Copy
View this email in your browser
Nieuwsbrief - juni 2022
Dag lieve jij,

Kan jij ook zo genieten van de zonnige momenten die er zijn?  Na 5 minuutjes in de zon, voel ik me weer helemaal opgeladen om opnieuw het beste van mezelf te geven en volledig te zijn wie ik ben.

Kunnen en mogen zijn wie je bent is voor mij meer dan de etiketten en de verwijswoorden die mogen of moeten gebruikt worden. 
We zijn immers zo veel meer dan dat!  Het draait voor mij om wie we in essentie zijn: een energie van licht en liefde, een ziel met een doel. 

We worden echter zo vaak afgeleid door allerlei bekommernissen en gedreven door de angst niet goed genoeg te zijn, om er niet bij te horen, zodat we steeds verder verwijderd raken van onze essentie en ons heel eenzaam voelen. Om te kunnen en mogen zijn wie je bent is het belangrijk om de tijd te nemen om opnieuw te verbinden met onze essentie. 

De zon kan dit effect op mij hebben, net zoals meditatie, maar de diepste, blijvende verbinding ervaar ik bij het bewust verbonden ademen.

Op 11 juni geef ik samen met enkele collega's de workshop 'Bevrijd jezelf', waarbij je deze verbinding ook kan ervaren.  Er zijn nog enkele plaatsen vrij!
Wil je liever eerst een kortere ervaring, dan is de 'Introductie' op 7 juni wellicht iets voor jou. 
Je vindt alle info in deze nieuwsbrief.

Hopelijk tot gauw!

Warme ademgroet,

Goedele

Bewust verbonden ademen

Door je te focussen op je adem, maak je de verbinding met je lichaam en geef je jouw lichaam de kans om los te laten wat je niet meer nodig hebt.  '
Ademen' is één van de weinige systemen in ons lichaam die automatisch verlopen én die je tegelijkertijd bewust kan inzetten.  Bewust ademen brengt rust, veiligheid, vertrouwen, verbinding, vreugde en nog zo veel meer.
Tijdens deze workshop van 1 dag bekijken we welke voordelen bewust en verbonden (zonder pauzes) ademen heeft.  Met o.a. live harpmuziek en hands-on begeleiding ervaar je aan de lijve wat bewust verbonden ademen jou brengt.
 
Waar:           Great White Whale Center te Borsbeek
Wanneer:     11/06/2022
Aanvang:     10u00
Einde:          17u00
Investering: 150€
Meer info
Ik kies voor bewust ademen
Wat deelnemers ervan vinden....

Introductie Bewust verbonden ademen

Ademen en bewust ademen zijn twee verschillende dingen.   Door onze adem bewust in te zetten, verlagen we ons stressniveau en komen we tot rust.
Bewust verbonden ademen brengt ons nog een stapje verder.  Het heft blokkades op die in ons onderbewuste werden opgeslagen.
 
Na deze intro ken je je adempatroon, enkele ademoefeningen die je dagelijks leven tot rust brengen en leer je bewust verbonden ademen volgens de Transformational Breath® techniek.
Waar:            Praktijk Triskele, Sint Hubertusplein 9, 2845 Niel
Wanneer:      dinsdag 07 juni van 19u00 tot 21u30
Investering:  20€

Vooraf inschrijven is aangeraden.
Ik wil graag meer weten

Eén op één ademsessies


Tijdens een ademsessie werken we met wat zich aandient vanuit het onderbewuste. 
Transformational Breath® is een contact methode die gebruik maakt van verschillende drukpunten op het lichaam. Dankzij mijn steun en begeleiding geeft een één op één sessie je de mogelijkheid om je helemaal over te geven aan de ervaring. 

Gun jezelf een bevrijdende ademsessie, een combinatie van stilstaan bij jezelf, ademen, klank maken, bewegen en zo veel meer.  Een unieke ervaring die je zo veel lichter maakt.

Online ademsessies


Wil je je liever niet verplaatsen, dan is een online sessie zeker een mooi alternatief. 

Je ademt in je eigen omgeving onder mijn begeleiding en ondersteuning.  Een online sessie is grotendeels vergelijkbaar met een één op één sessie.  Het ontbreken van de  body mapping door een fysiek aanwezige begeleider doet geen afbreuk aan het bevrijdende effect van het ademen.  Sommige mensen vinden het makkelijker om zich aan het proces over te geven.

Meer info
 
Laten we samen ademen
Geef een ademsessie cadeau


Emotional Freedom 
Techniques

EFT, Tapping, Tikken, Kloppen.  Allemaal benamingen voor hetzelfde. 

EFT is een techniek met als doel storende emoties, fysieke klachten en traumatiserende herinneringen te verwerken.

Door te tikken op verschillende energetische punten van het lichaam terwijl je je focust op het probleem, spreek je rechtstreeks de amygdala aan.  Dit is het deel van ons brein waar alle stressreacties vertrekken en dus een soort alarmfunctie heeft.  Het tikken leert de amygdala niet meer met een stressreactie te reageren op dat probleem, waardoor eerdere gevoelens van paniek en angst verminderen en vaak volledig verdwijnen.

Sessie duur: 1 uur
Deelname: 60€
Waar: in de praktijk te Niel of online
  
Ik wil een EFT afspraak
Copyright © 2022 JAAB, All rights reserved.


Wil je dit soort mails niet meer ontvangen?
Je kan hier uitschrijven.

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen en wil je hem rechtstreeks ontvangen?
Je kan hier inschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp