad tillbaka. Eller om alla möten - såväl med människor runt om i världen, som med havets invånare under otaliga dykningar i det stora blå.
Den handlar om relationer och svek. Om sorg, svärta, smärta. Och om ljus, hopp, glädje och allt som är underbart. Om att dela med sig. Och om miljön som vi alla bör vårda. Listan kan göras lång.

Nilla Nielsens debutroman går djupt under ytan på den prisade och samhällsengagerade kompositören och textförfattaren. Vid det här laget har hon gett ut fem fullängdsalbum, genomfört åtskilliga turnéer och spelningar, medverkat på en lång rad välgörenhetsevenemang... och nu alltså även fångat personliga tankar, upplevelser och erfarenheter i en annorlunda samling texter – som blivit till en annorlunda bok. Följ med på en annorlunda resa!

 Sagt om ”Valhajsflickan”:

”Underbart språk och vilken berörande berättelse. Man skrattar och gråter om vartannat”
”Hon har varit med om mer än de flesta skulle hinna uppleva under flera livstider”
”En fantastisk bok som alla borde läsa”

/Anders Truedsson, Titel Förlag

Det är en gripande och generös berättelse med många starka scener av både glädje och mörker”

/Elin Sennerö, redaktör Albert Bonniers Förlag

”Jag trodde det skulle vara nästintill omöjligt att komma med något nytt, men hon har ett alldeles eget uttryck”

/Helena Schoug, journalist, lektör
För mer info/musik se www.nillanielsen.com 
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2016 Nilla Nielsen, Gecko Music, All rights reserved. www.nillanielsen.com
Email: info@nillanielsen.com


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Nilla Nielsen / Gecko Music · Helsingborg · Helsingborg 25230 · Sweden

Email Marketing Powered by Mailchimp