Copy
View this email in your browser
Nieuwsbrief - augustus 2022
Dag lieve jij,

Als iemand die liever drukte mijdt, ben ik er in geslaagd één van de grootste festivals in mijn buurt bij te wonen: Tomorrowland. Mijn nieuwsgierigheid won het van mijn afkeer voor grote massa's. En het was ongelofelijk fantastisch! Het was geweldig om zo veel verschillende mensen (hippe vogels van allerlei - letterlijke en figuurlijke -pluimage) te zien genieten van de muziek en de sfeer. Ik kan alleen maar bewondering hebben voor de organisatoren van dit festival.  Alles verliep op rolletjes en er was zo veel te zien en te beleven.  Supertof.


Maar eerlijk is eerlijk.  Ik vond het hele gebeuren heel vermoeiend.  En ik was zeker niet alleen. 
Ik zag behoorlijk wat jonge mensen die zich even afsloten van de drukte en een dutje deden (neen, niet van dronkenschap).  En zo zie je maar, het leven heeft altijd nood aan balans.  Periodes van drukte vragen periodes van stilte om de daaropvolgende drukke periodes weer beter aan te kunnen.  Om geluk, positiviteit, vreugde en welbevinden te blijven voelen en verspreiden.

Heb jij ook nood om de tijd even stil te zetten, uit de drukte te stappen en nieuwe energie op te doen? Wil jij je ook goed blijven voelen, positiviteit uitstralen en geluk verspreiden?  In deze nieuwsbrief vind je een aantal mogelijkheden om je daarbij te begeleiden. 
Aarzel niet om mij te contacteren als je nog meer info wil of een afspraak wil maken.

Hopelijk tot gauw!

Warme ademgroet,

Goedele

Beweging-, klank-, adem- en stilte meditatie
Avondsessie

Een stille geest

Ben jij ook toe aan een avondje rust?  
Wil je graag genieten van een ontspannende activiteit?  
Wil je graag weten wat jou tot rust brengt?
Dan is deze avondsessies wellicht iets voor jou. 
Gedurende anderhalf uur ervaar je wat verschillende vormen van meditatie met je doen: beweging, dans, mantra's, klanken, visualisatie, stilte ...  Elke avond zorgt voor een andere ervaring.  
Kriebelt het al om het eens uit te proberen?Volgende avonden :
Di 9/8
Do 25/8
Di 6/9
Do 29/9


 
Waar :
Tuin van de praktijk Triskele,
Sint Hubertusplein 9, Niel

Aanvang : 19u30

Duur : 1,5 uur

Bijdrage : 15 € per sessie

Voor meer info klik hier
Graag een seintje als je komt.

Ademen als medicijn
Infosessie

Ademen en bewust ademen zijn twee verschillende dingen.   Door onze adem bewust in te zetten, verlagen we ons stressniveau en komen we tot rust.
Bewust verbonden ademen brengt ons nog een stapje verder.  Het heft blokkades op die in ons onderbewuste werden opgeslagen.
 
Na deze infosessie ken je je adempatroon, enkele ademoefeningen die je dagelijks leven tot rust brengen en leer je bewust verbonden ademen volgens de Transformational Breath® techniek.Volgende avonden :
Do 18/8
Di 30/8
Do 8/9


 
Waar :
Tuin van de praktijk Triskele,
Sint Hubertusplein 9, Niel

Aanvang : 19u30

Duur : 2 uur

Bijdrage : 20 € per sessie

Voor meer info klik hier
Graag een seintje als je komt.
Ik wil graag meer weten

Eén op één ademsessies


Tijdens een ademsessie werken we met wat zich aandient vanuit het onderbewuste. 
Transformational Breath® is een contact methode die gebruik maakt van verschillende drukpunten op het lichaam. Dankzij mijn steun en begeleiding geeft een één op één sessie je de mogelijkheid om je helemaal over te geven aan de ervaring. 

Gun jezelf een bevrijdende ademsessie, een combinatie van stilstaan bij jezelf, ademen, klank maken, bewegen en zo veel meer.  Een unieke ervaring die je zo veel lichter maakt.

Online ademsessies


Wil je je liever niet verplaatsen, dan is een online sessie zeker een mooi alternatief. 

Je ademt in je eigen omgeving onder mijn begeleiding en ondersteuning.  Een online sessie is grotendeels vergelijkbaar met een één op één sessie.  Het ontbreken van de  body mapping door een fysiek aanwezige begeleider doet geen afbreuk aan het bevrijdende effect van het ademen.  Sommige mensen vinden het makkelijker om zich aan het proces over te geven.

Meer info
 
Laten we samen ademen
Geef een ademsessie cadeau


Emotional Freedom Techniques

EFT, Tapping, Tikken, Kloppen.  Allemaal benamingen voor hetzelfde. 

EFT is een techniek met als doel storende emoties, fysieke klachten en traumatiserende herinneringen te verwerken.

Door te tikken op verschillende energetische punten van het lichaam terwijl je je focust op het probleem, spreek je rechtstreeks de amygdala aan.  Dit is het deel van ons brein waar alle stressreacties vertrekken en dus een soort alarmfunctie heeft.  Het tikken leert de amygdala niet meer met een stressreactie te reageren op dat probleem, waardoor eerdere gevoelens van paniek en angst verminderen en vaak volledig verdwijnen.

Sessie duur: 1 uur
Deelname: 60€
Waar: in de praktijk te Niel of online
  
Ik wil een EFT afspraak
Copyright © 2022 JAAB, All rights reserved.


Wil je dit soort mails niet meer ontvangen?
Je kan hier uitschrijven.

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen en wil je hem rechtstreeks ontvangen?
Je kan hier inschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp