Copy
View this email in your browser
Een nieuw jaar, een nieuw begin
Dag lieve jij,

Neem jij je aan het begin van het nieuwe jaar altijd voor om iets los te laten en iets nieuws te gaan doen?  Of doe jij dat op een ander moment in het jaar? 
Het nieuwe jaar lijkt voor velen een ideaal moment om even stil te staan bij wat voorbij is en bij wat je dit jaar anders wil zien. Een nieuw jaar betekent sowieso een nieuw begin, maar eigenlijk is elke dag een nieuw begin en kan je elk moment kiezen voor iets nieuws. 

Kiezen is hierbij een belangrijk woord.  Weten dat je de keuze hebt, ook al is het soms kiezen tussen de pest en cholera.  Er is altijd een keuze. Je bewust worden van je mogelijkheden en van wat jij wanneer wil is de eerste stap.  Pas dan kan je écht kiezen.


In deze nieuwsbrief vind je een aantal mogelijkheden om een diepere verbinding te maken met wat jij wil.

Dit kan in groep tijdens een Infosessie rond ademwerk of een workshop "Bevrijd jezelf" of tijdens het Weekend retreat in juni rond loslaten en in het hier en nu zijn. Over dit laatste later meer.
Hou je niet zo van groepswerk en werk je liever één op één, dan is een individuele ademsessie, een EFT-sessie of een psycho-energetische sessie wel iets voor jou om meer bewustwording en verbinding met jezelf te creëren.

Aarzel niet om mij te contacteren als je nog meer info wil of een afspraak wil maken.

Hopelijk tot gauw!

Warme ademgroet,

Goedele

Verbinding via meditatie
Avondsessies

Bewust worden, zijn, kiezen.

Ben jij toe aan rust in je hoofd?  
Wil jij beter voelen wat je diep in je hart wil?
Wil jij bewust worden van wat er in je leeft en naar buiten wil komen?
Wil jij je licht en vrij voelen? 
Dan is één of meerdere van deze avondsessies wellicht iets voor jou. 

- Stilte meditatie (1 uur)
Dit meditatiemoment geeft je de gelegenheid om helemaal in het hier en nu te komen, dicht bij jezelf. Dit gebeurt afwisselend via begeleide visualisatie, volledige stilte en muzikaal begeleide meditatie. Je komt steeds in een dieper contact met jezelf en leert de rust en stilte in jezelf steeds meer appreciëren.

- Hartchakra meditatie (1,5 uur)
Mediteren hoeft niet altijd in stilte en al zittend op een kussen te zijn. Tijdens deze meditatie cirkel focussen we ons helemaal op ons hart chakra en gaan we ons via repetitieve bewegingen verbinden met ons hart.  Zo maken we zowel de inwaartse als de uitwaartse beweging om helemaal bij onszelf te kunnen zijn en blijven.  Wanneer we de verbinding met onszelf verdiepen, verbinden we ons ook makkelijker met anderen. 


- Klank meditatie (1 uur)
Via onze stem geven we expressie aan wie we zijn. Onze ervaringen, overtuigingen en verlangens vormen onze stem.  Via dit instrument maken we contact met de wereld om ons heen. Door regelmatig onze stem te gebruiken om klank te maken, krijgen we steeds beter contact met onze eigen verlangens.  We voelen ons hierdoor ook steeds meer verbonden met onze eigen klank en kleur. 

- Dans, adem, en beweging meditatie (1,5 uur)
Dansen is een prachtige manier om in je lichaam te komen en je denken even achterwege te laten.  Het zorgt er ook voor dat je adem zich opent, wat verdieping brengt tijdens een ademmeditatie. Je lichaam meditatief in beweging brengen zorgt voor een betere stroming van de energie en een grotere bewustwording. Het zorgt voor een lichter en vrijer gevoel.

Kriebelt het al om het eens uit te proberen?
volgende data
Do 19/01/23 - Hartchakra
Do 02/02/23 - Dans, adem en beweging
Do 08/03/23 - Klank
Do 02/03/23 - Stilte
Do 09/03/23 - Hartchakra
Do 30/03/23 - Dans, adem en beweging
Do 06/04/23 - Klank
Do 04/05/23 - Stilte
Do 11/05/23 - Hartchakra
Do 01/06/23 - Dans, adem en beweging
Do 15/06/23 - Klank
 
Waar :
Libertas,
Antwerpsestraat 17, Niel

Aanvang : 19u30

Bijdrage :
losse beurt:           15 €
10-beurtenkaart: 120€

Voor meer info klik hier
Graag een seintje als je komt.

 
Ik mediteer mee

Workshop
Bevrijd jezelf!

Een reis via adem, klank en beweging


Wist je dat je adem één van de énige processen in je lichaam is die je ook bewust kan gaan gebruiken om verandering te brengen in hoe je je voelt?

Door bewust verbonden te gaan ademen, geven we ons lichaam en alles wat het vasthoudt de kans om te ontspannen en ruimte te geven aan dat wat zich aandient, zodat je het ook heel makkelijk kan loslaten. 

Tijdens deze workshop van 1 dag leer je meer over de kracht van je adem, krijg je inzicht in je adempatroon en ontdek je hoe je je adem kan inzetten om oude patronen en kwetsuren los te laten. 

Je wordt in dit proces begeleid met twee ademsessies die worden voorafgegaan door het helder krijgen van een krachtige intentie.  
Deze dag wordt gedragen door Goedele Van den Eynde en Elly Jans die beiden gecertifieerd zijn in Transformational Breath®
Wanneer:     
04/02/2023

Waar:           
André Dumontlaan 20
As

Aanvang:     
10u00

Einde:         
17u00

Investering:
120€
 
       

Voor meer info klik hier
Wanneer:     
04/03/2023 of 03/06/2023

Waar:         
Great White Whale Center
Borsbeek

Aanvang:     
10u00

Einde:         
17u00

Investering:
120€
Vroegboek prijs 100€
(tot 1 maand voor de datum)

Voor meer info klik hier
Ik schrijf me in

Infosessie
Ademen als medicijn
donderdag 26 januari 2023
van 19u30 tot 21u30

Ademen en bewust ademen zijn twee verschillende dingen.   Door onze adem bewust in te zetten, verlagen we ons stressniveau en komen we tot rust.
Bewust verbonden ademen brengt ons nog een stapje verder.  Het heft blokkades op die in ons onderbewuste werden opgeslagen.
 
Na deze infosessie ken je je adempatroon, enkele ademoefeningen die je dagelijks leven tot rust brengen en leer je bewust verbonden ademen volgens de Transformational Breath® techniek.
Welkom op één van de
volgende avonden
 :


Do 26/01/2023
Do 23/02/2023
Do 23/03/2023
Do 27/04/2023
Do 25/05/2023
Do 29/06/2023


 
Waar :
Gezondheidspraktijk Libertas,
Antwerpsestraat 17, Niel

Aanvang : 19u30

Duur : 2 uur

Bijdrage : 20 € per sessie

Voor meer info klik hier
Graag een seintje als je komt.

 
Ik wil graag komen luisteren

Eén op één ademsessies


Tijdens een ademsessie werken we met wat zich aandient vanuit het onderbewuste. 
Transformational Breath® is een contact methode die gebruik maakt van verschillende drukpunten op het lichaam. Dankzij mijn steun en begeleiding geeft een één op één sessie je de mogelijkheid om je helemaal over te geven aan de ervaring. 

Gun jezelf een bevrijdende ademsessie, een combinatie van stilstaan bij jezelf, ademen, klank maken, bewegen en zo veel meer.  Een unieke ervaring die je zo veel lichter maakt.

 

Online ademsessies


Wil je je liever niet verplaatsen, dan is een online sessie zeker een mooi alternatief. 

Je ademt in je eigen omgeving onder mijn begeleiding en ondersteuning.  Een online sessie is grotendeels vergelijkbaar met een één op één sessie.  Het ontbreken van de  body mapping door een fysiek aanwezige begeleider doet geen afbreuk aan het bevrijdende effect van het ademen.  Sommige mensen vinden het makkelijker om zich aan het proces over te geven.

Meer info
 
Laten we samen ademen
Geef een ademsessie cadeau
Copyright © 2023 JAAB, All rights reserved.


Wil je dit soort mails niet meer ontvangen?
Je kan hier uitschrijven.

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen en wil je hem rechtstreeks ontvangen?
Je kan hier inschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp