Copy
View this email in your browser
Nieuwsbrief - juli 2022
Dag lieve jij,

De dagen snellen voorbij.  Zonnige momenten volgen de minder zonnige momenten op en vice versa.  Verschillende emoties overspoelen ons.  Het besef dat vakantiedagen nabij zijn brengt ons vreugde en iets om naar uit te kijken.  Tegelijkertijd kan het ons wat spanning en angst brengen.  Welke emotie er ook komt, weet dat ze ook weer voorbij gaat.
Het geeft je de mogelijkheid om er voor te kiezen ze allemaal ten volle te gaan voelen en ze te erkennen voor wat ze zijn: energie in beweging. 


Neem de tijd om deze energie volledig te erkennen.  Sta er even bij stil en geef ze de ruimte om te zijn en ze weer los te laten.

Of je het nu makkelijk of moeilijk vindt, het kan fijn zijn om deze emoties op een andere manier te beleven.  Zo kan meditatie een grote hulp zijn, maar ook het transformerend ademwerk heeft hierbij een grote toegevoegde waarde.  

Benieuwd hoe dat gaat?  In deze nieuwsbrief vind je een aantal mogelijkheden.  Maar aarzel niet om mij te contacteren als je nog meer info wil.

Hopelijk tot gauw!

Warme ademgroet,

Goedele

Beweging-, klank-, adem- en stilte meditatie
Avondsessie

Een stille geest

Ben jij ook toe aan een avondje rust?  
Wil je graag genieten van een ontspannende activiteit?  
Wil je graag weten wat jou tot rust brengt?
Dan is deze avondsessies wellicht iets voor jou. 
Gedurende anderhalf uur ervaar je wat verschillende vormen van meditatie met je doen: beweging, dans, mantra's, klanken, visualisatie, stilte ...  Elke avond zorgt voor een andere ervaring.  
Kriebelt het al om het eens uit te proberen?Volgende avonden :
Do 28/7
Di 9/8
Do 28/8
Di 6/9
Do 29/9


 
Waar :
Tuin van de praktijk Triskele,
Sint Hubertusplein 9, Niel

Aanvang : 19u30

Duur : 1,5 uur

Bijdrage : 15 € per sessie

Voor meer info klik hier
Graag een seintje als je komt.

Introductie Bewust verbonden ademen

Ademen en bewust ademen zijn twee verschillende dingen.   Door onze adem bewust in te zetten, verlagen we ons stressniveau en komen we tot rust.
Bewust verbonden ademen brengt ons nog een stapje verder.  Het heft blokkades op die in ons onderbewuste werden opgeslagen.
 
Na deze intro ken je je adempatroon, enkele ademoefeningen die je dagelijks leven tot rust brengen en leer je bewust verbonden ademen volgens de Transformational Breath® techniek.Volgende avonden :
Di 2/8
Do 18/8
Di 30/8
Do 13/9


 
Waar :
Tuin van de praktijk Triskele,
Sint Hubertusplein 9, Niel

Aanvang : 19u00

Duur : 1,5 uur

Bijdrage : 10 € per sessie

Voor meer info klik hier
Graag een seintje als je komt.
Ik wil graag meer weten

Eén op één ademsessies


Tijdens een ademsessie werken we met wat zich aandient vanuit het onderbewuste. 
Transformational Breath® is een contact methode die gebruik maakt van verschillende drukpunten op het lichaam. Dankzij mijn steun en begeleiding geeft een één op één sessie je de mogelijkheid om je helemaal over te geven aan de ervaring. 

Gun jezelf een bevrijdende ademsessie, een combinatie van stilstaan bij jezelf, ademen, klank maken, bewegen en zo veel meer.  Een unieke ervaring die je zo veel lichter maakt.

Online ademsessies


Wil je je liever niet verplaatsen, dan is een online sessie zeker een mooi alternatief. 

Je ademt in je eigen omgeving onder mijn begeleiding en ondersteuning.  Een online sessie is grotendeels vergelijkbaar met een één op één sessie.  Het ontbreken van de  body mapping door een fysiek aanwezige begeleider doet geen afbreuk aan het bevrijdende effect van het ademen.  Sommige mensen vinden het makkelijker om zich aan het proces over te geven.

Meer info
 
Laten we samen ademen
Geef een ademsessie cadeau


Emotional Freedom Techniques

EFT, Tapping, Tikken, Kloppen.  Allemaal benamingen voor hetzelfde. 

EFT is een techniek met als doel storende emoties, fysieke klachten en traumatiserende herinneringen te verwerken.

Door te tikken op verschillende energetische punten van het lichaam terwijl je je focust op het probleem, spreek je rechtstreeks de amygdala aan.  Dit is het deel van ons brein waar alle stressreacties vertrekken en dus een soort alarmfunctie heeft.  Het tikken leert de amygdala niet meer met een stressreactie te reageren op dat probleem, waardoor eerdere gevoelens van paniek en angst verminderen en vaak volledig verdwijnen.

Sessie duur: 1 uur
Deelname: 60€
Waar: in de praktijk te Niel of online
  
Ik wil een EFT afspraak
Copyright © 2022 JAAB, All rights reserved.


Wil je dit soort mails niet meer ontvangen?
Je kan hier uitschrijven.

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen en wil je hem rechtstreeks ontvangen?
Je kan hier inschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp