Copy
View this email in your browser
Nieuwsbrief - mei 2022
Dag lieve jij,

Mei maand, Maria maand.  Tijd om even stil te staan bij wie ons het leven heeft gegeven en er dankbaar voor te zijn...

Ik was de voorbije tijd druk bezig met mijn 'kindje' Triskele.  Zo kreeg mijn website een nieuwe look & feel, nieuwe teksten en foto's.  Ik ben dan ook heel trots hem aan jullie te kunnen voorstellen. 
Neem even de tijd om hem te bekijken en laat me zeker weten wat je ervan vindt!

In deze periode van het jaar is het puur genieten van het gezang van de vogels die elke dag het beste van zichzelf geven. 
Een mens wordt er helemaal vrolijk en gelukkig van. 

Dat is logisch, want positieve energie heeft de fysische eigenschappen om minder positieve energie op te tillen en je een lichter gevoel te bezorgen!

Zo gaat het ook in een ademsessie. Onze adem tilt de zware energie op en brengt een lichte energie naar boven.  We ademen ons vrolijk en vreugdevol.   Wil je dit ook graag ervaren, schrijf je dan zeker in voor één van onze ademworkshops die op het programma staan. 
Wil je liever op een andere manier je betere, vrolijke 'ik' bereiken, kijk dan zeker verder in deze nieuwsbrief naar wat ik voor jou in petto heb om samen op weg te gaan naar een stralende jij!

Hopelijk tot gauw!

Warme ademgroet,

Goedele

Bewust verbonden ademen

Eén van de manieren om je te bevrijden van negativiteit is je focussen op je adem.  'Ademen' is één van de weinige systemen in ons lichaam die automatisch verlopen én die je tegelijkertijd bewust kan inzetten.  Bewust ademen brengt rust, veiligheid, vertrouwen, vreugde en nog zo veel meer.
Tijdens deze workshop van 1 dag bekijken we welke voordelen bewust en verbonden (zonder pauzes) ademen heeft.  Met o.a. live harpmuziek en hands-on begeleiding ervaar je aan de lijve wat verbonden ademen jou brengt.
 
Waar:           Great White Whale Center te Borsbeek
Wanneer:     11/06/2022
Aanvang:     10u00
Einde:          17u00
Investering: 150€ (20% korting bij inschrijving vòòr 10/05/22)
Meer info
Ik kies voor bewust ademen
Wat deelnemers ervan vinden....

Introductie Bewust verbonden ademen - online

Ademen en bewust ademen zijn twee verschillende dingen.   Door onze adem bewust in te zetten, verlagen we ons stressniveau en komen we tot rust.
Bewust verbonden ademen brengt ons nog een stapje verder.  Het heft blokkades op die in ons onderbewuste werden opgeslagen.
 
Na deze intro ken je je adempatroon, enkele ademoefeningen die je dagelijks leven tot rust brengen en leer je bewust verbonden ademen volgens de Transformational Breath® techniek.
Waar:            Praktijk Triskele, Sint Hubertusplein 9, 2845 Niel
Wanneer:      maandag 30 mei van 19u00 tot 21u30
Investering:  20€

Vooraf inschrijven is aangeraden.
Ik wil graag meer weten

Eén op één ademsessies


Tijdens een ademsessie werken we met wat zich aandient vanuit het onderbewuste. 
Transformational Breath® is een contact methode die gebruik maakt van verschillende drukpunten op het lichaam. Dankzij mijn steun en begeleiding geeft een één op één sessie je de mogelijkheid om je helemaal over te geven aan de ervaring. 

Gun jezelf een bevrijdende ademsessie, een combinatie van stilstaan bij jezelf, ademen, klank maken, bewegen en zo veel meer.  Een unieke ervaring die je zo veel lichter maakt.

Online ademsessies


Wil je je liever niet verplaatsen, dan is een online sessie zeker een mooi alternatief. 

Je ademt in je eigen omgeving onder mijn begeleiding en ondersteuning.  Een online sessie is grotendeels vergelijkbaar met een één op één sessie.  Het ontbreken van de  body mapping door een fysiek aanwezige begeleider doet geen afbreuk aan het bevrijdende effect van het ademen.  Sommige mensen vinden het makkelijker om zich aan het proces over te geven.

Meer info
 
Laten we samen ademen
Geef een ademsessie cadeau


Emotional Freedom 
Techniques

EFT, Tapping, Tikken, Kloppen.  Allemaal benamingen voor hetzelfde. 

EFT is een techniek met als doel storende emoties, fysieke klachten en traumatiserende herinneringen te verwerken.

Door te tikken op verschillende energetische punten van het lichaam terwijl je je focust op het probleem, spreek je rechtstreeks de amygdala aan.  Dit is het deel van ons brein waar alle stressreacties vertrekken en dus een soort alarmfunctie heeft.  Het tikken leert de amygdala niet meer met een stressreactie te reageren op dat probleem, waardoor eerdere gevoelens van paniek en angst verminderen en vaak volledig verdwijnen.

Sessie duur: 1 uur
Deelname: 60€
Waar: in de praktijk te Niel of online
  
Ik wil een EFT afspraak
Copyright © 2022 JAAB, All rights reserved.


Wil je dit soort mails niet meer ontvangen?
Je kan hier uitschrijven.

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen en wil je hem rechtstreeks ontvangen?
Je kan hier inschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp