Copy
View this email in your browser
De lente is in aantocht
Dag lieve jij,

Vind jij het ook zo fijn wanneer de zon er in slaagt de donkere wolken te verdrijven? Het geeft mij in ieder geval onmiddellijk een lichter gevoel.  Het doet me verlangend uitkijken naar de lente, naar de prachtige kleuren van de voorjaarsbloemen en de ontelbare tinten groen van het gras en de bomen. Heerlijk toch!

Het opnieuw tot leven komen van de natuur nodigt mij ook uit om het leven weer helemaal in mezelf te gaan voelen en naar buiten te laten komen. Voorzichtig en stap voor stap. De adem helpt mij om niet al te ongeduldig te zijn, maar gewoon de stroom  van het leven te volgen en mezelf openlijk en volledig af te stemmen op wat zich aandient. Dat dit niet altijd makkelijk is, geef ik graag toe, maar dat het helemaal mogelijk is, daar ben ik zeker van. 

In deze nieuwsbrief vind je een aantal events die je kunnen ondersteunen om je beter af te stemmen op jezelf en om jezelf in alle authenticiteit te tonen.

Dit kan in groep tijdens een workshop "Bevrijd jezelf" of tijdens het Weekend retreat "Thuiskomen bij jezelf"


Hou je niet zo van groepswerk en werk je liever één op één, dan is een individuele ademsessie of een psycho-energetische sessie wel iets voor jou om meer bewustwording en verbinding met jezelf te creëren.

Wil je graag eerst wat meer info rond ademwerk, dan is de online Infosessie "Adem als medicijn" wellicht iets voor jou.

Aarzel niet om mij te contacteren als je nog meer info wil of een afspraak wil maken.

Hopelijk tot gauw!

Warme ademgroet,

Goedele

Verbinding via meditatie
Avondsessies

Bewust worden, zijn, kiezen.

Ben jij toe aan rust in je hoofd?  
Wil jij beter voelen wat je diep in je hart wil?
Wil jij bewust worden van wat er in je leeft en naar buiten wil komen?
Wil jij je licht en vrij voelen? 
Dan is één of meerdere van deze avondsessies wellicht iets voor jou. 

- Stilte meditatie (1 uur)
Dit meditatiemoment geeft je de gelegenheid om helemaal in het hier en nu te komen, dicht bij jezelf. Dit gebeurt afwisselend via begeleide visualisatie, volledige stilte en muzikaal begeleide meditatie. Je komt steeds in een dieper contact met jezelf en leert de rust en stilte in jezelf steeds meer appreciëren.

- Hartchakra meditatie (1,5 uur)
Mediteren hoeft niet altijd in stilte en al zittend op een kussen te zijn. Tijdens deze meditatie cirkel focussen we ons helemaal op ons hart chakra en gaan we ons via repetitieve bewegingen verbinden met ons hart.  Zo maken we zowel de inwaartse als de uitwaartse beweging om helemaal bij onszelf te kunnen zijn en blijven.  Wanneer we de verbinding met onszelf verdiepen, verbinden we ons ook makkelijker met anderen. 


- Klank meditatie (1 uur)
Via onze stem geven we expressie aan wie we zijn. Onze ervaringen, overtuigingen en verlangens vormen onze stem.  Via dit instrument maken we contact met de wereld om ons heen. Door regelmatig onze stem te gebruiken om klank te maken, krijgen we steeds beter contact met onze eigen verlangens.  We voelen ons hierdoor ook steeds meer verbonden met onze eigen klank en kleur. 

- Dans, adem, en beweging meditatie (1,5 uur)
Dansen is een prachtige manier om in je lichaam te komen en je denken even achterwege te laten.  Het zorgt er ook voor dat je adem zich opent, wat verdieping brengt tijdens een ademmeditatie. Je lichaam meditatief in beweging brengen zorgt voor een betere stroming van de energie en een grotere bewustwording. Het zorgt voor een lichter en vrijer gevoel.

Kriebelt het al om het eens uit te proberen?
volgende data

Do 30/03/23 - Dans, adem en beweging
Do 06/04/23 - Klank
Do 04/05/23 - Stilte
Do 11/05/23 - Hartchakra
Do 01/06/23 - Dans, adem en beweging
Do 15/06/23 - Klank
 
Waar :
Libertas,
Antwerpsestraat 17, Niel

Aanvang : 19u30

Bijdrage :
losse beurt:           15 €
10-beurtenkaart: 120€

Voor meer info klik hier
Graag een seintje als je komt.

 
Ik mediteer mee

Workshop
Bevrijd jezelf!

Een reis via adem, klank en beweging


Wist je dat je adem één van de énige processen in je lichaam is die je ook bewust kan gaan gebruiken om verandering te brengen in hoe je je voelt?

Door bewust verbonden te gaan ademen, geven we ons lichaam en alles wat het vasthoudt de kans om te ontspannen en ruimte te geven aan dat wat zich aandient, zodat je het ook heel makkelijk kan loslaten. 

Tijdens deze workshop van 1 dag leer je meer over de kracht van je adem, krijg je inzicht in je adempatroon en ontdek je hoe je je adem kan inzetten om oude patronen en kwetsuren los te laten. 

Je wordt in dit proces begeleid met twee ademsessies die worden voorafgegaan door het helder krijgen van een krachtige intentie.  
Deze dag wordt gedragen door Goedele Van den Eynde en Elly Jans die beiden gecertifieerd zijn in Transformational Breath®
Wanneer:     
03/06/2023

Waar:           
Great White Whale Center
Borsbeek

Aanvang:     
10u00

Einde:         
17u00

Investering:
120€
Vroegboek prijs 100€
(tot 1 maand voor de datum)
       

Voor meer info klik hier
Ik schrijf me in

Online Infosessie
Ademen als medicijn

Ademen en bewust ademen zijn twee verschillende dingen.   Door onze adem bewust in te zetten, verlagen we ons stressniveau en komen we tot rust.
Bewust verbonden ademen brengt ons nog een stapje verder.  Het heft blokkades op die in ons onderbewuste werden opgeslagen.
 
Na deze infosessie ken je je adempatroon, enkele ademoefeningen die je dagelijks leven tot rust brengen en leer je bewust verbonden ademen volgens de Transformational Breath® techniek.
Welkom op één van de
volgende sessies
 :


Do 23/03/2023
Do 27/04/2023
Do 25/05/2023
Do 29/06/2023


 
Waar :
Online - Na inschrijving ontvang je een link om de online sessie bij te wonen

Aanvang : 19u30

Duur : 2 uur

Bijdrage : gratis

Voor meer info klik hier
Graag een seintje als je komt.

 
Ik wil graag komen luisteren

Thuiskomen bij jezelf

Weekend retreat in de Belgische Ardennen
van vrijdag 16 juni 2023
tot zondag 18 juni 2023
In de prachtige omgeving van Rochefort heten wij je welkom in de luxueuze vakantiewoning "Au rythme de Belvaux", waar we ons helemaal overgeven aan het rustige ritme van het gebied.  Dat alleen al voelt als thuiskomen.

Dit weekend geeft  jou de kans om naar binnen te gaan en te bekijken wat jou belemmert om helemaal in het hier en nu te blijven. Energetische en creatieve oefeningen brengen je meer inzicht in je hindernissen en in je verlangens. Via ademwerk verdiepen we en laten we we los wat we niet meer nodig hebben. Dit brengt rust en ruimte om vol vreugde jezelf te zijn.

Inbegrepen
- 2 overnachtingen in een 2-persoonskamer* 
   met eigen badkamer en apart toilet
   (incl. beddengoed en badlinnen)
- alle maaltijden
- water, thee, koffie, versnaperingen
- 2 begeleide ademsessies
- yoga en meditatie
- creatieve coaching
- energetische coaching

- vrij gebruik van de wellness-faciliteiten

Jouw bijdrage: 550€
* Breng je partner of vriend/vriendin mee om je kamer mee te delen. Mogelijkheden tot fietsen, wandelen op eigen initiatief.
 Bijdrage voor overnachting en maaltijden: 350€
Ik wil graag meer info

Eén op één ademsessies


Tijdens een ademsessie werken we met wat zich aandient vanuit het onderbewuste. 
Transformational Breath® is een contact methode die gebruik maakt van verschillende drukpunten op het lichaam. Dankzij mijn steun en begeleiding geeft een één op één sessie je de mogelijkheid om je helemaal over te geven aan de ervaring. 

Gun jezelf een bevrijdende ademsessie, een combinatie van stilstaan bij jezelf, ademen, klank maken, bewegen en zo veel meer.  Een unieke ervaring die je zo veel lichter maakt.

 

Online ademsessies


Wil je je liever niet verplaatsen, dan is een online sessie zeker een mooi alternatief. 

Je ademt in je eigen omgeving onder mijn begeleiding en ondersteuning.  Een online sessie is grotendeels vergelijkbaar met een één op één sessie.  Het ontbreken van de  body mapping door een fysiek aanwezige begeleider doet geen afbreuk aan het bevrijdende effect van het ademen.  Sommige mensen vinden het makkelijker om zich aan het proces over te geven.

Meer info
 
Laten we samen ademen
Geef een ademsessie cadeau
Copyright © 2023 JAAB, All rights reserved.


Wil je dit soort mails niet meer ontvangen?
Je kan hier uitschrijven.

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen en wil je hem rechtstreeks ontvangen?
Je kan hier inschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp