Copy
Visualitza-ho al teu navegador 
Un projecte familiar i singular de vins autèntics elaborats a Batea
NEWSLETTER _ABRIL_2021_


“Car, d’hora en hora,

fan mudança les coses

i la balança

pot inclinar-se sempre

cap a una o altra banda”

Mònica Miró Vinaixa, Al dellà d’enlloc

 

"Vull defugir de les visites on s’explica com es fa el vi. Evitar tecnicismes i aportar senzillesa. Mostrar l’autenticitat i l’estima pel que es fa i per la terra"
Ens obrim definitivament a l'enoturisme

Fa molts anys que les portes de Cellers Tarroné son obertes per rebre a tothom que ens vol conèixer i tastar. Però no havíem fet el salt definitiu a l’enoturisme. I ara el farem amb un projecte liderat per una gran professional que encaixa amb la nostra manera de ser i de viure a la Terra Alta. Pilar Ferrando té una llarga trajectòria en el sector del turisme del vi i ha creat Vinomi Rural Experience. Cellers Tarroné serà un dels 5 cellers que formaran part d’aquesta projecte d’enoturisme personalitzat i singular. Els altres companys de viatge son cellers admirats que sumen i aporten creativitat, innovació i història a la Terra Alta: Bernavi, Vins del Tros, Josep Vicens i Essència de Lluna. Comencem les visites aquesta Setmana Santa! Llegeix més

Us ve de gust una passejada per la Batea medieval, conèixer un celler diferent i gaudir de tres vins únics? 

Doncs dissabte (i dilluns) al matí teniu l’oportunitat! Cellers Tarroné obre les seves portes perquè puguis gaudir d’un matí genial. Us acompanyem en un viatge en el temps, les tradicions i l’orgull d’un celler, una família i un poble!

Durada: 2 hores i mitja. Preu 17 euros/ persona. Grups reduïts. Activitat Free Covid. Reserva prèvia necessària.

Vinomi Rural Experience - Pilar Ferrando 659740551

Verd esperança
 
Acaba de sortir al mercat l’A Part 2018 i aquesta nova anyada estrena certificació ecològica del CCPAE. És un dels vins més especials del celler, on hi ha un treball d’alquímia i orfebreria enològica que dona una expressió completament nova a la nostra varietat autòctona: la garnatxa blanca. És un vi elaborat i envellit en barriques d’acàcia, que regala aromes cítrics i tons anissats. El ventall aromàtic creix amb la copa en moviment. Aromes florals, de fruita de pinyol com el préssec i la pruna, la pinya, la terra blanca i vermella… Llegeix més
Instagram @nani_nolla


"Hi ha poemes que m’emocionen. També ho fan passejar per un bosc en silenci on només canten els ocells, l’olor d’un pa de pessic al forn, una copa de vi compartida amb persones estimades, un paràgraf del llibre que llegeixes i moltes vegades la llum que capto al moment de fer una foto. I així va ser quan vaig fer aquesta: el fons de la taula va ressaltar el rosa pàl·lid del vi. Treballo sempre amb llum natural que em regala moments poètics que ajuden"
Twitter
Facebook
Website
Email
Copyright © 2021 Cellers Tarroné, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp